Обичаш уюта на дома си, но и вкусните изкушения? Сега не е нужно да избираш, решението е апетитното предложение на Seni Bar&Dinner!
2 пици по избор, плюс бутилка вино - за 14.95лв, вместо за 28.40лв.
Може да се избира от следните пици и сортове вино:
• Прошуто крудо - доматен сос, кашкавал, прошуто крудо, гъби, маслини, риган (520гр);
• Риба тон - кашкавал, доматен сос, риба тон, царевица, каперси, маслини, лимон, риган, магданоз (640гр);
• Парадизо - доматен сос, кашкавал, шунка, пушено пиле, царевица, пушено сирене, маслини, риган, магданоз (610гр);
• Поло - кашкавал, доматен сос, царевица, пушено пиле, топено пушено сирене (550гр);
• Ил Карне - доматен сос, кашкавал, колбас чоризо, шунка, пушено филе, пушено пиле, маслини, риган (590гр);
• Куатро формаджи - кашкавал, доматен сос, краве сирене, топено сирене, пушено сирене, пресни домати, маслини, риган (600гр);
• Рома - кашкавал, доматен сос, пушено пиле, царевица, пушено сирене, печени чушки, варено яйце, риган, магданоз, маслини (550гр);
• Бягащо пиле - кашкавал, доматен сос, гъби, царевица, пилешко филе, маслини, риган (490гр);
• Флоренция - сметана, кашкавал, бекон, пушено сирене, пресни гъби, печена капия, лук, риган (560гр);
• Джентиле - кашкавал, доматен сос, колбас чоризо, пушено филе, пресни гъби, кисели краставици, маслини, риган, домат (590гр);
• Пеперони - кашкавал, доматен сос, калобро пиканта, чушки чорбаджийски, маслини, риган (460гр);
• Прошуто Фунги - кашкавал, доматен сос, гъби, шунка, маслини, риган (540гр);
• Маргарита - кашкавал, доматен сос, маслина, риган (460гр).
Сортове вино "Св. Илия" на Edoardo Miroglio (750мл):
• Мерло;
• Каберне совиньон.
Мерло
• Сорт: 100% Мерло;
• Цвят: Тъмночервен, с розов нюанс;
• Аромат: Плодов, свеж с компотени тонове на слива и малина и развитие във вкуса на конфитюр от череши с какао;
• Вкус: Свеж, плътен, мек, хармоничен, балансиран и подканящ.
Каберне совиньон
• Цвят: Tъмночервен, с рубинен нюанс;
• Аромат: Плодов, свеж, с aромат на къпини и боровинки, тонове на дим и дъб;
• Вкус: Свеж, плътен, мек, леко тръпчив и подканящ; развитие във вкуса на конфитюр от горски плодове;
• Отлежаване: 6 месеца в боти (класически дъбови бъчви с вместимост 3 - 5 тона);
Съчетание с храна: Тъмни меса, барбекю, паста и пица, бели и жълти плътни сирена.
Прочети още