Оферти за хапване наблизо

Коктейлно плато за всеки повод с 95 броя солени хапки
Бургас 3 бр. 28 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Ноември до 30 Юни 2024г.
Към офертата
За вашия празник: Плато сладки или солени хапки
Бургас 6 бр. 32 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Ноември до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Несравним аромат и изкусителен вкус: Кафе Baristo - капсули или на зърна
Бургас 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Февруари до 31 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

2 часа купон: Тематичен парти пакет за рожден ден за до 11 деца, плюс почерпка и анимация
Бургас 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 30 Юни 2024г.
Към офертата
55 минути игра за един или двама "Раклата на чичо"
Бургас 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Април до 8 Май 2024г.
Към офертата
Концерт на Симфониета Враца и Италианското трио сопрани - на 16 Май, във Военен клуб
Бургас 3 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
16 Май 2024 (Четвъртък)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Почивка в парк Росенец, край Бургас: 7 или 14 нощувки във фамилна вила или VIP къща - за до петима
7-14 нощувки 5 16лв/ден 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Януари до 30 Април 2024г.
Към офертата
Великден и Гергьовден в Поморие: Нощувка със закуска
10 бр. 1 нощувка 35лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 7 Май 2024г.
Към офертата
През Юни в Поморие: Нощувка със закуска
1 нощувка 35лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Посети Будапеща, Прага и Братислава! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт

Посети емблематични места в Европа като "Града на хилядата кули", наслади се на изтънчени архитектурни шедьоври! ТЕММА е твой гид в чудния свят на пътешествията!

Екскурзия до Будапеща, Прага и Братислава: 6 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт:


• В периода 30 Март - 5 Април, с отпътуване от София - за 589лв на човек;
• В периода 30 Март - 5 Април, с отпътуване от Бургас - за 629лв на човек;
• В периода 30 Март - 5 Април, с отпътуване от Варна - за 649лв на човек;
• В периода 1 - 7 Юни, с отпътуване от София - за 589лв на човек;
• В периода 1 - 7 Юни, с отпътуване от Бургас - за 629лв на човек;
• В периода 1 - 7 Юни, с отпътуване от Варна - за 649лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт с комфортен автобус по маршрута;
• Пътни и гранични такси;
• 2 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в Будапеща;
• 4 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в Прага;
• Туристически обиколки на Будапеща, Прага и Братислава;
• Екскурзоводско обслужване.

Допълнителни опции и услуги:
• Романтична разходка с кораб по р. Вълтава - 22 евро (с включен трансфер, разходка с корабче, почерпка, екскурзоводско обслужване);
• Екскурзия "Замъкът Хлубока и Чески Крумлов" - 49лв (с включен трансфер, екскурзоводско обслужване);
• Екскурзия "Карлови Вари и Пилзен" - 49лв (с включен трансфер, екскурзоводско обслужване);
• Екскурзия "Дрезден - Флоренция на река Елба" - 49лв (с включен трансфер, екскурзоводско обслужване);
• Входна такса за посещение на замъка Хлубока - 260 CZK (около 10 евро), панорамната тераса на кулата - 100 CZK (около 4 евро);
• Входна такса за бирарията в Пилзен - 250 CZK (около 9.75 евро), с включена туристическа обиколка, посещение на производствените помещения, дегустация на бира (лица под 18г се допускат само с пълнолетен придружител, препоръчва се топло облекло);
• Входна такса за Националната художествена галерия в Дрезден - 6 евро за колекция избрани творби на старите майстори, 12 евро за комбиниран билет за творбите на старите майстори, математическо-физическия салон, порцелановата изложба.

Програма:

1 ден
Отпътуване от Варна в 21:00ч на предходния ден (от ул. Антим I), от Обзор - в 22:00ч на предходния ден (от автогарата), от Поморие - в 23:30ч на предходния ден (от спирка Феста Поморие), от Бургас - в 00:15ч, бензиностанция ОМВ до х. Мираж, Стара Загора - 02:45ч , бензиностанция ОМВ (бул. Славянски и Руски), срещу Телевизията, от София - в 05:00ч, паркинга пред стадион Васил Левски. Пристигане в Будапеща в късния следобед - настаняване в хотела. Вечеря и нощувка.

