Оферти за хапване наблизо

Вино Bonvivant по избор: 1 или 3 бутилки бяло, розе или червено
София 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 11 Април 2024г.
Към офертата
Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 13 бр. 88:88:88 4 бр. 10 бр. 85 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 15 Април 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

1 час отборна игра за до шестима в ескейп стая "Звездна нощ"
София 1 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Март до 22 Май 2024г.
Към офертата
1 час отборна игра за до шестима в ескейп стая "Шифърът на Леонардо"
София 2 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Март до 22 Май 2024г.
Към офертата
3 часа рисуване върху платно с напътствия от художник, плюс чаша вино
София 13 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Март до 9 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 66 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 60 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 4 бр. 1 нощувка 28лв/ден 15 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Нова година в Истанбул! 3 нощувки със закуски и празнична вечеря в хотел Zenon*****

Планирайте петзвездна Нова година в перлата на Ориента! Посрещнете 2020 година с предложението на Eleven Tur Bg!

3 нощувки със закуски и празнична вечеря в Хотел Zenon*****, Истанбул, с настаняване на 29 Декември - за 269лв на човек.

Офертата включва:
• 3 нощувки със закуски в хотел Zenon***** в Истанбул;
• Новогодишна празнична вечеря с програма и неограничена консумация на алкохол в ресторанта на хотел Zenon*****;
• Градски такси;
• Представител на туроператора.

Допълнителни услуги и мероприятия (по желание и с доплащане към туроператора):
• Транспорт с лицензиран автобус, с включени пътни, гранични такси и паркинг:
- от Бургас - 70лв на човек;
- от Поморие и Равда - 75лв на човек;
- от Варна - 80лв на човек;
• Обзорна автобусна обиколка на Истанбул "Два континента" с местен екскурзовод на български език - 15 евро;
• Панорамна разходка с корабче по с местен екскурзовод на български език - 17 евро;
• Пешеходна разходка в Истанбул - 40 евро;
• Посещение на Сапфир - 25 евро;
• Предпразничен целодневен шопинг тур "Европейски и Азиатски Истанбул" - 20 евро;
• Посещение на ресторант-вариете GAR Music Hall - 29 евро.

Програма на пътуването, за доплатилите транспорт:

Ден 1
Отпътуване от Варна, пред Катедралата в 21:00ч, в 23:30ч от Бургас, OMV до х-л Мираж. Нощен преход.

