Дискусии - Въпроси и отговори

6
Отговора
4 Оценка

Къде мога да скачам с бънджи?

Здравейте, от доста време се каня да скоча с бънджи, и най-накрая събрах смелост....та може ли някой да ми препоръча къде да отида, къде е най-яко, какви са цените.....докато не съм се размислил?

5
Отговора
3 Оценка

Кои са добрите места за къмпинг на морето?

Решили сме да опитаме да къмпингуваме на морето, има ли някой с опит да препоръча подходящи места без много шум? Предпочитаме да е по-диво.

5
Отговора
5 Оценка

Екопътеки и природни забележителности около Костенец (освен костенския водопад)

Здравейте. Ще съм ви благодарен ако ми препоръчате природни забележителности около Костенец, в радиус от 100км. Фен съм на екопътеките, панорамните гледки и водопадите, но ми е ясно, че Костенския водопад ще го видя за час и след това не знам накъде. Благодаря!

5
Отговора
2 Оценка

Троян и Ловеч, какво да разгледам за два - три дни?

Ще ходя за две вечери в Троян. Освен троянския манастир " Успение Богородично" и село Орешак какво ще ми препоръчате да разгледам? На връщане за около 10 -12 часа ще разгледам Ловеч. Миналата година разгледах покрития мост, но не ми остана време да разгледам старата градска баня и архитектурно-историческият резерват "Вароша". Вероятно има и много други интересни места, за които дори не подозирам, че съществуват: водопади, пещери, красиви планински кътчета. Ще съм благодарна на всички, които ми отговорят!

4
Отговора
2 Оценка

Подходящи места за планински преход (до 3-4 часа) в Родопите

Може ли някой да ми препоръча подходящи места за кратък планински преход в Родопите. Става въпрос за нещо от порядъка на 3-4 часа, с по-лек терен.

4
Отговора
4 Оценка

Пикник сред природата.

Здравейте, Бих искал да изненадам любим за мен човек, и да го заведа на пикник спред природата. Проблемът е там, че не зная къде из нашите хубави планини има такова място и въобще съществува ли. Иска ми се да не сме просто на поляна, а някъде където има обособено за хранене място - маса, пейка... Нямам изисквания отностно местността. Благодаря ви предварително за отделеното време !

4
Отговора
4 Оценка

Места за отсядане с панорамна гледка

Здравейте,нека всеки,който знае и е бил да сподели местенца за отсядане (хотели,къщи и др.) с красиви панорамни гледки или ако имат басейн с такава.Без значение в коя част на България.

3
Отговора
2 Оценка

Препоръчайте ми водопади около Пловдив

Здравейте, може ли някой да ми препоръча водопад близо до град Пловдив. Тъй като съм с 2 малки деца е добре да може да се паркира наблизо за да няма много ходене.

2
Отговора
0 Оценка

Някой влизал ли е в Харамийска пещера?

Искам да посетя харамийска пещера, чувала съм, че преди е имало гидове алпинисти, как е сега, още ли има обиколка на пещерата, колко струва, кога се организира група?

2
Отговора
1 Оценка

Някой бил ли е в Резерват Сребърна?

Струва ли си да се посети резервата, има ли подходящо време от годината за целта? Честно казано ми звучи добре като идея, но не знам дали си струва толкова път от Пловдив. Ако може някой да разкаже или даде съвет? :)

2
Отговора
2 Оценка

На риболов с палатки

Здравейте, търся язовир, езеро или река,където да може да се лови риба и да е подходящо и позволено къмпингуването на палатки.

2
Отговора
1 Оценка

Розовски вриз, хотели, мнения

Здравейте, интересуваме къде може да се отседне на Розовски вриз? Хотели, вили, какви са цените и условията? Надявам се на отговори от посетили това място! Благодаря!

2
Отговора
1 Оценка

На палатка в Северозападна България

Здравейте! Моля да ми дадете предложения за места, подходящи за палатка в Северозападна България. По възможност да са близо до река или водопад.

2
Отговора
2 Оценка

Водопад Райско пръскало

Моля някой ако е посетил водопада райското пръскало скоро да сподели мнението си относно това дали е пълноводен в момента.Благодаря предварително!

2
Отговора
2 Оценка

Маршрут за велосипед около София

Дайте идея за маршрут около София за велосипеди! С жена ми миналата седмица ходихме до Кремиковския манастир и маршрута беше ОК.Едиственото ми изискване е терена да не е пресечен.Карам хибрид и не ми е много комфортно по черни пътища.

2
Отговора
1 Оценка

предстоящо пътуване в Родопите

От Широка лъка посока към и около Девин какви забележителности има, най-вече водопадите по този маршрут ?

1
Отговор
1 Оценка

Съвет за къмпингуване на яз. Голям Беглик

Края на месец юли смятаме с компания да къмпингуваме за седмица на язовир Голям Беглик, но тъй като ще ходим за първи път, всякакви съвети биха били от полза. Къде са добрите места за палатки, близка чешма, става ли много студено вечер, какво ще ни е полезно да си носим и тнт. Благодаря предварително.

1
Отговор
0 Оценка

Удължаване на работното време

Относно обект: Музей на физическата култура и спорта - София

Предвижда ли се музеят да работи в събота? Работното време не предполага висока посещаемост. Със семейството ми желаем да посетим музея, но не успяхме да се вместим във времето.

1
Отговор
0 Оценка

работно време на църквата

Относно обект: Църква "Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат" - Добърско

Църквата всеки ден ли може да се посети и печата за 100 национални обекта в самата църква ли може да се вземе?

1
Отговор
2 Оценка

Интернет за туристите

Здравете, На първо място, съжалявам за мой лош български - аз го разбирам, но не говоря добре а не знам дали ще разберете моя сръбски: D Аз се готвя за една седмица почивка в Боровец това лято. Можете ли да ми кажете дали има опция за туристите в България да купуват интернет модем за УСБ стик (и кой оператор има тази опция)? Направих това минало лято в Италия, това е като предплатена СИМ карта, но за интернет :) Бих искал да получа нещо такова, тъй като не знам дали в хотел "Рила" ще има солидна ВиФи мрежа. Благодаря предварително