Описание

Хотел Виго**** работи целогодишно. Разположен e в новата част на Несебър, в непосредствена близост до старинния град. Съчетание от модерен дизайн, уютна атмосфера, българско гостоприемство и безупречно обслужване и за най-взискателните гости.
Отзивчив, високо професионален екип ще се погрижи престоят ви в хотела да бъде ползотворен и приятен и ще се радва да удовлетвори всяко ваше желание. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
VeTo преди 6 години

Обслужване,чистота и отопление на стаята- Добро
Отопление в рестораната,общите части и рецепция- Липсва
Спа компекс
Басейн - Не използваем поради прекалено ниска температура на водата
Отопление в Спа компекса - липсва
Душове - Липса ТОПЛА вода и оветление, няма възможност за измиване след СПА

Кирил преди 6 години

Отвратително място. При пристигането ни съобщиха, че СПА центърът не работи - изобщо, за целия период на офертата. Управителката отказа да говори с нас. Пътувахме 300 км за да намерим студен, неработещ хотел. Не се настанихме, отидохме в друг хотел, а с този - Виго - ще се разправям по съдебен ред.

Jeni преди 6 години

Ужас и студ с две думи !!!! Всичко е отвратително . Съжелявам за хората като мен които са решили да празнуват тук нова година.

Даниел преди 6 години

Това беше най-отвратителната Нова Година, която сме имали. На първо място ни държаха личните карти от 14 часа до полунощ. За да запишат данните ни. Басейнът беше леден. На празничната вечер ни донесоха основното ядене в 00:30. Управителката Вили беше некомпетентна не направи нищо по този въпрос.

Боряна преди 6 години

Организацията не беше на нужното ниво!В стремежът за максимална натовареност и печалба персналът не успя да обслужва качествено и да се създаде комфорт.Обявеното меню не беше изпълнено и беше приготвено набързо и некачествено!Няма да използвам подобни оферти за този хотел, ще споделя и с приятелите

Darina преди 6 години

Пълен провал. Студена база, липса на СПА, безвкусна храна, ниво на обслужване - нула. Хванати от гората "сервитьори", които до края на новогодишната нощ, не разбраха какво правят. Хаотично изнасяне на студена храна...

ПЕПА преди 6 години

Най-лошата Нова година,която сме празнували с приятели.Студен,мръсен,неприветлив хотел и обслужващ персонал.Основното ядене сервираха в 01.00 часа,принудиха ни да платим бутилката вино независимо ,че в менюто ни се полагаше.Една бутилка шампанско бе сервирана за 12 човека.

Dian преди 6 години

Много занемарен хотел!По никакъв начин не отговаря на звездите си.Персонала е много отзивчив.

Дора преди 6 години

Пълно разочарование. .....Никога вече няма да съм гост в този хотел.

Стефка преди 6 години

Беше отвратително! Провалиха ми Нова година. Тръгнахме си по-рано. Няма повече да ползвам оферти за хотели. - много голям риск е.

Коментирай 500 символа