Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

Конна база "Макс" - Нова Загора

Нова Загора
умерен дъжд 7°C
5 дневна прогноза
днес 6° / 7° 21 фев 4° / 9° 22 фев 2° / 7° 23 фев 1° / 11° 24 фев 5° / 13°
преглеждания за последните 30 дни 60
преглеждания за целия период 3127
Дата на публикуване 05.07.2017г.
Конна база "Макс" - Нова Загора, стартира своята дейност от 1996 година. Тя е лидер и основоположник на конния туризъм в България. Комплексът се намира на главния път София - Бургас, и предлага на своите гости, езда за любители и напреднали ездачи, по разработена програма. Чистият въздух, прекрасната природа, досегът с животните са превърнали мястото в едно от най-предпочитаните за отмора и изключително подходящо за семейства с деца.

Конна база "Макс" разполага с 20 бокса (3,20 х 4,00 м), пясъчен манеж с размери 48 х 45 м, тревен плац – 50 х 110 м и падоци. Предлага се и пансион за коне, като услуга. Баня за коне, амуничник и всичко необходимо за ездачите и техния комфорт. От няколко години насам действащият клуб, активно работи с деца с диагноза детска церебрална парализа, като заниманията по езда са безплатни. По мнение на лекарите точно този спорт е изключително полезен за малките пациенти.

Базата предлага и уютен семеен хотел с ресторант и външна градина. Българска национална кухня на достъпни цени с вкусни изкушения и домашен уют. Човек може да прекара приятно и да се разтовари по всяко време на годината, дори и да не е изкушен от ездата.
Прочети още
Сподели този обект:
Телефон:

За контакти и резервации: 0895 744 754

Още за обекта:
Адрес:
Нова Загора, Главен път София-Бургас (Непосредствено след бензиностанция OMV, посока Бургас )
Виж карта

Коментари

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо