Несебър ниска облачност 17°C 15м. н.в.

Аквапарк "Аква Парадайз" - Несебър

Аквапарк "Аква Парадайз" - Несебър

Несебър ниска облачност 17°C 15м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 310
преглеждания за целия период 17256
Днес
9° / 19°
17°
пн, 01.05
12° / 17°
17°
вт, 02.05
10° / 17°
17°
ср, 03.05
14° / 18°
18°
чт, 04.05
12° / 19°
19°
Рейтинг:
4.5 / 3 оценки
Цени:

Карта за дневен достъп до всички атракциони: за възрастни (над 1,30м) - 38лв, за деца (0,90м - 1,30м) - 19лв. Входът за деца до 0,90м е безплатен. Допълнително се заплаща за ползване на шкафче за съхраняване на ценности и сейф – 5лв-8лв на ден

Работно Време:

25 май - 13 септември: всеки ден от 10:00ч - 18:30ч

Телефон:

088 520 8055

Още за обекта:
E-mail:
Сподели този обект:
Потребителска активност:
Ивелина Стойкова отбеляза, че го посети преди 2 седмици
Стилиян Пенев отбеляза, че го посети преди месец
Димитър Димитров отбеляза, че го посети преди месец
Georgi Dimitrov отбеляза, че го посети преди месец
Цвета Ташева отбеляза, че го посети преди 3 месеца
Васил Гюрджеклиев отбеляза, че го посети преди 5 месеца
Gabriela Ivanova отбеляза, че го посети преди 5 месеца
Антоанета Костова поиска да го посети преди 5 месеца
Станислав Христов отбеляза, че го посети преди 5 месеца
Антония Мартинова отбеляза, че го посети преди 6 месеца
Места за нощувка наблизо
Заведения наблизо
Аквапарк "Аква Парадайз" е най-мащабният и модерен проект на Балканите. След направеното разширение, през 2009 година, общата площ е 46 000 кв.м - огромен и неповторим увеселителен парк, потънал в градини и с многолика развълнувана вода. Общата дължина на пързалките е над 1500 метра. Със своите многобройни атракции, повече от 40, места за отдих и професионална анимация е завършена цялостната концепция където всеки - от най-малкия до най-възрастния, може да открие незабравими преживявания.

Изградените конструкции и площадки са създадени да освободят емоциите, да глезят душата и сетивата, да отключат магията на усмивките и приключенията. Съоръженията са от най-модерен тип, осигуряващи сигурност и надеждност.

Рафтинг - с дължина 146 м, спуска се от новите кули и лъкатушейки през целия аквапарк достига старинния замък с рицарите. Ще изживеете изненадващи спускания и изкачвания. Спиралата - дълга 82 м, спуска се от новите кули и се извива до острова "Перлата на Ориента". Скоростта на спускане е 9 м/сек.

Специално за най-малките е детският островен замък, целият изрисуван с приказни герои. Вдъхновени от грижата за децата и създадени с мисъл за тях са: детска площадка, кътове по интереси, куклено шоу, забавления и игри, безплатна детска занималня и детски кът.

Само в Аквапарк Аква Парадайз можете да изпитате удоволствието в спокойните води на "Ленивата река", а след това да се потопите в света на високия адреналин, премервайки сили с вълните на "Рафтинг река".

Сред завоите на реката ще откриете 2 уникални острова, потънали в зеленина: единият е "Райски остров" - Вашето място за релакс с индивидуален сървис, басейн с водни процедури, подводен масаж, масаж с падаща водна струя, различни видове ръчни, професионални масажи, джакузи.

Вторият остров е "Перлата на ориента", който ще Ви отведе сред екзотиката и разточителния разкош на Изтока.
Приятно и живописно място е басейнът "Пеперуда" с воден бар, амфитеатър и пиратски кораб с оборудвана сцена. За доброто ви настроение се грижат професионални аниматори.

Всеки ден между 12:00 и 17:00 часа се провежда дневна анимация: танцово училище, шоу "Еволюция на танците", уестърн шоу, пиратско шоу, салони за красота (татуировки, прически), шоу игри със зрителите, водна аеробика, куклено детско шоу в "Детски рай".

За тези, които винаги търсят нещо по-различно и по-предизвикателно е предвидена стена за катерене, басейн с трамплини, цунами и други.

Истинска приказност е създадена от многото зеленина, пищните багри на цветя, храсти и дървета. Аквапарк Аква Парадайз е пъстър град – градина на водни удоволствия, където приключенията нямат край! Изживейте тръпката от екстремните атракции и почувствайте пулса на истинското забавление!
Прочети още
Оставете коментар и оценка
30/04/2017
Коментирай 500 символа
Зорин преди 8 месеца · сподели във Facebook

Нй добрия аквапарк за забавления посетете го задължително

Biser преди 8 месеца · сподели във Facebook

Невероятна организация, заслужава си.

G Borisov преди 2 години · сподели във Facebook

Миналата година платих 8лв за услугата "сейф".

Оставих портфейла си и документите си в него.
На края на деня някой вътрешен човек беше изпразнил набързо парите от портфейла.

Вижте още

Други подобни обекти в страната

Текущи промоции наоколо