Оферти за хапване наблизо

Бутикова горяща торта с ваша снимка и вкус по избор
София 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Март до 26 Април 2024г.
Към офертата
Нечовешки вкусно: Сочен свински джолан с кост, плюс гарнитура от печени билкови картофи и туршия
София 40 бр. 88:88:88 24 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Ноември до 4 Април 2024г.
Към офертата
Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 13 бр. 88:88:88 4 бр. 10 бр. 85 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 15 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Khip-hop Night на 29 Март, в Клуб Грамофон
София 88:88:88 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
29 Март 2024 (Петък)
Към офертата
Представлението за деца "Хензел и Гретел" на 30 Март, на Голяма сцена в Младежки театър
София 13 бр. 88:88:88 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Март 2024 (Събота)
Към офертата
Спектакълът "Майстора и Маргарита" на 30 Март, в Младежки театър "Николай Бинев"
София 15 бр. 88:88:88 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Март 2024 (Събота)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 66 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 60 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 4 бр. 1 нощувка 28лв/ден 14 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

За Великден в Истанбул! Екскурзия с 3 нощувки, закуски, транспорт от София и посещение на Одрин

Използвай дните около най-любимия пролетен празник, за да посетиш чудния Истанбул! Запази своето пътешествие с ваучер за Запрянов Травел и натрупай много положителни емоции и красиви спомени!

Екскурзия до Истанбул на 30 Април - 3 Май: 3 нощувки със закуски, плюс транспорт - за 145лв на човек.

Офертата включва:
• транспорт от София с лицензиран автобус за международен превоз с включени пътни магистрални такси;
• багаж до 20кг на турист, разпределен в 1 брой ръчен багаж/дамска чанта/малка раница и 1 брой куфар/пътна чанта/ в багажните отделения на автобуса;
• 3 нощувки със закуски в хотел 3 *, Истанбул;
• Посещение на магазин за кожени изделия;
• Посещение на търговски комплекс в Истанбул;
• Посещение на Одрин;
• Представител на фирмата по време на пътуването.

Допълнителни услуги (по желание и с доплащане):
• Панорамна обиколка на Истанбул - 15 евро, при минимум 20 туристи;
• Посещение на дворците Долма Бахче - 25 евро и/или Топ Капъ - 25 евро, с включени входни такси и екскурзоводска беседа, при минимум 20 туристи;
• куверт за посещение на атракционно заведение - 29 евро;
• разходка с корабчето по Босфора и посещение на парк Емирган - 22 евро, при минимум 25 туристи;
• Посещение на Форум Истанбул и Аквариума, с включен билет за него - 20 евро, само трансфер до Форум Истанбул - 5 еврo, при минимум 20 туристи;
• Посещение на Пеещи фонтани - 15 евро, при минимум 20 туристи;
• Посещение на небостъргача "Сапфир" - 25 евро с включен трансфер, билет за терасата и киното, при минимум 20 туристи;
• Вечеря на яхта по Босфора, с атракционна програма и богата вечеря, с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки - 45 евро;
• Доплащане за единична стая - 60лв;
• Застраховка "Отмяна
на пътуване".

Програма на пътуването:

I ден
Отпътуване в 05:00 ч. от ул. "Оборище", в частта й между площад "Св. Александър Невски" и бул. "Васил Левски", София. Преминаване през гранични пунктове "Кап. Андреево" и Капъ Куле. Пристигане в Истанбул, настаняване в хотел (след 14:00ч). Следобяд, панорамна обиколка (по желание, срещу допълнително заплащане) на Истанбул, с автобус и местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: величествената "Синя джамия" (отвън), построена по заповед на султан Ахмед, вторият по големина площад след римския "Хиподрума" с " Египетския обелиск", "Змиевидната колона", "Фонтана на Вилхелм ІІ", двореца на Ибрахим Паша (отвън), базиликата "Св. София" (отвън), която е една от най - ярките образци на византийската архитектура, "Топ Капъ Сарай" (първата резиденция на султаните от османската династия) - отвън. Посещение на желязната църква "Свети Стефан", реставрирана и открита през 2018г. Представлява трикорабна базилика, направена от готови железни елементи във Виена. Връщане в хотела.