Ден 2
Преминаване на границата през ГКПП Малко Търново - Дерекьой. Пристигане в Истанбул сутринта. По възможност настаняване (принципно е след 14:00ч) в избрания хотел. Свободно време за освежаване във фоайето на хотела. Обзорна обиколка: Истанбул - на Два континента с местен екскурзовод на български език - разходка из Азиатската и Европейската част на града с преминаване покрай квартал, Фенер и Балат, разположени по брега на Златния рог, които крият огромно културно- историческо богатство. Следващата ни спирка е на един от хълмовете на Истанбул - Буюк Чамлъджа, откъдето ще имате възможност да се насладите на невероятни гледки както към европейския бряг, така и към азиатските райони на космополитния град, с възможност да се насладите на ароматното турско кафе, чай или да се докоснете до кухнята на ориента, като опитате известното турско гьозлеме . Фото пауза пред момината кула. Екскурзията ни ще продължи с разглеждане на българската църква "Св. Стефан" - Едва ли има българско сърце, което да не трепне, стане ли дума за "Свети Стефан" - желязната църква. Храм със славно минало, той и днес дава самочувствие и гордост на българите, независимо дали са в България, или разпилени по целия свят. Състои се от сглобяеми железни елементи с тежина 500 тона. Две са били железните църкви в света, но днес е запазена само българската. Желязната църква - душата на народа ни и днес продължава да е символ на българската вяра. Свободно време за снимки и разходка из светинята. На обяд прибиране в хотела. Настаняване. Свободно време за почивка и освежаване. Следобед - Панорамна разходка с корабче по Босфора от където ще видите новият султански Дворец Долмабахче, Чираан Палас - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-престижните хотели в света, кварталът Ортакьой - любимо място на истанбулските младежи и творци, отбранителните крепости Румели Хисар и Анадолу Хисар, летният султански дворец Бейлербей, Кулата на девицата. Прибиране в хотела. Свободно време за отдих. За красив завършек на вечерта може да посетите и да се насладите на ресторант- вариете GAR Music Hall в Истанбул, с доплащане. Местни специалитети, напитки, ориенталски танци, автентично фолклорно шоу и много забавления. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Ден, предвиден за предпразничен шопинг с вечерна автобусна обиколка из европейската и азиатската част на Истанбул (20 евро на човек). Турът ни ще започне с посещение на: Магазин на кожена фабрика с богат асортимент и възможност на покупки на най-добри цени! Посещение на фирмен магазин на най-голямата фабрика за локуми и баклава в Турция - Коска. Тук може да закупите всякакви сладости на промоционални цени. Продължаваме към търговски център "Форум Истанбул", построен на площ от около 500 000кв.м , той е един от най-големите по рода си в Европа. В центъра са представени магазини на над 280 фирмени марки, измежду които са и търговската верига IKEA (подбрани международни стоки за бита) и супермаркета REAL. На разположение на посетителите са много ресторанти, детски зали, боулинг, IMAX-кино. Тук се намира и сензационния аквариум Тюркоазо, представящ на площ от 8000кв.м морски животни от над 10000 вида, включително и 2.5-метрови тигрови акули. В аквариума се намира и най-големия подводен тунел за 270-градусово наблюдение на рибите, без да се налага да се гмуркате. По своя мащаб "Тюркoазo" е обявен за един от най-големите аквариуми в света, нареждащ се веднага след тези в Атланта, САЩ и Окинава, Япония. Свободно време за разходка и покупки. След това - венецианска приказка с пеещи фонтани в Истанбул. Посещение на Watergarden Istanbul или Водните градини и пеещи фонтани на Истанбул. Свободно време за наблюдение на Музикалната програма. Нов вкус на живот. Целият живот е структуриран около великолепния Show Pool. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и пожарни шоута, ресторанти и кафенета. Изложбеният басейн, който е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул, притежава характеристиката, че е "най-големият и най-развит шоу басейн" в Европа. Свободно време за пазаруване в магазините и вечеря в някой от многобройните ресторанти наоколо. На път за хотела ще имате възможност да се насладите на нощен Истанбул. Прибиране в хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Пешеходка разходка с местен екскурзовод на български език с разглеждане отвън на: Синята джамия, площад Хиподрума трите колони (Змийската колона, Египетския обелиск и Порфирогенната колона), двореца Ибрахим паша. Преминаване покрай останките на Теодосий, покрай портата на истанбулския дворец, покрай колоната на Константин Велики. Посещение и разглеждане отвътре на Света София - шедьовър на византийското изкуство. Църквата е построена по време на управлението на император Юстиниан през VI век и е посветена на Божествената мъдрост. Издигната е за 10 години, от 10 хиляди работници и 100 архитекти. Това е третата църква, построена на същото място. По онова време е най-голямата, съществувала в Европа, и успява да запази този си статут до построяването на Свети Петър в Рим. Интериорът е декориран с прекрасни византийски мозайки от VI до XIII век. Църквата е ограбена от латините по време на Четвъртия кръстоносен поход през 1204г и много от богатствата ѝ са отнесени на запад. През 1453г, когато Константинопол е завладян от Османския султан Мохамед II, църквата е превърната в джамия и всички стенописи и изображения са покрити с мазилка, в съответствие с изискванията на ислямската религия. От 1936г, по заповед на Ататюрк, е превърната в музей. Посещение и разглеждане отвътре на двореца Топкапъ - невероятен комплекс от сгради, разположен върху един от седемте хълма на Истанбул, между Златния рог и Мраморно море, и има великолепен изглед към Босфора. Някога на това място се извисява императорският дворец на Константин, докато не е превзет и превърнат в руини с падането на Имеприята. Когато тюрките завладяват Истанбул, Мохамед II първоначално избира мястото, където сега се намира Университетът, за издигане на своя дворец, но по-късно решава да построи отново двореца Топкапъ, името на който в превод означава Вратата на оръдието. Започнало през 1462г, строителството на основната част завършва през 1478г и дворецът се превръща в официална резиденция на османските султани до 1855г. Време за разходка или посещение на Спфир - най-високата жилищна сграда в Европа и първата екологична сграда на Турция, извисяваща се на цели 261 метра височина- това е Небостъргачът Сапфир в Истанбул. Безспорно най-завладяващия атракцион се намира на последния етаж на небостъргача, до който можете да достигнете с високоскоростен асансьор. Там ще откриете панорамна площадка и ресторант-целия град е в краката ви. Можете да се насладите на обяд или вечеря, докато пред погледа ви се простира красотата на Истанбул. Но това не е всичко! Комплекса предлага 4Dкино, с което може да направите панорамна обиколка на града с хеликоптер без да ставате от удобната си седалка. Специалните ефекти ще ви пренесат във вътрешността на Синята Джамия, хиподрума, Света София, та дори и в някои от най-луксозните хотели в града. Едно незаменимо изживяване! Прибиране в хотела. Време за отдих. Подготовка за посрещането на новата 2019г в ресторанта на хотел Zenon*****. Новогодишна вечер изпълнена с много настроение, богато меню, неограничен алкохол и незабравима програма!

