Времето

Днес, 19 апрРазкъсана облачност
12°
Утре, 20 апрСлаб дъжд
13°
Неделя, 21 апрУмерен дъжд
13°
Понеделник, 22 апрСлаб дъжд
14°
Вторник, 23 апрУмерен дъжд
10°
Сряда, 24 апрРазкъсана облачност
18°

Оферти за хапване наблизо

Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 14 бр. 4 бр. 10 бр. 92 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата
Ръчно декорирани меденки - великденски яйца със 7 подправки
София 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 30 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Две събития в едно - спектакълът "Виновни" и концерт на група No More Many More - на 31 Май, в Sofia Live Club
София 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
31 Май 2024 (Петък)
Към офертата
SoFest Spring представя: Концерт на Theodosii Spassov & The Crossover Triо - 18 Май, в Sofia Live Club
София 2 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
18 Май 2024 (Събота)
Към офертата
SoFest Spring представя: Подкаста "КиноСпирка" и концерт на Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени на 19 Май, в Sofia Live Club
София 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
19 Май 2024 (Неделя)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 78 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 67 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Почивка в Слънчев бряг! 5 нощувки на база All Inclusive в хотел Бохеми***, плюс транспорт

Време е за заслужена лятна почивка, нали? Нека тази година не мислите нито за пътуването, нито къде да се настаните - Globus Tours са помисли за всичко и ви канят в Слънчев бряг!

Екскурзия до Слънчев бряг: 5 нощувки на база All Inclusive в хотел Бохеми 3*, плюс транспорт:

• В периода 11 - 16 Август - за 355лв на човек;
• В периода 25 - 30 Август - за 355лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт с автобус 3* от София, Пловдив и Пазарджик;
• 5 нощувки на база All Inclusive в хотел Бохеми 3* в Слънчев бряг;
• Пътни такси;
• Посещение на Аква Калиде;
• Екскурзовод от туристическата агенция по време на цялата почивка.

Допълнителни услуги (по желание и срещу доплащане към туроператора):
• Екскурзия до Созопол и Равадиново - 28лв (при минимум 15 записани туриста, без включени входни такси);
• Екскурзия до Бургас и о-в Св. Анастасия - 20лв (при минимум 15 записани туриста, без включени входни такси и билет за корабчето);
• Екскурзия до Несебър и Поморие - 17лв (при минимум 15 записани туриста, без включени входни такси);
• Входни такси на посещаваните обекти.

Програма и повече за All Inclusive програмата:

1 ден:
Отпътуване от София в 06:00ч от пл. Ал. Невски, от Shell Пазарджик на автомагистрала Тракия в 07:00ч, от бензиностанция ОМВ до хотел Санкт Петербург в Пловдив в 7:30ч към Слънчев бряг. Пристигане и настаняване в хотел. Свободно време за плаж и разходка. Вечеря. Нощувка.

2 ден:
Закуска. Свободно време за плаж или по желание (срещу доплащане) екскурзия до Созопол и Равадиново. Созопол е най-древният град по нашето черноморие, като старата му част е обявена за архитектурен и археологически резерват. Запазена е оригиналната архитектура на къщите от 18 и 19-ти век. Там може да посетите църквите "Св. Георги", "Св. Богородица", "Св. Св. Кирил и Методий", където се намират безценни християнски светини - мощите на Йоан Кръстител, частици от Светия кръст. Свободно време за разходка по крайбрежните улици. Отпътуване към с. Равадиново, където ще посетим замъкът Влюбен във вятъра - осъществена детска мечта на неговия автор. Уникалното архитектурно творение се простира върху площ от 20 декара. Към замъка има парк, езеро с лебеди, параклис. "Влюбен във вятъра" ще ви впечатли с красота и оригиналност и ще ви пренесе в един приказен свят. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ден:
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време за плаж или по желание (срещу доплащане) екскурзия до Бургас с възможност за посещение на остров Света Анастасия (при подходящи метеорологични условия). Божественият къс земя се намира на 6.5км югоизточно от Бургас, между нос Света Анастасия и нос Атия. Островът е изграден от вулканични скали, висок е 12 метра, площта му е 0.01 кв.км. На него се намира манастирът "Света Анастасия". На острова, носел някога името Болшевик, времето заспива. Стъпите ли там - дъждът спира. А тишината е...просто оглушителна. По европейски проект община Бургас превърна Св. Анастасия в екоостров, който от май 2014 г. приема туристи. Старият манастир е пълен с атракции за малки и големи - от пиратски съкровища до манастирска боб чорба... (Община Бургас осъществява транспорт до остров Света Анастасия с 18-метровия общински катамаран "Анастасия". Той е оборудван с най-съвременна техника и отговаря на всички стандарти и изисквания за безопасност. Продължителността на пътуването с корабчето е около 40 минути в посока, престоят на острова е около 2 часа.). Връщане в Бургас и свободно време за разходка в морската градина. Връщане в хотела.

