Оферти за хапване наблизо

С вкус от Апенините: Хапни на място - скалопина салтимбока, плюс тирамису
Пловдив 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 6 Юни 2024г.
Към офертата
Хапване за вкъщи или на място! Автентична италианска пица по избор, плюс панакота
Пловдив 4 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 6 Юни 2024г.
Към офертата
Двустепенно или тристепенно сирийско меню
Пловдив 152 бр. 113 бр. 74 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Ноември до 31 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Концерт на Плевенска филхармония и Хилда Казасян "Да обичаш Гершуин" - на 21 Юни в Лятно Кино Орфей
Пловдив 59 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
21 Юни 2024 (Петък)
Към офертата
Комедията "Срещи в сряда" на 10 Юни, в Лятно кино "Орфей"
Пловдив 34 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
10 Юни 2024 (Понеделник)
Към офертата
Асен Блатечки в постановката "Мръсното копеле" - на 26 Юни в Лятно кино "Орфей", Пловдив
Пловдив 26 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
26 Юни 2024 (Сряда)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Почивка в сърцето на Пловдив: Нощувка със закуска и възможност за ползване на сауна, парна баня или инфрачервена кабина
Пловдив 29 бр. 1-2 нощувки 44лв/ден 7 бр. 1 бр. 67 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Юни до 2 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 22 бр. 1 нощувка 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Септември до 30 Април 2024г.
Към офертата
The Stay Hotel***
Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 22 бр. 1 нощувка 231 дни 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 50.90лв
Почивка в сърцето на Пловдив: Нощувка за двама в двойна стая или апартамент
Пловдив 5 бр. 1 нощувка 2 55лв/ден 5 бр. 2 бр. 71 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 30 Април 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Круиз до Кушадасъ, Ефес и островите Родос, Крит, Санторини, Милос и Миконос! 7 нощувки на база All Inclusive, плюс транспорт

Искаш ли да изживееш пътешествие, което ще остане в съзнанието ти завинаги? Обиколи най-известните гръцки острови и се наслади на красотите на Егейско море в края на лятото - с Ана Травел!

Круиз до Кушадасъ, Родос, Крит, Санторини, Милос и Миконос: 7 нощувки на кораб Celestyal Crystal на база All Inclusive, плюс автобусен транспорт:

• В периода 28 Август - 5 Септември - за 1449лв на човек;
• В периода 4 - 12 Септември - за 1449лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт с лицензиран автобус от София, Дупница и Благоевград до кораба и обратно;
• 7 нощувки на кораб Celestyal Crystal на база All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки;
• Такса обслужване на борда на кораба;
• Екскурзия до Ефес (организирана от корабната компания);
• Екскурзия на остров Родос - Акропола на Линдос;
• Водач по време на пътуването.

Допълнителни опции по желание:
• Тест - PCR - 60лв; антигенен - 20лв;
• Допълнителни екскурзии при слизане от кораба;
• Панорамна обиколка на Атина с местен лицензиран екскурзовод на български - 25 евро (без входна такса за Акропола), заявя се при сключване на договора;
• Доплащане за отпътуване от Пловдив - 20лв;
• Допълнителни услуги на кораба - спа процедури, хазарт и други.

Програма на пътуването и повече за кораба:

Първи ден
Отпътуване от Пловдив (срещу доплащане) - от Дом на Културата Борис Христов в 02:00ч, в 04:00ч от София Стадион Васил Левски посока Гърция - Атина - Пристанището Пирея/Лаврион. Качването на кораба започва. Преминаване по процедура - качване на кораба (багаж, чекиране, настаняване). Корабът отплава в 18:00ч в посока Кушадасъ.

Втори ден
Пристигане в Кушадасъ 08:00ч. Екскурзия до древния Ефес, с тази екскурзия ще посетите един от най важните градове на древността, разположен на голяма площ и там се намира най-голямата сбирка от римски руини на изток от Средиземноморието. Там можете да видите храма на Артемида - едно от седемте чудеса на древния свят. В 18:30ч качване обратно на кораба. В 19:00ч - корабът потегля към следващото пристанище.

Трети ден
Пристигане в Родос в 08:00ч. Екскурзия до Акропола в Линдос - впечатляващ акропол, който е един от най-важните археологически обекти в страната. Линдос е малък град, разположен на източния бряг на Родос, на около 30 мили (час път) южно от град Родос. Селото е точно това, което се очаква от един гръцки град в Егейско море - много тесни калдъръмени улички, бели къщи, малки магазини и прекрасен плаж. В 17:30ч качване на кораба. В 18:00ч корабът отплава в посока остров Крит.