Вечерта, по желание и срещу допълнително заплащане, посещение на съвременния център на Истанбул - площад Таксим.

Нощна разходка из търговската улица "Истиклял", прочута с множество магазини, заведения и най- стария трамвай "Носталгия". Връщане в хотела. Нощувка.

II ден
Закуска. По желание, разходка с кораб по Босфора (срещу допълнително заплащане), с продължителност около 4 часа. Корабът тръгва от залива "Златния рог", преминавайки под моста "Галата". Отправя се покрай европейският бряг, през живописните квартали на Истанбул, където ще имате възможност да видите така наречения елит на Истанбул, пет звездните вериги хотели на брега на Босфор, морския музей, отбранителната крепост "Румели Хисар", преминавайки под двата моста на протока и стигайки до така известния парк "Емирган", засаден с хиляди лалета по време на "Фестивала на Лалето". Спиране за разходки и за снимки из невероятните алеи. След това се отправяте отново с корабчето по азиатския бряг, където се вижда отбранителната крепост "Анадолу Хисар", къщите, станали снимачна площадка на много турски сериали както и "Момината кула", забулена в легенди. По желание и срещу допълнително заплащане, посещение с местен екскурзовод, на двореца "Долма Бахче"- новият султански дворец, който впечатлява посетителите си със своята пищност - скъпи мебели, килими, огледала от венецианско стъкло и може да бъде сравняван с Версай във Франция. Ще имате възможност да видите най - големият полюлей в света, картини на известни европейски художници,най - голямата колекция от кристал в света, приемната зала.Дворецът става дом на шестима султани както и на първия президент на Република Турция, Кемал Ататюрк, който прекарва последните дни от живота си в него.Следобяд, срещу допълнително заплащане, посещение на МОЛ "Via port Venecia" - мини копие на Венеция. Вече не е необходимо да пътувате до италианския град, за да си подарите разходка с гондола. Свободно време. Завръщане в хотела. Вечерта, по желание, вечеря в местен ресторант, с атракционна програма или вечеря на яхта по Босфор с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

III ден
Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане, посещение на най-високата сграда в града "Сапфир" с панорамна тераса и 4D кино. Небостъргачът се намира в новата,модерна част на Истанбул и на територията му се простира мол, голф игрище и спа център. Ще имате възможност да се качите с асансьор за две минути до панорамната площадка, където пред Вас ще се открие невероятна 360 градусова гледка към целия град. С 4D визуализацията ще станете пилоти на хеликоптер и ще се потопите из забележителностите на Константинопол, без да ставате от удобната седалка.Завръщане в хотела. По желание и срещу допълително заплащане, посещение на "Форум Истанбул", където се намира аквариума "Sea Life" събрал над 10 000 обитатели на морския свят. Обявен за един от най - големите в света, аквариума притежава тунел, извит на 270 градуса, който поражда чувството, че се разхождате сред рибите. Следобед,по желание и срещу допълнително заплащане, посещение на най- голямата джамия в Турция, построена под патронажа на президента Ердоган, намираща се на хълма Чамладжъ в азиатската част на града. Мюсюлманският храм е построен в османско - селджушки сти, разполага с конферентна зала,библиотека, музей на ислямското изкуство и капацитет от 63 000 души. На брой минаретата са 6, като четири от тях са с височина 107м, а подът е покрит в ръчно тъкан килим. Посещение и на атрактивния комплекс WATER GARDEN,построен по дубайски проект,с впечатляващото му светлинно,звуково и огнено шоу на "Пеещите фонтани". Басейнът е ситуиран на площ от пет хиляди квадратни метра в сърцето на комплекса. Около него са разположени върху тераси,заведения и кафенета, които позволяват да наблюдавате шоуто и от високо. Връщане в хотела. Нощувка.

IV ден
Закуска. Посещение на фирмен магазин за висококачествени кожени изделия. Посещение на фирмен магазин с огромно разнообразие от традиционни турски сладки изделия - локуми, баклави, халва, шоколадови бонбони и др.