Свободно време. Вечеря. Нощувка.

5 ден:
Закуска. Свободно време за плаж или по желание (срещу доплащане) екскурзия до Несебър (от списъка на ЮНЕСКО). Пешеходна обиколка в стария град, който се издига на висока скала над морето и могат да се видят кокетни къщи и очарователни тесни улички, застлани с калдаръм. Част от крепостната стена, която някога е опасвала Несебър, също е останала непокътната до наши дни. На входа на Стария град се издига известната вятърна мелница, останала още от турско време. Несебър носи в себе си невероятното обаяние на древните времена - романтични малки улички, изпълнени с автентичния несебърски дух.

Отпътуване в посока Поморие. Посещение на уникалната тракийска гробница недалеч от Поморие. Гробницата датира от ІІ - ІІІв сл.Хр. Смята се, че тя е служила за хероон (мавзолей) на богата анхиалска фамилия, в който са се извършвани религиозни езически ритуали. Гробницата е единствена по рода си на Балканския полуостров. Архитектурата и градежът й и до днес впечатляват с перфектното изпълнение. Много архитекти от цял свят изучават гробницата, за да разгадаят тайната на гъбообразния й купол. Планът, по който е построена гробницата, е взаимстван от римските мавзолеи, но кухата колона, златното й сечение, наличието на спираловидна каменна стълба в нея нямат аналог. Зидарията е от редуване на каменни пояси с пояси от тухли, като сводовете са иззидани само от тухли - една напреднала технология за римския период. Посещение на Поморийският манастир "Св. Георги Победоносец". Според преданието, Свети апостол Андрей Първозвани по път за Киев минал през Анхиало (днес Поморие). Има сведения, че монаси са живели по тези места още през 3 - 4 век. Манастирът е основан от гръцки колонисти през 7 век, но бил разрушен с нахлуването на турците в България. В края на 17 век на мястото се заселва турският бей Селим и основава свое владение - чифлик. Според преданието, той страдал от тежка и неизлечима болест. Една нощ сънувал, че в двора на къщата му има чудотворна вода. Когато разкопал на указаното в съня място, Селим бей открил мраморен барелеф на Свети Георги, а под него - аязмо. С водата от извора той се излекувал и в знак на благодарност построил на това място параклис и заедно с цялото си семейство приел християнската вяра. След като овдовял, Селим бей дарил чифлика си от 3800 декара за манастирска земя. Новата църква е издигната през 1856 година върху основите на старата. В манастира се пазят ценни иконографски образци от края на 18-ти и началото на 19 век. Връщане в хотела ранния следобед.

Свободно време. Вечеря. Нощувка.

6 ден:
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за София около обяд. По пътя разглеждане на историческото селище Акве Калиде (при горещите води). През Средновековието е споменато с имената Терма и Термопол. Доказано е, че минералните бани са посещавани от Филип II Македонски , ромейските императори Юстиниан и Константин IV Погонат, византийската императрица Ино Анастасия, българския кан Тервел, и султан Сюлейман Великолепни, където ще може да разгледате Археологическата експозиция и Банята такава каквато е изглеждала при Султан Сюлейман Великолепни. Разглеждане и отпътуване за София. Пристигане в София вечерта.

