Оферти за хапване наблизо

10 броя здравословни безглутенови протеинови снакса с вкус на паприка
Бургас 18 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Януари до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Кутия с 24 броя високопротеинови десерти - ванилия или шоколад
Бургас 16 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 31 Май 2024г.
Към офертата
20 броя протеинови десерти крънчи с вафлени корички, без глутен и без добавена захар, различни видове
Бургас 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Януари до 30 Юни 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Хоби курс по грънчарство за възрастни и деца
Бургас 82 бр. 21 бр. 42 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Юни до 29 Юни 2024г.
Към офертата
Комедийният Stand-Up спектакъл "Извънредно неудобно" на 17 Май, в Културен дом НХК
Бургас 74 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
17 Май 2024 (Петък)
Към офертата
Златните хитове на Райко Кирилов и Йорданка Варджийска - концерт на 5 Ноември, в Културен дом НХК
Бургас 7 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
5 Ноември 2024 (Вторник)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Великден и Гергьовден в Поморие: Нощувка със закуска
26 бр. 1 нощувка 35лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 7 Май 2024г.
Към офертата
През Юни в Поморие: Нощувка със закуска
1 нощувка 35лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 30 Юни 2024г.
Към офертата
През Май в Поморие: Нощувка за двама или за до петима
Поморие нова оферта 1 нощувка 88:88:88 2 20лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 31 Май 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Екскурзия до Лазурния бряг и Адриатика! 3 нощувки със закуски и 3 нощувки на база All Inclusive на круизен кораб 5*, плюс транспорт

Подарете си едно неповторимо изживяване - пътешествие до най-приказните кътчета на Стария континент, съчетано с луксозен круиз! Нужен ви е само ваучер за Холидей Бг Тур!

Екскурзия до Лидо ди Йезоло, Верона, Генуа, Марсилия, Барселона, Падуа, Триест, Любляна и Загреб на 19 - 26 Ноември: 3 нощувки със закуски, 3 нощувки на база All Inclusive и транспорт - за 699лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив и София с комфортен туристически автобус (минибар, кафе машина, DVD, навигация);
• Пътни, магистрални и пристанищни такси;
• 1 нощувка със закуска в Лидо ди Йезоло;
• 1 нощувка със закуска в района на Генуа;
• 1 нощувка със закуска в района на Триест;
• 3 нощувки на база All Inclusive на круизен кораб 5*, с включена такса обслужване на круизната компания;
• Представител на туроператора и екскурзоводско обслужване по време на пътуването.

Офертата не включва (задължително доплащане):
• Градски такси - между 2 и 3 евро на ден.

Допълнителни услуги (с доплащане към туроператора):
• Туристическа програма във Венеция, плюс билети за корабче - 28 евро;
• Туристическа програма във Верона - 15 евро;
• Туристическа програма в Генуа - 10 евро;
• Панорамна обиколка на Барселона с екскурзовод на български език - 49 евро;
• Туристическа програма в Любляна - 10 евро;
• Туристическа програма в Загреб - 10 евро;
• Екскурзия до замъка Предяма и пещерата Постойна яма.

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от Варна (Катедралата) в 21:45ч на предходния ден, от Бургас (Бензиностанция ОМV до Метро) в 23:30ч на предходния ден, от района на Сливен и Ямбол (Бензиностанция Shell), от Стара Загора (отбивката срещу с. Загоре), от района на Пловдив и Пазарджик (Автомагистрала Тракия) и от София в 05:00ч (Стадион Васил Левски). Часовете са ориентировъчни и е възможно да претърпят промяна. Вечерта пристигане в курортен комплекс Лидо ди Йезоло. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден
Закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за Венеция. От морската гара Пунта Сабиони качване на корабче за Венеция. Пристигане във Венеция и разходка в централната част на острова с посещение на катедралата Сан Марко, Двореца на Дожите (отвън), площад Сан Марко, Моста на въздишките, моста Риалто. Свободно време. Разходка с корабче по Канале Гранде по желание срещу допълнително заплащане. По желание разходка с гондола. Отпътуване с корабче обратно за Пунта Сабиони. Посещение на Верона: Арена ди Верона, площад Независимост и Къщата на Жулиета. Отпътуване за Генуа. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ден
Закуска. Туристическа програма в Генуа - разходка до Старото пристанище; катедралата Сан Лоренцо, в която се съхраняват мощите на Йоан Кръстител - покровителят на Генуа; Дворецът на дожите - в миналото седалище на управлението на Републиката и резиденция на дожите, в наши дни е център на социалния и културния живот в града; площад Ферари - сърцето на града, обграден от обществени сгради, банки и офиси на най-големите корабни компании. Свободно време по улица Гарибалди - главната улица в Генуа, известна в миналото като "златната улица", с домовете на богатите генуезки фамилии, запазени до днес. Отпътуване за пристанището в Генуа. Круизният кораб разполага с няколко ресторанта, дневни и нощни заведения, аквапарк, закрит басейн La Sirepe, СПА център Aurea, открит басейн, солариум, 10 джакузита, писта за джогинг, басейн с градина и дзен обстановка, водна пързалка, Casino Veneziano, зала за пушене на пури, Teen Grafitti, театър Pantheon. Чекиране на кораба (асистенция от представител на фирмата) и настаняване. Свободно време - запознаване с кораба и програмата на круиза. Вечеря. Нощувка на борда и отплаване за Марсилия.