2 ден
Закуска. Туристическа обиколка на Будапеща с разглеждане на Площада на героите с емблематичния за града Паметник на Хилядолетието, булевард Андраши, обграден от неоренесансови дворци и къщи, дело на най- изтъкнатите архитекти за времето си, катедралата Св. Стефан - най-голямата църква в Будапеща, от чийто купол се открива чудесна панорама към града, крепостния комплекс Буда с Рибарските кули и готическата църква Св. Матиаш, хълма Гелерт с Цитаделата и Паметника на свободата, крайбрежните булеварди, внушителната сграда на Парламента.

Отпътуване за Прага. Вечерно пристигане в Прага. Вечеря и нощувка.

3 ден
Закуска. Туристическа обиколка на Прага. Прага е известна още и като "Града на хилядата кули" заради многобройните кули и църковни куполи с над 11-вековна история в готически, бароков, ренесансов и арт нуво стил. Разположен в квартала Храдчани, Пражкият замък датира от 9 век и е едно от най-популярните туристически места в града. В миналото дворецът е служил на бохемските крале, а днес е седалище на Президента на Чешката република. Представлява обширен комплекс от дворцови сгради, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала Св. Вит, Златната уличка с дома на Кафка и кулата Далиборка, използвана в миналото като затвор. Разходка из романтичния старинен квартал Мала Страна и разглеждане на църквата Св. Николай. Разглеждане на Карловия мост, известен с многобройните си изящни статуи и улични музиканти. Посещение на историческия център на Прага - Старе место. Разглеждане на стария градски площад с Кметството, известно още и с градския часовник с 12-те апостоли, датиращ от 15 век, както и църквата Дева Мария пред Тин с живописните 80-метрови кули. Разходка из съвременната част на града - Нове место, където се намира Вацлавския площад - средище на културния и обществен живот на Прага. Свободно време. Вечеря и нощувка.

4 - 5 ден
Закуска. Свободно време в Прага за самостоятелно разглеждане на града с възможност за участие в допълнителни екскурзии през различните дни:

• Романтична разходка с кораб по р. Вълтава (допълнителна екскурзия с доплащане).

• "Замъкът Хлубока и Чески Крумлов" (допълнителна целодневна екскурзия с доплащане). Посещение на замъка Хлубока - една от перлите на Южна Бохемия. Датиращ още от 13 век, замъкът е построен в неоготически стил. Вдъхновен от романтичните замъци на Уиндзор в Англия, той напомня на приказен дворец. Впечатляващи са богатия интериор с гоблени, разкошни полилеи, изящни стъклописи и дърворезба, красивите трапезарии, библиотеката с над 12500 книги, оръжейната с оръжия от 13 - 19 век, кухнята с невероятни за времето си технологични нововъведения. Посещение на Чески Крумлов - живописно градче, разположено на бреговете на р. Вълтава, чийто исторически център е част от световното наследство на ЮНЕСКО. Градът напомня на миниатюрен вариант на Прага. Централната част е изпълнена със сувенирни магазинчета и уютни кафенета. Основната забележителност на Чески Крумлов е дворцовият комплекс, състоящ се от 40 сгради, красиви паркове и китни вътрешни дворове, както и бароков театър, датиращ от началото на 15 век.

• "Карлови Вари и Пилзен" (допълнителна целодневна екскурзия с доплащане). Карлови Вари, известен още като Карсбад, е един от най - завладяващите европейски курорти, известен със своите над 300 термални извора с лечебна вода. Градът е основан от крал Карл IV в средата на 14 век, след като едно от кучетата му се натъкнало на горещ извор. Курортът винаги е привличал хиляди посетители, измежду тях и много известни личности. Под елегантните колонади в историческия център на Карлови Вари са се разхождали Гьоте, Кафка, Бетовен и руския цар Петър Велики. Карлови Вари е също така и център за производство на прочутия бохемски кристал. Град Пилзен е основан през 13 век на търговския маршрут между Прага и немските градове Нюрнберг и Регенсбург. Само век по-късно Пилзен е третия по големина град в района. Когато през 16 век няколко пожара унищожават повечето от града, във възстановяването на сградите се включват италиански архитекти и строители, благодарение на които днес градът дължи своето очарование. Със създаването на градската пивоварна през 1842г Пилзен е градът на бирата. Бирата Пилзен е представена и на международния пазар. След като години наред бирата е била превозвана с влак до Виена ежедневно, днес пивоварната Пилзен е една от най-големите пивоварни в Европа. Посещение на пивоварната с дегустация на бира и екскурзоводско обслужване.

