Оферти за хапване наблизо

Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 13 бр. 4 бр. 10 бр. 90 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 19 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата
Ръчно декорирани меденки - великденски яйца със 7 подправки
София 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 30 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Stand up Comedy Show "Чаровен" на 17 Април, в Клуб Rock'n'rolla
София 88:88:88 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
17 Април 2024 (Сряда)
Към офертата
Съберете отбор и участвайте в Harry Potter Quiz - на 23 Април, в Клуб Rock'n'Rolla
София 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
23 Април 2024 (Вторник)
Към офертата
Трибют на Rammstein: на 18 Април, в Клуб Rock'n'rolla
София нова оферта 88:88:88 Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
18 Април 2024 (Четвъртък)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 76 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 65 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 18 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Посети Грузия през 2020г! 7 нощувки със закуски и 3 вечери, плюс самолетен и автобусен транспорт

Посетете Грузия - разположена на кръстопътя на Европа и Азия, съчетаваща уникален климат, море и планини! Лесно е - с ваучер за Дрийм Холидейс!

Екскурзия до Грузия: 7 нощувки със закуски и 3 вечери, плюс самолетен транспорт:

• В периода 9 - 16 Април - за 2060лв на човек;
• В периода 17 - 24 Април - за 2060лв на човек;
• В периода 22 - 29 Май - за 2060лв на човек;
• В периода 12 - 19 Юни - за 2060лв на човек;
• В периода 17 - 24 Юли - за 2060лв на човек;
• В периода 14 - 21 Август - за 2060лв на човек;
• В периода 18 - 25 Септември - за 2060лв на човек.

Офертата включва:
• Самолетен билет София - Тбилиси - София с авиокомпания Turkish Airlines, с включени летищни такси - 30кг чекиран багаж и 8кг салонен багаж;
• Трансфер летище - хотел - летище;
• Транспорт с автобус по описания маршрут;
• Екскурзовод на английски език;
• 4 нощувки със закуски в Тбилиси (хотел Dormitory Hualing Tbilisi 3* или подобен), плюс 1 вечеря в Гудаури;
• 1 нощувка със закуска и вечеря в Гудаури (хотел Ramada 4* или подобен);
• 1 нощувка със закуска и вечеря в Цхалтубо (хотел Tskaltubo Spa Resort 3* или подобен);
• 1 нощувка със закуска в Ахалцихе (хотел Lomsia 4* или подобен);
• Входна такса за Националния музей на Грузия;
• Всички мероприятия по програмата - обиколка на Тбилиси, посещение на квеври във Вардисубани, посещение на музей в Цинандали, Боржоми парк, Вардзия - пещерен град, Уплисихе - пещерен град;
• Транспорт с автомобил 4х4 в Казбеги;
• Дегустация във винарна Шуми;
• 1 бутилка вода на ден в автобуса.

Допълнителни опции (с доплащане към туроператора):
• Допълнително изхранване: обяд - 36лв; вечеря - 43лв на човек;
• Алкохолни напитки;
• Бакшиши;
• Входни такси за други обекти по програмата.

Програма:

Грузия е страна с отличителни традиции, богат фолклор, история и древно културно наследство. Има специфична кухня и уникални вина. Грузинската традиция на винопроизводство датира от 8 000 години и е призната от ЮНЕСКО за собственост на световното нематериално наследство. Грузия е страна, в която ще искате да се връщате отново и отново.

1 ден
Заминаване от летище София - Терминал 2 с полет на авиокомпания Turkish Airlines в 10:00ч, транзитно кацане в Истанбул в 11:25ч и следващ полет за Тбилиси. Пристигане в столицата в 16:20ч на Грузия, посрещане на летище от фирмата-партньор. Настаняване в хотел 3* и нощувка в Тбилиси.

2 ден
След закуска ще прекарате няколко незабравими часа в опознаване на столицата. Този чаровен град е построен още през 5-ти век, по поречието на река Кура (или река Мкхвари). Всички забележителности се намират на пешеходно разстояние. Дневната обиколка започва от историческия квартал на Тбилиси, в който се намира църквата Метехи (13-ти век), след което, достигате до крепостта Нарикала, откриваща невероятна гледка към стария град. Мястото е известно със серните бани, датиращи от 17-ти век - район с естествени минерални топли води и скрит водопад. Обиколката продължава през улица Шардени - модерна зона с приятни кафенета, барчета, магазини и сувенири. Преминавате през моста на Мира, който съединява новооткрития парк Рике и стария град. Открива се страхотна гледка над града. От там се отправяте към Националния музей на Грузия, в който могат да се видят основните археологически находки на страната. Музеят съхранява стотици хиляди артефакти от археологията и етнографията на Грузия и Кавказ. Нощувка в хотел 3* в Тбилиси.