Ден 5
Късна закуска. Освобождаване на хотела. Бонус - посещение на Лозенград и кратък престой в центъра на града за последни покупки на турски сладкиши. Отпътуване за България. Преминаване през ГКПП М. Търново - Дерекьой вечерта пристигане в Бургас и Варна.
Прочети още

Офертата е публикувана на

30.11.2019г. преди 4 години

Преглеждания

12 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 269лв
Към офертата

Дестинации

Турция 162

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

16 бр.

Престой

3 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

90лв/ден

Валидност на ваучера

от 30 Ное до 27 Дек 2019

Предоставена от

Eleven Tur Bg

Изминали оферти

За 1 Май в Кушадасъ! 5 нощувки на база All Inclusive в Хотел La Santa Maria****
Турция 77 бр. 5 нощувки 37 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Февруари до 26 Април 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Истанбул за Фестивала на лалето! 2 нощувки със закуски в хотел 5*, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 2 бр. 2 нощувки 8 дни 35лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 17 Април 2019г.
Към офертата
Майска почивка край Бодрум! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Ayaz Aqua Beach****
Турция 7 нощувки 30 дни 41лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 20 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 14 бр. 2 нощувки 28 дни 32лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 17 Май 2019г.
Към офертата
Посети Истанбул! Екскурзия с 2 нощувки със закуски в хотел 5*, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 6 бр. 2 нощувки 28 дни 32лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 17 Май 2019г.
Към офертата
Есенна почивка край Бодрум! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Ayaz Aqua Beach****
Турция 22 бр. 7 нощувки 63 дни 44лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Април до 30 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт и посещение на Лозенград
Турция 5 бр. 2 нощувки 22 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 23 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 4 бр. 2 нощувки 22 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 23 Май 2019г.
Към офертата
Почивка в Кушадасъ - перлата на Егейско море! 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Grand Kurdoglu****
Турция 17 бр. 7 нощувки 53 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Май до 1 Октомври 2019г.
Към офертата
Цяло лято на море в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел La Santa Maria****
Турция 34 бр. 7 нощувки 53 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Май до 27 Септември 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт и посещение на Лозенград
Турция 1 бр. 2 нощувки 6 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Май до 29 Май 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 2 нощувки 6 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Май до 29 Май 2019г.
Към офертата
Почивка в Кушадасъ през Септември или Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Pigale Family Club***
Турция 73 бр. 7 нощувки 49 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Септември до 1 Октомври 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка на брега на Мраморно море! 4 нощувки със закуски в Eser Premium Hotel & SPA*****, край Истанбул
Турция 14 бр. 4 нощувки 30 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юни до 17 Септември 2019г.
Към офертата
Лятна почивка на Мраморно море - край Истанбул! 2 нощувки със закуски в Еser Premium Hotel & SPA*****
Турция 4 бр. 2 нощувки 20 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юни до 17 Септември 2019г.
Към офертата
Почивка на брега на Мраморно море! 2 нощувки със закуски в Eser Premium Hotel & SPA*****, край Истанбул
Турция 2 нощувки 20 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Юни до 17 Септември 2019г.
Към офертата
Есенна почивка край Бодрум! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Ayaz Aqua Beach****
Турция 24 бр. 7 нощувки 44 дни 44лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 1 Октомври 2019г.
Към офертата
Почивка в Кушадасъ - перлата на Егейско море! 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Grand Kurdoglu****
Турция 16 бр. 7 нощувки 44 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 1 Октомври 2019г.
Към офертата
Морска почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел La Santa Maria****
Турция 18 бр. 7 нощувки 77 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 30 Септември 2019г.
Към офертата
Почивка на Мраморно море - край Истанбул! 2 нощувки със закуски в Еser Premium Hotel & SPA*****
Турция 6 бр. 2 нощувки 35 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Юли до 3 Септември 2019г.
Към офертата