Оферти за хапване наблизо

Несравним аромат и изкусителен вкус: Кафе Baristo - капсули или на зърна
Валидност на ваучера:
от 22 Февруари до 31 Май 2024г.
Към офертата
Порция пържен шаран и домашни пържени картофки
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 14 Май 2024г.
Към офертата
Хапни на място вкусна фамилна пица
Русе 4 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Март до 15 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

110 години от рождението на Борис Христов: Камерен концерт "Заключена душа" на 10 Май, в Зала "Опера-фоайе" в Държавна опера - Русе
Русе нова оферта 88:88:88 Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
10 Май 2024 (Петък)
Към офертата
Камерният концерт "Български гласове" - на 23 Май, в зала "Опера - фоайе"
Русе нова оферта 88:88:88 Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
23 Май 2024 (Четвъртък)
Към офертата
"Империята на мюзикъла" - концерт-спектакъл на 26 Май, в Доходно здание
Русе 8 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
26 Май 2024 (Неделя)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Изживей магията на Русе! Нощувка с възможност за закуска, обяд и вечеря
Русе 61 бр. 1 нощувка 40лв/ден 2 бр. 5 бр. 71 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 30 Април 2024г.
Към офертата
В центъра на Русе: Нощувка за двама или трима
Русе 22 бр. 1 нощувка 2 27лв/ден 16 бр. 4 бр. 80 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Януари до 21 Май 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Нова година в Истанбул! Екскурзия с 3 нощувки със закуски, плюс транспорт

Подари си едно незабравимо посрещане на новата 2020г! Вени Травел ви кани да прекарате няколко страхотни дни в Истанбул!

Екскурзия до Истанбул на 28 Декември - 1 Януари: 3 нощувки със закуски, плюс транспорт:

• С отпътуване от Хасково или Харманли - за 268лв на човек;
• С отпътуване от Казанлък или Стара Загора - за 278лв на човек;
• С отпътуване от Русе, Велико Търново или Габрово - за 288лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт с лицензиран автобус 3*;
• 3 нощувки със закуски в хотел 3*+ в Истанбул (Gold или Grand Emir).

Офертата не включва:
• Медицинска застраховка - 8лв за лица до 70 ненавършени години, 9лв за лица от 70 до 85 ненавършени години;
• Обзорна обиколка на Истанбул с лицензиран местен екскурзовод - 20лв (при група от минимум 25 човека);
• Новогодишна вечер на яхта с включени напитки, богата празнична програма и меню - 160лв;
• Допълнителни екскурзии;
• Застраховка "Отказ от пътуване".

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване в 21:00ч от Паркинга на ЦЖП гара от Митница посока Велико Търново, Стара Загора по посока Капъкуле. Нощен преход.

2 ден
Пристигане в Истанбул и по възможност настаняване в хотела. Около 9:00 - 10:00ч по желание (срещу допълнително заплащане) обзорна обиколка на Истанбул (около 4.5 часа) с професионален лицензиран екскурзовод на български език. Обиколката включва разглеждане на: Синята Джамия, Хиподрума, Колоната на Константин, Египетския обелиск, преминаване над Босфора в Азиатската част на Истанбул. Кратка почивка (за фото пауза или чаша турско кафе). Следва връщане в Европейската част на Истанбул, преминаване покрай Златния рог и посещение на българската църква "Св. Стефан". Свободно време. Вечерта от 18:00ч - Посещение на площад Таксим и търговската улица Истиклял с възможност за посещение на Галатската кула и музея Мадам Тюсо (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

3 ден
Закуска. Разходка с кораб по Босфорския пролив (срещу допълнително заплащане) - минава се покрай новия султански дворец Долмабахче, Чираан Палас - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът Ортакьой - любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости Румели Хисар и Анадолу Хисар, летният султански дворец Бейлербеи, Кулата на девицата и др.

След разходката с кораб (по желание и срещу допълнително заплащане) - посещение на двореца Долмабахче с екскурзовод на български език.

Следобед (по желание и срещу допълнително заплащане) посещение на небостъргача Сапфир - една от най-високите жилищни сгради в Европа, на 53 надземни етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34хил.кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка, откъдето се открива невероятна гледка към града. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE - 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул.
Връщане в хотела. Свободно време.

По желание (срещу допълнително заплащане) вечерна автобусна разходка из града - бул. Кенеди, Сарайбурну, пристанище Сиркеджи. Обиколката продължава към площад Таксим, пешеходна разходка из улица Истиклял. Връщане към хотела. Нощувка.