Отпътуване за Одрин. Разглеждат се - джамията "Селимие" едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16 в., българската църква "Св. Св. Константин и Елена" - построена преди повече от 125г. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта на ул. "Оборище", в частта й между площад "Св. Александър Невски" и бул. "Васил Левски".
Прочети още

Офертата е публикувана на

21.01.2021г. преди 3 години

Преглеждания

5 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 145лв
Към офертата

Дестинации

Турция 161

Тръгване от

София

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

3 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

36лв/ден

Валидност на ваучера

от 21 Яну до 20 Апр 2021

Предоставена от

Запрянов Травел

Изминали оферти

До остров Лефкада за Великденските, Майските или Септемврийските празници! 3 нощувки със закуски и транспорт
Гърция 35 бр. 3 нощувки 41 дни 59лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Януари до 6 Септември 2019г.
Към офертата
Пролетна екскурзия до Анкара, Кападокия, Кония и Бурса! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 9 бр. 5 нощувки 33 дни 53лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Януари до 23 Април 2019г.
Към офертата
Пролетни празници в Будва и Дубровник! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Черна гора, Хърватия 24 бр. 4 нощувки 27 дни 59лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Януари до 17 Април 2019г.
Към офертата
В началото на Май до остров Корфу! 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Potamaki Beach
Гърция 3 нощувки 29 дни 61лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Февруари до 19 Април 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада през Юни! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 21 бр. 5 нощувки 46 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Февруари до 28 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Май! 2 нощувки със закуски, транспорт и посещение на Одрин
Турция 54 бр. 2 нощувки 61 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Февруари до 22 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Май! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 19 бр. 3 нощувки 39 дни 35лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Февруари до 30 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Будва и Дубровник! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Черна гора, Хърватия 63 бр. 3 нощувки 61 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Февруари до 22 Май 2019г.
Към офертата
Почивка на Олимпийската ривиера! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт и посещение на Солун
Гърция 2 бр. 5 нощувки 61 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 5 Септември 2019г.
Към офертата
Великден в Гърция! Екскурзия до Солун, Олимпийската ривиера и Метеора с 2 нощувки, закуски и транспорт
Гърция 17 бр. 2 нощувки 34 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 24 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Будапеща и Виена! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Унгария, Австрия 28 бр. 3 нощувки 64 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Февруари до 16 Октомври 2019г.
Към офертата
До Рим, Флоренция и Сан Марино за Великден! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Италия, Сан Марино 5 нощувки 34 дни 94лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Март до 24 Април 2019г.
Към офертата
Почивка на Адриатическо море - в Будва! 7 нощувки със закуски и вечери
Черна гора 4 бр. 7 нощувки 71 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Март до 31 Май 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка в Кушадасъ през Май и Юни! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Grand Belish*****
Турция 4 бр. 7 нощувки 37 дни 63лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Март до 30 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Охрид за Великден! 2 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт и посещение на Скопие
Македония 10 бр. 2 нощувки 34 дни 63лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 24 Април 2019г.
Към офертата
На фестивала на сръбската скара - Рощилиада в Лесковац! Нощувка със закуска в Хотел Gros 2*
Сърбия 1 нощувка 94 дни 44лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 17 Август 2019г.
Към офертата
Посети Бирения фест в Белград през Август! Нощувка със закуска, плюс транспорт
Сърбия 1 нощувка 90 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 2 Август 2019г.
Към офертата
Веселба по сръбски в Княжевац! Нощувка със закуска и вечеря с жива музика
Сърбия 1 нощувка 31 дни 119лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 1 Юни 2019г.
Към офертата
Уикенд в Македония през Юли! Нощувка със закуска и вечеря в Струмица, плюс транспорт и посещение на Рупите
Македония 8 бр. 1 нощувка 31 дни 64лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Март до 12 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Босна и Херцеговина и Сърбия! 3 нощувки със закуски и вечери
Босна и Херцеговина, Сърбия 12 бр. 3 нощувки 45 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Март до 22 Август 2019г.
Към офертата