Аквапарк "Аква Парадайз" - Несебър

Несебър Умерен дъжд 9°C 15м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 208
преглеждания за целия период 16915
Днес
5° / 9°
пн, 27.03
5° / 9°
вт, 28.03
6° / 12°
11°
ср, 29.03
5° / 13°
13°
чт, 30.03
7° / 13°
13°
Рейтинг:
4.5 / 3 оценки
Цени:

Карта за дневен достъп до всички атракциони: за възрастни (над 1,30м) - 38лв, за деца (0,90м - 1,30м) - 19лв. Входът за деца до 0,90м е безплатен. Допълнително се заплаща за ползване на шкафче за съхраняване на ценности и сейф – 5лв-8лв на ден

Работно Време:

25 май - 13 септември: всеки ден от 10:00ч - 18:30ч

Телефон:

088 520 8055

Още за обекта:
E-mail:
Сподели този обект:
Потребителска активност:
Димитър Димитров отбеляза, че го посети преди 2 дни
Georgi Dimitrov отбеляза, че го посети преди 5 дни
Цвета Ташева отбеляза, че го посети преди 2 месеца
Васил Гюрджеклиев отбеляза, че го посети преди 3 месеца
Gabriela Ivanova отбеляза, че го посети преди 4 месеца
Антоанета Костова поиска да го посети преди 4 месеца
Станислав Христов отбеляза, че го посети преди 4 месеца
Антония Мартинова отбеляза, че го посети преди 4 месеца
Mihaela Miceva отбеляза, че го посети преди 5 месеца
Nikolai Nedelchev отбеляза, че го посети преди 6 месеца
Места за нощувка наблизо
Аквапарк "Аква Парадайз" е най-мащабният и модерен проект на Балканите. След направеното разширение, през 2009 година, общата площ е 46 000 кв.м - огромен и неповторим увеселителен парк, потънал в градини и с многолика развълнувана вода. Общата дължина на пързалките е над 1500 метра. Със своите многобройни атракции, повече от 40, места за отдих и професионална анимация е завършена цялостната концепция където всеки - от най-малкия до най-възрастния, може да открие незабравими преживявания.

Изградените конструкции и площадки са създадени да освободят емоциите, да глезят душата и сетивата, да отключат магията на усмивките и приключенията. Съоръженията са от най-модерен тип, осигуряващи сигурност и надеждност.

Рафтинг - с дължина 146 м, спуска се от новите кули и лъкатушейки през целия аквапарк достига старинния замък с рицарите. Ще изживеете изненадващи спускания и изкачвания. Спиралата - дълга 82 м, спуска се от новите кули и се извива до острова "Перлата на Ориента". Скоростта на спускане е 9 м/сек.

Специално за най-малките е детският островен замък, целият изрисуван с приказни герои. Вдъхновени от грижата за децата и създадени с мисъл за тях са: детска площадка, кътове по интереси, куклено шоу, забавления и игри, безплатна детска занималня и детски кът.

Само в Аквапарк Аква Парадайз можете да изпитате удоволствието в спокойните води на "Ленивата река", а след това да се потопите в света на високия адреналин, премервайки сили с вълните на "Рафтинг река".

Сред завоите на реката ще откриете 2 уникални острова, потънали в зеленина: единият е "Райски остров" - Вашето място за релакс с индивидуален сървис, басейн с водни процедури, подводен масаж, масаж с падаща водна струя, различни видове ръчни, професионални масажи, джакузи.

Вторият остров е "Перлата на ориента", който ще Ви отведе сред екзотиката и разточителния разкош на Изтока.
Приятно и живописно място е басейнът "Пеперуда" с воден бар, амфитеатър и пиратски кораб с оборудвана сцена. За доброто ви настроение се грижат професионални аниматори.

Всеки ден между 12:00 и 17:00 часа се провежда дневна анимация: танцово училище, шоу "Еволюция на танците", уестърн шоу, пиратско шоу, салони за красота (татуировки, прически), шоу игри със зрителите, водна аеробика, куклено детско шоу в "Детски рай".

За тези, които винаги търсят нещо по-различно и по-предизвикателно е предвидена стена за катерене, басейн с трамплини, цунами и други.

Истинска приказност е създадена от многото зеленина, пищните багри на цветя, храсти и дървета. Аквапарк Аква Парадайз е пъстър град – градина на водни удоволствия, където приключенията нямат край! Изживейте тръпката от екстремните атракции и почувствайте пулса на истинското забавление!
Прочети още
Оставете коментар и оценка
26/03/2017
Коментирай 500 символа
Зорин преди 7 месеца · сподели във Facebook

Нй добрия аквапарк за забавления посетете го задължително

Biser преди 7 месеца · сподели във Facebook

Невероятна организация, заслужава си.

Деница преди 2 години · сподели във Facebook

Миналата година платих 8лв за услугата "сейф".

Оставих портфейла си и документите си в него.
На края на деня някой вътрешен човек беше изпразнил набързо парите от портфейла.

Други обекти наблизо

Вижте още

Други подобни обекти в страната

Текущи промоции наоколо