4 ден
Закуска. Закуска в хотела. Свободно време или екскурзии по желание. Вечерта (срещу допълнително заплащане) празнична новогодишна вечеря на яхта по Босфора, напитките - алкохолни и безалкохолни местно производство са без ограничение в количеството. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ден
Закуска в хотела. Посещение на Църквата "Първия ден на месеца". Има хиляди църкви посветени на Св. Богородица в целия свят, но в Истанбул се намира църквата именувана на "Първия ден на месеца". Църквата се посещава от хиляди хора, които на всяко първо число от месеца идват тук, надявайки се желанията им да се сбъднат. На първия ден от всеки месец те си проправят път по една тясна уличка на Истанбул до двор на храма, посветен на Дева Мария. Там в предверието на църквата се купуват така наречените "сребърни" и "златни" ключета - всяко по 1 турска лира. Те символизират желанията на хората. С този ключ символично се отключват иконите в църквата и хората си пожелават желание. Някои от посетителите влизат в подземната крипта, за да получат и светена вода от малък извор, други стоят и чакат, за да получат благословията на гръцки православен свещеник и осветят своите ключета. Условието е, че ако се сбъдне желанието на човек, той трябва да върне ключа в църквата - отново на първо число на месеца и може да си вземе нов ключ с ново желание. Но връщането на ключа е задължително при сбъдване на желанието. А хората, които връщат ключетата, са стотици! (продължителност около 1, 5 часа). Отпътуване за България около обяд 11:00ч. Пристигане в България.

Допълнителни екскурзии срещу доплащане:
• Посещение на Църквата "Св. София" - 20 евро (при минимум 25 туриста), с продължителност около 2.5 часа. Цената включва: входни такси за обектите и екскурзоводското обслужване. Църквата "Света София" или "Църква на светата Премъдрост Божия" е монументална обществена сграда в Истанбул, превърната днес в музей. Тя е служила дълго време за християнска катедрала, а по-късно за една от главните джамии на Константинопол.

• Посещение на Водохранилището на Юстиниян Йеребатан - 15 евро. Водохранилището Йеребатан сарнъджъ или "Цистерна на базиликата", е най-голямото и добре запазено покрито водохранилище за питейна вода в Истанбул, приличащо на дворец. Тук е запазен единственият оригинал, оцелял до момента на Горгоната Медуза. Едната глава на Медуза е положена настрани, а другата е положена странично. Поверието разказва, че глави на Медузата са вграждани в сгради с цел тяхната защита, а тъй като, също според легендата, този, който погледне Медузата в очите, се превръща в камък, то главите не са поставени в нормално положение,а обърнати, за да предпазят гледащите ги хора.

• Посещение на Султански дворец Топкапъ (Съкровищницата) - 20 евро (при минимум 25 туриста), с продължителност около 2.5 часа. Цената включва: входни такси за обектите и екскурзоводското обслужване, транспорт. Топкапъ сарай "Дворецът на портите топове" е главният дворец, седалището на администрацията на Османската империя от 1465 до 1853 година. Намира се между Златния рог и Мраморно море в Истанбул и има великолепен изглед към Босфора. Дворецът е пълен с примери от османската архитектура и притежава голяма колекция от порцелани, одежди, оръжия, щитове, брони, османски миниатюри, ислямски калиграфски ръкописи и стенни украшения.

• Панорамна тераса и кино в Мол Сапфир - 20 евро (при минимум 25 туриста). Цената включва:транспорт, билети за посещението и придружител. Посещението на новооткритият Мол - небостъргач Сапфир включва изкачване до последния етаж на сградата (261м) с високоскоростен асаньор , от където се разкрива 360 градусова панорамна гледка към Истанбул, както и запознаване с основните забележителности на града, чрез 4 D филм за историята на града в специалното кино. За тези, които не желаят да се изкачат - свободно време за разходка в Мола.

• Посещение на Султански дворец Долма Бахче сарай - 20 евро (при минимум 25 туриста), с включена входна такса и екскурзовод на български език (изисква се предварителна резервация за посещението на двореца). Това е исторически първият дворец в османската столица, изграден в европейски стил. От построяването му през 1853г до 1922г (с прекъсване от 20г) служи за главна резиденция на султана. Тук е живял и починал и Мустафа Кемал Ататюрк, основателя на турската държава, наследила някога славна (през 16 и 17 век) Османска империя.

• Разходка с кораб - 20 евро (при минимум 25 туриста), включва транспорт до хотела и обратно, екскурзоводско обслужване по време на обиколката с корабчето, билет за кораба. По време на обиколката можете да се насладите на красивите гледки и сгради познати ни от телевизионните сериали.

• Разходка по площад Таксим и улица Истиклял с възможност за посещение на Галатската кула и музея Мадам Тюсо - 10 евро;

• Посещение на Аквариум Тюркуазу в Мол Форум - 42лв (при минимум 25 туриста). Цената включва: транспорт, билет за Аквариума. Възможност за посещение на сензационния аквариум Тюркуазу, представящ на площ от 8000м2 морски животни от над 10000 вида, включително и 2.5-метрови тигрови акули. В аквариума се намира и най-големия подводен тунел дълъг 80м с 270 градусов панорамен покрив за наблюдение. За тези, които не желаят посещение - свободно време за разходка в Мола.

