Подкрепете Опознай.bg в конкурса "Сайт на годината" за категория "Медиен сайт".

Гласувайте тук

Описание

Нашата цел е да превърнем посещението Ви тук в прекрасно изживяване.
В Глория Палас предлагаме  нещо повече от храна и напитки. Тук ще получите  спокойствие, чувство за сигурност и един незабравим  празник. Известни сме с красотата на парка през лятото и уюта на камината през зимата. Вярваме, че едно място въздейства не само с видимите и осезаемите си елементи. Ние влагаме сърцата си в идеята за комплекс, в който да изпитате удовлетвореност, наслаждавайки се  на качествена напитка в периферията на София, далеч от градския шум и забързаност. Едновременно с това в тиха и семпла обстановка, да опитате някой от специалитетите на нашите  готвачи и да усетите атмосферата на приятелство и непринуденост. Насладете се на нашите предложения.
Предлагаме изключително добри условия за сватбени тържества, годишнини, банкети и всякакви мероприятия на закрито и открито.
Основния ресторант на комплекса разполага с 180 места на закрито с изглед към парка , VIP зала с камина  с 50 места, както и 2 по-малки зали за организиране на семинари или малки семейни тържества и вечери до 20 места.
Клубът е с дългогодишни традиции в организирането на сватби, кръщенета, юбилеи, както и много други  тържества в градината, чийто капацитет достига до 300-400 гости.
От ресторанта на Дипломатически клуб „Глория Палас“ се разкрива изглед към обширен парк с открит плувен басейн и външен бар. За малките ни посетители сме се погрижили с детски кът с люлки и пързалка. Градината може да бъде наемана самостоятелно,  декорирана  или не, в зависимост от  изискванията на клиента. Градината е оборудвана с малка сцена, която е в непосредствена близост до открития басейн и Кариби бара, който е зареден с отбрани напитки.
Гостите на сватбените тържества могат да ползват безплатно паркинга на Дипломатически клуб, чийто капацитет е повече от 50 коли.
Изолираността на клуба и голямата му площ позволяват провеждане на концерти и коктейли с озвучаване, вариететни програми и певци. Сигурността и уединеността на гостите е гарантирана. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Ресторанти наблизо

Информация

  • Работно време: 11:00 - 22:00

Контакти със заведението

Места за нощувка наблизо