• "Дрезден - Флоренция на река Елба" (допълнителна целодневна екскурзия с доплащане). Заради уникалната си колекция от исторически сгради и изключителни произведения на изкуството Дрезден е наричан още "Флоренция на река Елба". Градът е една от най-известните туристически дестинации в Германия. Сред основните забележителности на града е катедралата Фрауенкирхе, посветена на Богородица. Построена през 18 век, катедралата е напълно разрушена във въздушните нападения през Втората световна война. Възстановяването на автентичния облик на Стария град - катедралата и характерните барокови сгради на прилежащия площад Ноймаркт - завършва в началото на нашия век. В красивата сграда на операта Земпер свири най-старият и най-известният оркестър в света. Дворецът Цвингер е построен в началото на 18 век като оранжерия и място за светски сбирки. Днес дворецът представлява съвършен пример за късно бароковата архитектура в Германия и приютява редица културни институции, между които и Художествената галерия на старите майстори. Тук може да се видят шедьоврите на Рафаело, Рубенс, Тициан, Рембранд, Дюрер и Мурийо. Кралският дворец в Дрезден е служил като резиденция на саксонските крале повече от 400 години. Красивите сгради илюстрират разнообразни стилове - от бароковия до неоренесансовия. Днес дворецът функционира като музеен комплекс.

Вечеря и нощувка.

6 ден
Закуска. Сутрешно отпътуване за Братислава. Пристигане в Братислава преди обед - туристическа обиколка на столицата на Словакия. Пешеходна разходка в стария център с разглеждане на Хвездеславовия площад със сградата на старата опера. Разходка из главния площад с двореца Примаси - една от най-добре запазените класически сгради в Братислава, помещаваща днес Градския съвет. Разглеждане на Михалската порта - единствената запазена до днес средновековна градска порта и символ на Стария град. Синята църква е шедьовър в стил арт нуво, известна с причудливите си цветове: бебешко синьо с бели акценти и тъмносин покрив, създаващи усещане за приказна фасада и интериор, наподобяващ бална зала. Разглеждане на готическата катедрала Св. Мартин с красиви стъклописи, където през 16 - 19 век са били коронясвани унгарските крале. Отпътуване за Будапеща. Вечеря и нощувка.

7 ден
Закуска. Сутрешно отпътуване към България. Пристигане вечерта.
Прочети още

Офертата е публикувана на

15.01.2020г. преди 4 години

Преглеждания

5 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 589лв
Към офертата

Тръгване от

София, Бургас, Варна

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

19 бр.

Престой

6 нощувки

Изхранване

HB - Закуска и вечеря

Цена на човек на ден

84лв/ден

Валидност на ваучера

от 15 Яну до 29 Май 2020

Предоставена от

ТЕММА

Изминали оферти

За 24 Май в Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на Принцовите острови
Турция 30 бр. 2 нощувки 54 дни 42лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Януари до 13 Май 2019г.
Към офертата
За 1 Юни в Истанбул! 2 нощувки, закуски, транспорт и възможност за Принцовите острови и Църквата на първия ден от месеца
Турция 32 бр. 2 нощувки 54 дни 42лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Януари до 13 Май 2019г.
Към офертата
Посети Будапеща, Прага и Братислава! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Унгария, Чехия, Словакия 19 бр. 6 нощувки 57 дни 84лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Януари до 29 Май 2020г.
Към офертата
Посети Анкара, Истанбул и Кападокия! 4 нощувки със закуски и 3 вечери, плюс транспорт
Турция 6 бр. 4 нощувки 83 дни 88лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Януари до 6 Април 2020г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Април или Май! 3 нощувки със закуски, транспорт и посещение на Принцовите острови и Лозенград
Турция 17 бр. 3 нощувки 62 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Януари до 17 Март 2020г.
Към офертата
Екскурзия до Охрид, Скопие, Струга и Битоля през Май! 2 нощувки със закуски, транспорт и възможност за Охридското езеро
Македония 31 бр. 2 нощувки 91 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Януари до 14 Април 2020г.
Към офертата
Екскурзия до Солун, Вергина и Едеса през Март, Април или Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 5 бр. 2 нощувки 56 дни 66лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Януари до 10 Март 2020г.
Към офертата