Четвърти ден
В 08:00ч корабът акостира в пристанище Агиос Николаос - о-в Крит. Крит - един красив, обичан и много популярен гръцки остров. Най-големият остров на южната ни съседка Гърция, ще ви впечатли с вековната си история. Населяван от древни времена, той разполага с многообразни исторически и географски забележителности, поради което островът е известна туристическа дестинация. Минойската цивилизация (2600-1400 пр. Хр.), зародила се и развила се на Крит, е считана за първата голяма европейска цивилизация. Нейните паметници и днес могат да бъдат видени в археологическите обекти Кносос, Фестос и Гортис. Градчето Агиос Николаос е в район Ласити и е един от най-красивите залези на острова. В 20:00ч - отплаване за остров Санторини.

Пети ден
07:00 - Акостиране на Санторини - ще ви очарова завинаги! Това е гарантирано! Може би това е най-необикновеният остров на Гърците, който не случайно се посещава от милиони туристи годишно. Много от тях се връщат пак и пак и пак ...
Официално е познат като Тира. Този уникален по рода си вулканичен остров годишно се посещава от огромен брой туристи, които се наслаждават на гледката на подводната калдера, епицентър на едно от най-големите вулканични изригвания в историята. Катастрофалното вулканично изригване, станало на Санторини през 1400 г. пр. Хр., е може би събитието, с което е най-известен островът. Първоначално формата на Санторини е била почти кръг, но вулканът избухнал с такава сила, че централната част на острова хвръкнала във въздуха и на нейно място се появил кратер (или калдера), който се запълнил с вода. Следи от експлозията са открити чак в Египет и по цялото източно крайбрежие на Средиземно море. И днес на малкия остров Неа Камени, който се намира в кладерата, има активен вулканичен кратер. Възможност да посетите главния град на острова Тира и Иа както други забележителности с екскурзия организирана от кораба или самостоятелно! Слизането от кораба отново става с лодки и с номера, взети предварително от рецепцията. Изкачването до главният град Тира става с кабинков лифт, с магарета или пеша по магарешката пътека :)

Шести ден
Отплаване от Санторини в 02:30ч. Ще имате възможността да се любувате на красивият залез на Санторини както и на нощните светлини на острова.

Акостираме на остров Милос в 08:00ч. Части от Цикладските острови, автентичен и много, много красив. С невероятните си плажове (Sarakiniko/Gerakas), пристанища като картички и лежерна атмосфера, Милос определено заслужава специално внимание. В 13:30ч корабът отплава посока остров Миконос.

Акостиране на остров Миконос в 19:00ч. Миконос е дестинация с един от най-високите рейтинги в направленията "слънце, море и пясък". Интересното е, че Миконос е кръстен в чест на внука на бог Аполон. Разхождайки се из острова, можете да видите нагледните свидетелства на гръцката митология. В местния музей са представени редица археологически находки, някои от тях са украсени с изображения на богове и герои. Между другото, на Миконос има два основни музея - археологически и етнографски. Запознанството с историята можете да продължите във византийската църква Парапортиани. Това е един уникален пример за това как една снежнобяла религиозна сграда с обширно вътрешно пространство се явява не само туристическа атракция, но и всекидневно се посещава от вярващи. Друга визитна картичка на острова са старинните вятърни мелници, на фона на които туристите обичат да се снимат. Нощувка на кораба акостирал на Миконос.

Седми ден
Остров Миконос. Ще имате възможност да разгледате остров Делос - родното място на бог Аполон, според древногръцката Митология, както и да се насладите на невероятните плажове на острова прославили го в целия свят. В 19:00 корабът отплава.

Осми ден
До 08:00ч напускане на кораба. Слизане от кораба, по желание и срещу допълнително заплащане Панорамна обиколка на столицата Атина с местен лицензиран екскурзовод - Арката на Адриан - триумфална aрка, построена през 131г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, който с размерите си е превъзхождал Партенона на Акропола; старият Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният стадион от 4 век пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри; Парламентът - някогашният дворец на първия гръцки крал Ото; площад "Синтагма". Разглеждане на Акропола отвън ( входната такса за обекта се заплаща допълнително - 20 евро на човек ). Свободно време в Атина с възможност за посещение на новия Музей на Акропола, събрал всички артефакти, открити на хълма и около него от бронзовата епоха до римския и византийския период; Националния археологически музей, разполагащ с една от най- богатите колекции от произведения на древните изкуства, Византийския музей, който представя богата колекция от византийско изкуство и архитектура или музея "Бенаки" - частен музей с прекрасна колекция, представяща хилядолетната гръцка история (продължителност около 3 часа ). Свободно време.
Отпътуване за България около 12 часа.

