Описание

Базата Бунгала Нестинарка е самостоятелна и разполага с 5 бунгала за двама, 8 бунгала за трима и 4 бунгала за четирима. Всяко бунгало е оборудвано с хладилник, телевизор с цифрова телевизия, маса и столове пред него.

В базата е обособено място за готвене, което е оборудвано с газови котлони, микровълнова фурна, тостер, скара за принцеси, кана за топла вода. На разположение на гостите са и кафе автомат, автомат за охладени напитки, външни барбекюта и детска площадка с уреди за игра. Извън бунгалата е обособен изцяло обновен санитарен възел, който се състои от 5 бани, 5 умивалника и 4 тоалетни, всички с отделен вход. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Dority преди 7 години

Пълен минус,За всички закупи офертата да не се лутате да търсите бунгалата-базата е Сливен няма упътваща табела ,няма безжичен интернет и въобще не отговаря на представянето на офертата.

Ками преди 7 години

Мястото е много приятно и най-вече общите части са чисти. Wi-Fi нямаше и дори не знаеха, че е посочен в офертата.

Иван преди 6 години

Много добро( спокойно, чисто и прохладно) място! Има всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на любимите ястия и питиета. Близо до плажа,но достатъчно отдалечен от навалицата.

Коментирай 500 символа