4 ден
Закуска. Пристигане в Марсилия сутринта. Марсилия (на френски Marseille) е град в Югоизточна Франция, център на региона Прованс-Алпи-Лазурен бряг и на департамента Буш дю Рон, втори по големина във Франция. Пристанището му е най-голямото пристанище на Франция и на Средиземно море, както и четвърто по големина в Европейския съюз. Градът е основан от гръцки търговци от Фокеа в Мала Азия през 7 век пр.н.е. Присъединен е към Франция през 1481г. През 1792г градът изпраща 500 доброволци в Париж за да подкрепят Френската революция. Тези марсилци пеят марша на Рейнската армия, който покрай тях става известен като Марсилезата. Това е днес националният химн на Франция. В самия град Марсилия има едно "старо" и едно "ново" пристанище. Но те са сравнително малки и се ползват само от лодки, яхти и малки кораби. Истински модерното търговско пристанище се простира на 70 километра и центърът му е във Фос-сюр-мер, на около 50 километра западно от града. Това е най-голямото пристанище в Средиземноморието. Свободно време. Връщане на кораба. Отпътуване за Барселона. Свободно време за ползване инфраструктурата на кораба, анимационна програма. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Пристигане в Барселона. Организирано посрещане и трансфер с местен автобус и лицензиран представител на фирмата на български език. По желание - панорамна обиколка, с посещение на Арена де Торос (сега търговски център); Градския парк с Парламента и Зоологическата градина; Триумфалната арка; площад "Колумб"; кратко свободно време; две от най-известните къщи на модерниста Антонио Гауди - "Каза Байо" и "Каза Педрера"; крайбрежният булевард и Маремагнум - център на забавления с внушителното пристанище, митницата и статуята на Христофор Колумб; хълмът "Монджуик" с многобройните паркове, художествени галерии и заведения за развлечение; музейният архитектурния резерват "Побле Еспаньол" - забележителен "албум", в който са представени копия на сгради от всички области в Испания; Националният дворец, "Олимпийският пръстен" със съоръжения; Олимпийското градче с пристанището; двете най-високи сгради в Барселона и Барселонета - плажът на града; площад "Испания" с "танцуващите" фонтани; катедралата "Саграда Фамилия" - шедьовърът на архитекта Гауди; свободно време; площад "Каталуния" - сърцето на Барселона, и пешеходна разходка по "Рамбла" - най-оживената улица на града, изобилстваща от музеи, необичайни магазинчета и живи статуи. Свободно време в Готическия квартал - старата част от Барселона. Тук се издигат "Св. Еулалия" - официалната катедрала на града, Кметството на Барселона и Женералитата. Връщане на кораба. Обяд. Свободно време за ползване на инфраструктурата на кораба. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Пристигане в Генуа. Освобождаване на каютите. Напускане на кораба. Отпътуване за Падуа. Възможност за разглеждане на града. Отпътуване за Триест. Вечерта - настаняване в хотела. Нощувка

7 ден
Закуска. Отпътуване за Любляна - Замък Предяма - пещерата Постойна яма. Посещение на Замък Предяма - уникална крепост, издълбана в скала и седалище на Рицар Еразем Луегер - собственик на замъка през 15 век, известен като разбойник - барон. Пещерата Постойна яма - карстовата пещера е с най-дългия туристически пещерен маршрут в света - 5.3км, включена в списъка на ЮНЕСКО от 1986г. Пещерата е хилядолетно дело на река "Пивка". Туристическа обиколка на Любляна. Туристическа програма в централната пешеходна част на столицата на Словения: Катедралата Св.Николай, Кметството, фонтан Робба, Централния пазар, Тройния мост, площад Прешернов, църквата Св. Франциск. Отпътуване за Загреб. Туристическа програма в Загреб: централния площад "Бан Йелачич", Стария град: Каптол и Градец; Катедралата; Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос. Отпътуване за България с кратки почивки по пътя.

8 ден
Пристигане в София преди обяд.

Повече за програмата All Inclusive и круизния кораб
• Изхранване на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря, следобедна закуска, нощен бюфет съгласно програмата на борда);
• Някои напитки на борда:
- 24 часа - наливна вода, американско кафе в зоната на бюфета;
- по време на храненията на бюфет - наливна вода, филтърно кафе, чай;
- закуска в основен ресторант - избор от чайове, филтърно кафе, разтворимо кафе, горещ шоколад, мляко, сокове;
- обяд и вечеря в основен ресторант;
• Ежедневно почистване на каютите;
• Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба (анимация и шоу програми);
• Ползване на откритите и закрити басейни, шезлонги, хидромасажни вани на открито, плажни хавлии;
• Ползване на фитнес центъра;
• Асистенция по време на круизното пътуване;
• Посещение на Падуа и Триест;
• Трансфер от и до начално пристанище на круиза.