Девети ден
Пристигане в София и Пловдив заредени със спомени за цял живот.

Повече за кораба
Celestyal Crystal - животът на борда на Celestyal Crystal е забавен, приятен и спокоен. Това е вашето бягство към свят на спокойствие и морски приключения в Егейско море. На борда ще откриете основен ресторант, 2 салона, 5 бара, кафе, зона за деца, магазини, библиотека, салон за красота, 2 басейна, хидромасажни вани, фитнес и СПА център.
Прочети още

Офертата е публикувана на

25.06.2021г. преди 3 години

Преглеждания

5 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 1449лв
Към офертата

Дестинации

Гърция, Турция 137

Тръгване от

Пловдив, София, Дупница, Благоевград

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

4 бр.

Престой

7 нощувки

Изхранване

AI - All Inclusive

Цена на човек на ден

161лв/ден

Валидност на ваучера

от 25 Юни до 16 Авг 2021

Предоставена от

Ана Травел

Изминали оферти

В Хърватия и Италия! Екскурзия до Загреб, Болоня и Флоренция с 3 нощувки, закуски, транспорт и възможност за Пиза и Сиена
Хърватия, Италия 25 бр. 3 нощувки 41 дни 65лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Февруари до 3 Май 2019г.
Към офертата
Еднодневна екскурзия до Крива Паланка, Македония, през Март, Юни или Август
Македония 6 бр. 55 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 10 Август 2019г.
Към офертата
Майски праници на остров Корфу! 4 нощувки със закуски и вечери в хотел Paleo Art Nouveau****, плюс транспорт
Гърция 20 бр. 4 нощувки 38 дни 68лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Март до 28 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Загреб, Верона и Венеция! 3 нощувки със закуски, транспорт и възможност за Милано и езерото Гарда
Хърватия, Италия 4 бр. 3 нощувки 51 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Март до 20 Май 2019г.
Към офертата
Априлски и Майски празници в Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Виена
Унгария 21 бр. 2 нощувки 30 дни 47лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Март до 29 Април 2019г.
Към офертата
Еднодневна шопинг екскурзия до Одрин през Април и Май
Турция 49 бр. 49 дни 22лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Април до 22 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Атина и остров Санторини за Великден! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 1 бр. 4 нощувки 7 дни 83лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Април до 23 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до остров Тасос! 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Rachoni Bay Resort***, плюс транспорт и посещение на Кавала
Гърция 12 бр. 3 нощувки 29 дни 64лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Април до 17 Май 2019г.
Към офертата
Пролетна екскурзия до Солун, Паралия Катерини и Метеора! 2 нощувки със закуски и транспорт
Гърция 4 бр. 2 нощувки 13 дни 54лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Април до 30 Април 2019г.
Към офертата
До Синая и Букурещ в началото на Юни! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Румъния 4 бр. 2 нощувки 25 дни 52лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 3 Юни 2019г.
Към офертата
За 24 Май в Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Виена
Унгария 11 бр. 2 нощувки 10 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 21 Май 2019г.
Към офертата
През Октомври в Дубай! 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт и възможност за посещение на Абу Даби
ОАЕ 14 бр. 4 нощувки 80 дни 144лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Май до 13 Септември 2019г.
Към офертата
Last minute eкскурзия до остров Закинтос! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Гърция 2 бр. 4 нощувки 10 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Май до 27 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до остров Тасос! 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Rachoni Bay Resort***, плюс транспорт и посещение на Кавала
Гърция 2 бр. 3 нощувки 10 дни 66лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Май до 29 Май 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Виена
Унгария 1 бр. 2 нощувки 15 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 24 Май до 10 Юни 2019г.
Към офертата
През Юни до Солун, Паралия Катерини и Метеора! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 11 бр. 2 нощувки 13 дни 54лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Юни до 19 Юни 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Александруполис
Гърция 173 бр. 45 дни 27лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Юни до 26 Юли 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия до остров Закинтос! 7 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Гърция 8 бр. 7 нощувки 20 дни 81лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Юни до 1 Юли 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Гърция 10 бр. 4 нощувки 62 дни 92лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Юни до 14 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Загреб, Верона и Венеция! 3 нощувки със закуски, транспорт и възможност за Милано и езерото Гарда
Хърватия, Италия 2 бр. 3 нощувки 67 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Юли до 9 Септември 2019г.
Към офертата