3 ден
Закуска в хотела. Пътешествието започва от региона Кахети - основната зона за производство на вино в Грузия, както и дом на стотици исторически и архитектурни паметници. Посещение на манастир Алаверди, датиращ от 11-ти век, една от най-високите структури на онова време. Местните монаси произвеждат вино от отгледани от тях лозя. След това се отправяте до малкото градче Телави, което е било столица на царството на Кахери през 10-11-ти век и по-късно през 17-18-ти век. Ще направите спирка в малкото и уютно градче за посещение на местния пазар. Отправяте се към Вардисубани, където местният майстор, четвърто поколение производител, ще ни запознае с винопроизводстовто в квеври. Ще можете да проследите целия процес на приготвяне на традиционния квевър (яйцевиден глинен съд, в който виното ферментира и се съхранява по селата и градовете в Грузия, одобрен през 2013г и включен в списъка на нематериалното културно наследство на Юнеско). Обиколката продължава с посещение на винарната Шуми в Кварели и дегустация на вино. След това се отправяме към Цинандали - село, в което се намира имението и винарната от 19-ти век на аристократичния поет Александър Чавчавадзе. Ще разгледате семейния музей и ще се разходите в парк в английски стил с красиви гледки и екзотични растения. Връщане към хотела, нощувка.

4 ден (Тбилиси - Мцхета - Казбеги - Гудаури - 190км)
След закуска в хотела ще се отправите към Мцхета - древната столица на Грузия, важен религиозен център и град-музей, който в вписан в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. По пътя ще спрете за посещение на манастира Джвари, датиращ от 6-ти век. Този манастир е разположен на планински връх, на място, където река Кура и Арагви се сливат. Обиколката продължава с катедрала Свитицховели, която е известна с мястото, на което е била погребана Христовата роба. Ще имате възможност за свободно време - разходка из тесните улици на Мцхета с възможност за пазаруване на сувенири. Отправяте се към високите Кавказки планини по грузинката военна магистрала към Казбеги. Ще преминете през Кръстовия проход (2395м надморска височина) и по течението на река Тегри, която ни отвежда до главния град за този регион. От центъра на Казбеги започва 4x4 шофиране през красивите долини и гори, които водят до църквата "Света Троица" (14 век), разположена на зашеметяващ връх (2170м надморска височина), с изглед към заобикалящите снежни върхове на Големите Кавказки планини. Тук ще се насладите на красиви панорамни гледки към планините с поглед към височини с 5047м надморска височина. Връщане в хотела с вечеря в Гудаури.

5 ден
Закуска. Обиколката ви започва с посещение на крепостта Ананури (17 век) с изглед към река Арагви. След това продължавате по прочутия път на коприната към Гори - родното място на съветския лидер Йосиф Сталин. Ще посетите музея на Сталин и продължавате към пещерния град Уплисцихе (1-во хилядолетие пр.н.е.) - един от първите градове в Грузия, издълбан в скала. Пещерите са били място за езически ритуали, преди Грузия да стане християнска страна. Вечеря и нощувка в хотел 4* в Цхалтубо.

6 ден
След закуска ще посетите манастирския комплекс Гелати (12-ти век), някога е бил основен център на просветлението в Грузия. Основан от крал Дейвид Строителя през 1106г и представлява процъфтяващата средновековна архитектура на Грузия. Комплексът е обект на Юнеско за световно наследство. Отправяте се към Кутаиси - земята на легендарното Златно руно. Ще се потопите в атмосферата на 19 век - спретнати къщички, обгърнати от дръвчета, заедно с няколко атрактивни парка, които превръщат Кутаиси в много красиво място за разходка и разглеждане на множество забележителности. Посещавате центъра на китното градче и местния пазар. След това се отправяте към Боржоми, известен град със своите минерални води. Спирате за посещение на парка с минерална вода. След кратка разходка в Боржими ще отпътувате за Ахалцихе. Вечеря и нощувка в хотел 4*.

