Хотел Аква Делфин Бийч - Равда

Описание

Добре дошли в хотел АКВА ДЕЛФИН БИЙЧ - Равда.

Построен през 2009, напълно реновиран през 2018, хотел АКВА ДЕЛФИН БИЙЧ предлага отлични условия за почивка на Българското Черноморие. Намира се на 50 метра от брега на Черно море в близост до охраняемия Южен плаж на Равда с разнообразни забавления за вас и вашето семейство.

Хотелът притежава 20 стаи, във всяка от които има комплект от две легла с едно разтегателно. Стаите, които се намират на ниво басейн и ресторант, разполгат с две допълнителни разтегателни легла. Разтегателните легла са подходящи за деца до 12 годишна възраст. Всички стаите са с тераса/балкон и изглед.

В стаите ще намерите всичко, от което се нуждаете за една спокойна и комфортна почивка: телевизор, климатик, хладилeн шкаф и безжичен интернет.

Басейнът на хотела има модерен дизайн и размери от 30 метра дължина, 7 метра ширина и 1.80 метра дълбочина, както и плитка част за деца.

Ресторант и лоби-бар с 48 места на открито и 32 на закрито с работно време от 07:30 до 23:00 ч. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Силвия преди 3 години

Изкарахме страхотна почивка, върна ми се доверието в българското черноморие, водата е чиста, топла и приятна, а за хотела , храната и доброто посрещане просто нямам думи. Тръгнах с много резерви, но задължително ще отида отново в Равда. Младите стопани на хотела са невероятни, винаги усмихнати и много точни. Местоположението е страхотно - ул. Хоризонт, и е точно така - пред теб само синьо, синьо, докъдето ти виждат очите. Точно под бирария Буруна има едно уникално местенце. Трябва да отидете,

Коментирай 500 символа