• Посещение на Миниататюрк - 40лв (при минимум 15 туриста), с продължителност около 4 часа. Цената включва: транспорт, входна такса и екскурзоводско обслужване. В музея са представени макети на всички забележителности на територията на Турция като Ефес, Кападокия, Троя, Памуккале.

• Посещение на Двореца Бейлербей и Къз Кулеси - Кулата на девицата - 35 евро (продължителност около 4 часа). Цената включва: транспорт, входна такса за двореца Бейлербей и за Кулата на девицата с включена топла напитка (чай или кафе) и лека закуска и екскурзоводско обслужване. Дворецът Бейлербей е сред най-запомнящите се забележителности на Истанбул. Той е разположен на азиатската част на прочутия пролив Босфора. Величествената постройка е издигната през 60-те години на 19 век във френски необароков стил. Архитекти на сградата са братята Балян. Те успяват да придадат на зданието специфичния ориенталски стил. Създаването на замъка е по идея на султан Абдулазиз. Кулата на девицата е важна и неразделна част от силуета на Истанбул, съхранила и до днес легендата за дъщерята на римския император.
Прочети още

Офертата е публикувана на

16.10.2019г. преди 5 години

Преглеждания

8 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 268лв
Към офертата

Дестинации

Турция 149

Тръгване от

Хасково, Харманли, Казанлък, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Габрово

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

3 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

54лв/ден

Валидност на ваучера

от 16 Окт до 13 Дек 2019

Предоставена от

Вени Травел

Изминали оферти

Last minute за Великден в Солун и Паралия Катерини! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 3 нощувки 19 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 22 Април 2019г.
Към офертата
За 24 Май до остров Закинтос! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 3 нощувки 20 дни 61лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Април до 10 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до остров Лефкада за Великден! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 2 бр. 3 нощувки 18 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Април до 22 Април 2019г.
Към офертата
Еднодневна екскурзия до Букурещ, с посещение на Зоологическата градина, Музея на селото и Природонаучния музей
Румъния 45 бр. 20 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Април до 26 Април 2019г.
Към офертата
За 24 Май до остров Лефкада! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 3 нощувки 6 дни 40лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Май до 20 Май 2019г.
Към офертата
Еднодневна лятна екскурзия до Букурещ с възможност за Природонаучния музей, Музея на селото и Зоологическата градина
Румъния 16 бр. 33 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Май до 22 Август 2019г.
Към офертата
През Юни на Халкидики! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 3 бр. 5 нощувки 31 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Май до 15 Юни 2019г.
Към офертата
През Юни до остров Лефкада! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 5 нощувки 24 дни 64лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Май до 7 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Бран, Брашов, Синая и Букурещ! Нощувкa със закуска, плюс транспорт
Румъния 10 бр. 1 нощувка 28 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Май до 12 Юни 2019г.
Към офертата
Еднодневна екскурзия до Казанлък за Празника на розата на 1 Юни
Русе 14 бр. 14 дни 30лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Май до 31 Май 2019г.
Към офертата
Уикенд екскурзия до остров Света Анастасия, Созопол, Замъка в Равадиново и Аква Калиде! Нощувка със закуска и транспорт
Русе 1 нощувка 20 дни 52лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Май до 6 Юни 2019г.
Към офертата
Стани част от Роженския събор! Нощувка със закуска, плюс транспорт и посещение на Бачковския манастир
Русе 2 бр. 1 нощувка 45 дни 72лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 18 Юли 2019г.
Към офертата
Виж Перперикон, Татул, Дяволския мост и гробниците Александовска и Голяма Косматка! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Русе 2 нощувки 30 дни 54лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Май до 15 Юли 2019г.
Към офертата
Посети Гайдарското надсвирване в Гела! 2 нощувки, закуски, транспорт и посещение на Широка лъка и пещерата Дяволско гърло
Русе 2 нощувки 22 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Май до 15 Юли 2019г.
Към офертата
Еднодневна лятна екскурзия до Букурещ с възможност за Музея на селото и Waterpark Otopeni
Румъния 20 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 22 Юни 2019г.
Към офертата
Еднодневна екскурзия до Букурещ и Манастира Снагов на 6 Юли
Румъния 7 бр. 22 дни 30лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Юни до 4 Юли 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 8 бр. 2 нощувки 30 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Юни до 12 Юли 2019г.
Към офертата
Еднодневна лятна екскурзия до Букурещ с възможност за Природонаучния музей, Музея на селото и Зоологическата градина
Румъния 25 бр. 47 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Юни до 15 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Мамая, Тулча и Констанца през Август! Нощувка със закуска, плюс транспорт
Румъния 1 нощувка 20 дни 85лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Юни до 5 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Бран, Брашов, Синая и Букурещ! Нощувкa със закуска, плюс транспорт
Румъния 1 нощувка 22 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Юни до 13 Юли 2019г.
Към офертата