Bohemia Bar & Grill

Стара Загора
ясно небе 27°C
5 дневна прогноза
днес 16° / 28° 22 юли 18° / 30° 23 юли 18° / 26° 24 юли 17° / 24° 25 юли 16° / 27°
преглеждания за целия период 73
Дата на публикуване 11.09.2018г.
Класно обслужване, изкушаващо меню и уникална атмосфера. Модерен, различен, впечатляващ, посетете "Bohemia Bar & Grill", насладете се на приятна вечер с приятели и намерете нови!

Сгушен в сърцето на град Стара Загора, може да откриете "Bohemia Bar & Grill". С прекрасното си местоположение на ъгъла на ул. Х. Д. Асенов" 52 в сградата на хотел "ЕФИР", заведението съчетава удобство и дава възможност за несравнимо бягство от шума и натоварения работен ден.

Интериорът в "Bohemia Bar & Grill" е стилен и оригинален, комбинация от класически, ретро и ърбън стил. Невероятна атмосфера и приятен лаундж, ще ви откъснат за миг от градската суматоха, докато релаксирате с ароматно кафе, обгърнати от удобство.

Лятната ни градина е чудесното място да прекарате съвършения лежерен ден, наслаждавайки се на многобройните кафе и напитки, съблазнителни ястия и вкусни десерти, предлагани от "Bohemia Bar & Grill".

За коктейли, сватби и други мероприятия заведението предлага специални цени. Всеки ден, от понеделник до петък включително, "Bohemia Bar & Grill" предлага обедно меню с отлична кухня на атрактивни цени!
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Телефон:

0885 699 899

Виж карта

Други ресторанти наблизо

Топ ресторанти в Стара Загора

Обекти наблизо