Плувен басейн "Стряма" - Баня

Описание

Басейн с топла минерална вода, размери 14м на 7м, дълбочина 1.40м - 1.60м, със заграждение (парапет) за деца, разполага с джакузи с 4 извода. Провеждат се занимания по водна гимнастика. Прочети още

Категория

 • За деца
 • За семейства
 • Плуване
 • На открито
 • За младежи
 • Минерален плаж
Рейтинг:
4.2 / 20 оценки
покажи по-стари коментари
Боряна преди 8 години

приятна обстановка;много добро обслужане;отли1на храна

ЙОРДАНКА преди 8 години

прекрасен персонал, вкусна храна

ralica преди 7 години

Хотелът и стаите са топли,баните са за ремонт.Спа услугите са много добри.Персоналът е много любезен и отзивчив.Новогодишната програма беше много хубава, имаше певец, танцьори, подаръци за децата,масата беше богата,храната предостатъчна.Единствените забележки, които имаме са че боклука от стаите не се събра през целите три дни,а имахме бебе в компанията и тези памперси затрупаха тоалетната,и закуските бяха мн скромни.Задължително трябва да се поръча допълнително от менюто на ресторанта.

vania преди 7 години

Доволна съм от офертата за Нова година в балнеохотел Стряма. Любезен персонал.Празничната вечеря и програмата бяха на ниво.Цената на офертата беше нормална.

Кристиана преди 7 години

Цената, която заплатихме за 5 нощувки (578 лв.) определено не съответства на качеството. Ако сумата се разбие на ден се вижда, че тя става 115.60 лв. за двойна стая. В цената са вкл. закуска, обяд, вечеря + 3 процедури, НО - храната е ужасна и пак си поръчваш от менюто, а процедурите са с продължителност между 10 и 20 минути. Много по-изгодно е да се плати само спането и на място да се плаща за процедури и храна. Иначе, персонала е изключително отчтив и мил, но цената е СИЛНО завишена!

Ива преди 7 години

Медицинският център е страхотен.
Има проблем с налягането на водата в стаите.
Матраците са неудобни.

Ина преди 6 години

Новогодишната програма и меню бяха прекрасни, поздравления за което!Персоналът беше любезен.Материалната база и начинът на предлагане на услугите напомнят времето на соца! Нуждаеща се от основно подновяване хотелска и лечебна база.Незагряваща както трябва парна баня с паяжини и паяци вътре, хладен басейн за разлика от същия на хотел Царска баня. Неудобна тройна стая, с недостатъчно предвидено място за дрехи, обувки и багаж.Тясна баня с хлебарки, нуждаеща се от ремонт!Бедна закуска само с чай!

Ivana преди 6 години

Стаите бяха прилични, баните определено са за ремонт, отоплението се пуска само вечер, до нашата стая изобщо не достигаше. СПА-то беше ОК, ястията в ресторанта се сервираха ледени, закуската беше доста оскъдна. В ресторанта беше евтино и вкусно, AKO си го поръчаш на момента. Направиха хубаво Новогодишно парти

Ивелина преди 6 години

Предоставянето на услугата отговаряше на цената и очакванията ни. Всички изпълниха профисионално своите задължения. Менюто беше превъзходно. Ако имаше и вътрешен басейн, бихме го предпочели пред 5 звезден хотел.

Христо преди 6 години

Отлично място за почивка, с приятен и услужлив екип, който знае как да превърне почивката ти в празник!
Незабравимо празнично новогодишно преживяване!

Коментирай 500 символа

Категории

 • За деца
 • За семейства
 • Плуване
 • На открито
 • За младежи
 • Минерален плаж

Контакти