Описание

За да се видим с приятели, да хапнем, да побъбрим и да се посмеем, не ни е нужен повод. Нужно ни е само приятно, уютно и отпускащо място.
Ресторант „ПИЦЕРИТО” е всичко, от което имате нужда, когато планирате семейно тържество, искате да се видите с приятели или просто възнамерявате да се поглезите извън дома с любимите си хора.
„ПИЦЕРИТО” ви предлага артистичен и уютен интериор, приятно съчетание между традиция и мода, запомняща се обстановка и дребни детайли, подбрани с много желание и любов, за да направят така, че да се почуствате прекрасно, да се нахраните здравословно, качествено и вкусно, без това да затрудни семейния ви бюджет!
„ПИЦЕРИТО” е ресторантът, в който през стъклена стена можете да наблюдавате приготвянето на Вашата пица, докато на сладки приказки опитвате нашите специални аперитиви. Заведението разполага с модерна кухня, оборудвана със съвременни уреди от най-ново поколение. Това ни позволява да приготвяме за вас прясна храна всеки ден, без компромис с качеството, като в същото време ви предложим цени, които да се харесат на всеки джоб.
Освен това, ресторант „ПИЦЕРИТО” е барбекю-ресторант, който разполага със специално затворено барбекю тип Josper, в което вкусът на приготвените ястия е такъв, че никога повече няма да помислите да опитате обикновена скара.
И за да бъде удоволствието пълно, ресторант „ПИЦЕРИТО” Ви предлага да завършите своя обяд или вечеря в специалния ни сладък кът с торти. А защо не и просто да наминете за сутрешното си или следобедно кафе?

ОЧАКВАМЕ ВИ!

жк. Дианабад, ул. Васил Калчев 10 (бивша пицария Буено)
Телефон за резерваиции:
0878 657 667 Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Информация

Контакти със заведението