7 ден
След закуска се отправяте към Вардзия, великолепно пещерно градче на Златния век. По пътя ще спрете за фото-пауза на крепостта Хертвиси (10 век). Пристигане във Вардзия, пещерен комплекс датиращ от 12 век, простиращ се на половин километър. Навремето е бил скривалище за 50 000 души. Има църква, изсечена в скала с уникални стенописи от 12-ти век. Комплексът включва още жилища, квартали, малки църковни зали, трапезарии, винарски изби и други забележителности. Отправяте се обратно към столицата по великолепен път с типични села и огромно езера. По пътя за Тбилиси ще посетите и красивия манастир Пока, който е създаден със средства на Свети Нино от Кападокия, за когото се твърди, че е въвел християнството в Грузия. В резултат на нашествия през 17 век катедралата е разрушена, но все още може да се видят останки на оригиналната каменна църква, включително фрагменти от оригиналните стенописи. Тук можете да опитате сирене, направено от местните монахини. Пристигате в Тбилиси, свободно време за самостоятелна разходка в столицата. Нощувка.

8 ден
Закуска и трансфер до летището за обратен полет от Грузия за България. Излитане за Истанбул в 10:30ч за следващ полет в 13:45ч до София. Кацане в България в 15:05ч.

Примерно полетно разписание:
Авиокомпания Turkish Airlines
TK1028 - София - Истанбул - 10:00 - 11:25ч;
TK382 - Истанбул - Тбилиси - 13:10 - 16:30ч;
TK379 - Тбилиси - Истанбул - 10:30 - 12:05ч;
TK1031 - Истанбул - София - 13:45 - 15:05ч.

Полетното разписание подлежи на препотвърждение преди датата на заминаване.
Прочети още

Офертата е публикувана на

29.10.2019г. преди 4 години

Преглеждания

19 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 2060лв
Към офертата

Дестинации

Грузия 1

Тръгване от

София

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

7 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

258лв/ден

Валидност на ваучера

от 29 Окт до 18 Авг 2020

Предоставена от

Дрийм Холидейс

Изминали оферти

Екскурзия до Йордания! 7 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Йордания 7 нощувки 71 дни 281лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Март до 19 Август 2019г.
Към офертата
Опознай Йордания! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет от София
Йордания 6 нощувки 71 дни 306лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Март до 19 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Израел 11 бр. 3 нощувки 51 дни 220лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Март до 11 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Израел 12 бр. 3 нощувки 51 дни 220лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Март до 11 Септември 2019г.
Към офертата
Арабска приказка в Дубай! 7 нощувки със закуски в Хотел Ibis One Central***, самолетен билет и 5 включени екскурзии
ОАЕ 4 бр. 7 нощувки 77 дни 168лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 7 Ноември 2019г.
Към офертата
Посети Дубай! 7 нощувки със закуски в Хотел Ibis One Central***, плюс самолетен транспорт
ОАЕ 9 бр. 7 нощувки 77 дни 124лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 7 Ноември 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за остров Мавриций! 7 нощувки със закуски и вечери или на база All Inclusive, плюс самолетен транспорт
Мавриций 2 бр. 7 нощувки 70 дни 326лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 24 Октомври 2019г.
Към офертата
Посети Тайланд! 7 нощувки със закуски на остров Пукет, плюс самолетен билет
Тайланд 3 бр. 7 нощувки 70 дни 181лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 30 Юни 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за екскурзия до остров Бали! 7 нощувки със закуски в хотел 4 или 5*, плюс самолетен транспорт
Индонезия 2 бр. 7 нощувки 70 дни 206лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 30 Юни 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за екскурзия до Йордания! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Йордания 4 нощувки 43 дни 243лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Май до 11 Ноември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Израел 3 бр. 3 нощувки 83 дни 230лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Израел 4 бр. 3 нощувки 88 дни 230лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от София
Кипър 5 нощувки 8 дни 182лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Юни до 19 Август 2019г.
Към офертата
През Септември или Октомври в Кипър! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет от Варна
Кипър 3 нощувки 8 дни 232лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Юни до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Посети Киев, Припят и Чернобил! 4 нощувки със закуски, плюс обяд, вечеря и самолетен транспорт
Украйна 4 нощувки 43 дни 296лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юни до 16 Август 2019г.
Към офертата
През Септември до остров Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Кипър 4 бр. 5 нощувки 20 дни 155лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 19 Август 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от София
Кипър 5 нощувки 36 дни 155лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Юли до 19 Август 2019г.
Към офертата
През Септември и Октомври в Кипър! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Кипър 3 нощувки 45 дни 210лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Юли до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Новогодишни празници в Израел! Екскурзия с 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Израел 3 нощувки 46 дни 335лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Юли до 30 Ноември 2019г.
Към офертата
Посети Тайланд! 7 нощувки със закуски на остров Пукет, плюс самолетен билет
Тайланд 7 нощувки 40 дни 170лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юли до 16 Октомври 2019г.
Към офертата