Описание

Добре дошли в Emerald Beach Resort & Spa - стилно и луксозно бижу сред красив естествен парк от редки растения, издигнато над самия Черноморски бряг. Екзотичният комплекс е създаден за да задоволи и най-изтънчения и претенциозен вкус!

Архитектурата на комплекса е смесица от изисканост и лукс, простиращи се в пет независими постройки: Емералд със своите три крила – Кашмир, Сатен и Дамаск, сградите Мадрас и Икат, и двете необикновени вили - Шали и Багира - всичките кръстени на най-деликатните материи, познати от човечеството. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Aleksandar преди 4 години

Нищо особено, но за тази цена бива. За СПА центъра има какво да се желае.

Bonka преди 4 години

топли стаи
мил персонал

Dobrinka преди 4 години

Прекарахме един чудесен уикенд! Вежлив и усмихнат персонал,чисти и топли стаи,вкусна и в изобилие храна-всичко беше страхотно!Само водата в басейна беше доста хладна и не можахме да го ползваме.

martin преди 4 години

Страхотно си прекарахме,чудесен персонал и добро обслужване. Храната също беше на ниво!

boyka преди 4 години

Прекарах прекрасни 7 дни в хотел " Емералд". Служителите на рецепцията са изключително любезни, отзивчиви и откликваха със загриженост и професионализъм на всичките ми желания. Чистотата в хотела е на шестзвезно ниво. Храната обслужването в ресторанта отговарят на всички вкусове и капризи. Спа центърът е поддържан, чист, много уютен, топъл, ухае на ориент и спокойствие! Очарована съм от усминатите служители на този прекрасен комплекс! Ще се върна пак! Горещо препоръчвам!

Delyana преди 4 години

Чудесно място за почивка извън сезона. Добра храна, любезен персонал, водата в басейна бе малко хладна! Отлично съотношение цена/ качество към момента.

Християна преди 4 години

Прекрасно място, чисти стаи мил и любезен персонал

Борислава преди 4 години

Изключително доволни сме от престоя си в хотела! Стаите, хигиената, храната и спа центъра са на отлично ниво! Бихме посетили отново с най-голямо удоволствие!

Галина преди 4 години

Спокойно, широко, добра храна, SPA зоната е малко малка за капацитета на комплекса в зимния период.

Коментирай 500 символа