All Inclusive програмата е на бюфет и включва:
• Закуска (08:00 - 10:00ч) шведска маса, топли напитки и наливни безалкохолни напитки;
• Обяд (12:00 - 14:00ч) шведска маса, наливни безалкохолни напитки от машина, наливна бира, наливно вино и български алкохол - ракия, водка, джин, мента, мастика
• Вечеря (18:30 - 21:00ч) шведска маса, наливни безалкохолни напитки от машина, наливна бира, наливно вино и български алкохол - ракия, водка, джин, мента, мастика
• Лоби бар (10:00 - 22:00ч) - топли напитки и напитки (сок, наливна бира и вино, български алкохол - ракия, водка, джин, мента, мастика)
• Сладкиши, бисквитки и пица на лоби бара (15:00 - 16:00ч).
Прочети още

Офертата е публикувана на

24.07.2020г. преди 4 години

Преглеждания

13 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 355лв
Към офертата

Дестинации

Слънчев бряг 89

Тръгване от

София, Пловдив, Пазарджик

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

3 бр.

Престой

5 нощувки

Изхранване

AI - All Inclusive

Цена на човек на ден

59лв/ден

Валидност на ваучера

от 24 Юли до 13 Авг 2020

Предоставена от

Globus Tours

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Великденска екскурзия до Истанбул! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 37 бр. 4 нощувки 29 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Януари до 18 Април 2019г.
Към офертата
За Великден до Сърбия и Босна и Херцеговина! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Сърбия, Босна и Херцеговина 23 бр. 3 нощувки 32 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Февруари до 22 Април 2019г.
Към офертата
Посети Хърватия! 2 нощувки със закуски край Загреб, плюс транспорт и възможност за посещение на Плитвичките езера
Хърватия 13 бр. 2 нощувки 48 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Февруари до 13 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Будапеща през Март, Май или Юни! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Унгария 2 бр. 2 нощувки 27 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Февруари до 31 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Дървенград, Сараево, Босненски пирамиди, Вишеград и Каменград! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Сърбия, Босна и Херцеговина 4 бр. 3 нощувки 28 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Февруари до 23 Април 2019г.
Към офертата
Лято в Паралия Катерини! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Гърция 33 бр. 5 нощувки 49 дни 66лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Февруари до 16 Август 2019г.
Към офертата
Пролетна екскурзия до Одрин, Чорлу и Люлебургас! Нощувка със закуска в хотел 5*, плюс транспорт
Турция 18 бр. 1 нощувка 29 дни 46лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Февруари до 15 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул и Одрин! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 28 бр. 3 нощувки 32 дни 33лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
До Истанбул през Март и Май! 2 нощувки със закуски, транспорт и посещение на Одрин
Турция 119 бр. 2 нощувки 36 дни 38лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Март до 21 Май 2019г.
Към офертата
Великден в Гърция! Екскурзия до Солун, Паралия Катерини и Едеса с 3 нощувки със закуски, транспорт и възможност за Метеора
Гърция 9 бр. 3 нощувки 15 дни 47лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 23 Април 2019г.
Към офертата
Великденска екскурзия до Истанбул! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 16 бр. 4 нощувки 14 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 22 Април 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия до Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Унгария 2 нощувки 42 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Април до 31 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Дървенград, Сараево, Босненски пирамиди, Вишеград и Каменград! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Сърбия, Босна и Херцеговина 3 нощувки 40 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Април до 27 Май 2019г.
Към офертата
Майска екскурзия до Белград! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Нови сад и Сремски Карловци
Сърбия 2 нощувки 6 дни 63лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 25 Април 2019г.
Към офертата
През Май до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел Джейлял Ага*****, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 7 бр. 2 нощувки 7 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 25 Април 2019г.
Към офертата
Еднодневна екскурзия до Пирот, Темски и Суковски манастир през Май или Юни
Сърбия 29 бр. 54 дни 19лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 26 Юни 2019г.
Към офертата
Виж водопадите в Едеса! Еднодневна екскурзия на 1 Юни
Гърция 6 бр. 40 дни 38лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Април до 29 Май 2019г.
Към офертата
До Истанбул през Март и Май! 2 нощувки със закуски, транспорт и посещение на Одрин
Турция 87 бр. 2 нощувки 50 дни 28лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Април до 25 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул и Одрин! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 28 бр. 3 нощувки 17 дни 33лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Май до 20 Май 2019г.
Към офертата
Посети Хърватия! 2 нощувки със закуски край Загреб, плюс транспорт и възможност за посещение на Плитвичките езера
Хърватия 2 нощувки 10 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 20 Май 2019г.
Към офертата