Всеки круизен кораб предлага на своите пасажери изхранване на блок маса, където ще намерите обилен избор от месни специалитети, супи, риба, паста, пица, всевъзможни видове салати, десерти и плодове. Голям избор ще имате и в основния ресторант, където ще може да избирате от 4-5 варианта за всяка част от предлаганото тристепенно меню. Вариантите за вашия обяд или вечеря са безброй и всеки може да открие нещо по вкуса си в някои от Основните ресторанти:
• Ресторант The Black Crab;
• Ресторант Villa Rosa;
• Ресторант La Muse.
На борда има 12 дневни и нощни заведения - барове, дискотека, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните и специален бар за пушачи. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. Може да доплатите за All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията.
• Бар Divina;
• Бар Giolello;
• Кафене Piazza del Doge;
• Бар Silver Lounge;
• Graffiti's бар ;
• The Garden бар ;
• Top Sail Lounge;
• VIP бар The One;
• Black and White Lounge;
• Café Italia;
• Golden Jazz Bar;
• La Cantina di Bacco;
• Кафетерия Manitou;
• Кафетерия Cabernet;
• Бар Poseidon;
• Бар Tritonе;
• Бар La Sirepe;
• Пиано бар La Luna;
• Sports bar;
• аквапарк;
• закрит басейн La Sirepe;
• СПА център MSC Aurea;
• открит басейн;
• солариум;
• 10 джакузита;
• писта за джогинг;
• басейн с градина и дзен обстановка;
• водна пързалка;
• Casino Veneziano;
• зала за пушене на пури;
• Teen Grafitti;
• театър Pantheon.
Прочети още

Офертата е публикувана на

17.06.2020г. преди 4 години

Преглеждания

11 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 699лв
Към офертата

Тръгване от

Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, София

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

6 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска
AI - All Inclusive

Цена на човек на ден

87лв/ден

Валидност на ваучера

от 17 Юни до 23 Окт 2020

Предоставена от

Холидей Бг Тур

Изминали оферти

Опознайте Виена и Будапеща! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 26 бр. 2 нощувки 33 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Януари до 10 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Матера, Соренто, Неапол и Рим! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Италия 10 бр. 3 нощувки 30 дни 80лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Януари до 19 Април 2019г.
Към офертата
В Приморско през Май, Юни и Септември! Нощувка на база All Inclusive
Приморско 13 бр. 1 нощувка 33 дни 43лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 24 Май до 15 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Залцбург, Мюнхен и Любляна! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Баварски замъци
Австрия, Германия, Словения 9 бр. 4 нощувки 33 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 19 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Римини, Сан Марино, Флоренция и Рим! 5 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Италия, Сан Марино 13 бр. 5 нощувки 30 дни 83лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Априлска екскурзия до Загреб, Венеция и Рим! 5 нощувки със закуски, плюа самолетен и автобусен транспорт
Италия, Хърватия 7 бр. 5 нощувки 30 дни 83лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Рим, Флоренция, Римини, Сан Марино и Лидо ди Йезоло! 5 нощувки със закуски, самолетен и автобусен транспорт
Италия 3 бр. 5 нощувки 30 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Last Minute екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Майски празници в Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски и транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 4 бр. 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Майски празници в Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски и транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Екскурзия до Залцбург, Мюнхен и Любляна! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Баварските замъци
Австрия, Германия, Словения 4 нощувки 85 дни 64лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Април до 13 Септември 2019г.
Към офертата
През Септември до Италия, Френската Ривиера и Испания! 6 нощувки със закуски, плюс автобусен и самолетен транспорт
Италия, Франция, Испания 2 бр. 6 нощувки 91 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Есенна екскурзия до Испания, Френската Ривиера и Италия! 6 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Испания, Франция, Италия 2 бр. 6 нощувки 91 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Будапеща, Прага и Виена! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Дрезден
Унгария, Чехия, Австрия 34 бр. 4 нощувки 33 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 2 Декември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Австрия, Германия, Франция и Швейцария през Септември! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 1 бр. 7 нощувки 68 дни 76лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Last minute за Рим, Флоренция, Римини, Сан Марино и Лидо ди Йезоло! 5 нощувки със закуски, самолетен и автобусен транспорт
Италия 9 бр. 5 нощувки 8 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 19 Април 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Виена и Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 56 бр. 2 нощувки 30 дни 41лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 20 Май 2019г.
Към офертата
Опознайте Виена и Будапеща! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 6 бр. 2 нощувки 33 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 13 Септември 2019г.
Към офертата
Есенна екскурзия до Залцбург и Мюнхен! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на Баварските замъци
Австрия, Германия 4 бр. 3 нощувки 74 дни 86лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 26 Август 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 3 бр. 7 нощувки 7 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 24 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 7 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 7 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 569лв