Подкрепете Опознай.bg в конкурса "Сайт на годината" за категория "Медиен сайт".

Гласувайте тук

Описание

Хотел Амор се намира в централната част на град Русе и предлага добре обзаведени стаи, уют и всички необходими удобства за вашия престой в най-европейския град в България. Хотелът е в близост до административни сгради, банки, магазини и заведения. Намира се в непосредствена близост до главната улица - "Александровска".

В хотела са на разположение добре обзаведени стаи, телевизор с кабелна във всяка стая, безжичен интернет, лоби-бар, парко-места и ободряващи напитки. Хотелът се различава с интересния си интериорен дизайн и качество на оборудването. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Tiger преди 3 месеца

1. За 8-дневен престой бе почистено и хавлии/чаршафи подменени само веднъж.n2. Интернетът непрекъснато прекъсваше и в някои случаи нямаше такъв с часове и дни. Трябваше да ги ръчкам, за да си го оправят...което бе просто включване и изключване на кабела към някакъв рутер. n3. Оттичането на водата към сифона в банята бе достатъчно зле, за да е мокро константно.n4. Мивката бе ужасно малка, а батерията за душ/чешма бе обща и повредена, което предпоставяше непрекъснато омокряне на нас и самата баня.

Коментирай 500 символа

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства

Изхранване

Няма добавени удобства