Оферти за хапване наблизо

Вино Bonvivant по избор: 1 или 3 бутилки бяло, розе или червено
София 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 13 Юни 2024г.
Към офертата
Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 13 бр. 4 бр. 10 бр. 91 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

60 минути игра във виртуална реалност
София 45 бр. 23 бр. 2 бр. 63 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Февруари до 3 Май 2024г.
Към офертата
За незабравим детски празник: 90 минути парти за 10 деца с игри във виртуална реалност
София 8 бр. 3 бр. 1 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Февруари до 14 Юли 2024г.
Към офертата
Арт занимание за двама: изработка на 6 съда на грънчарско колело
София 1 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Март до 24 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 77 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 66 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 19 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

За Нова година в Истанбул! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин

Все още се чудите къде да посрещнете 2019 година? Не се колебайте, а грабвайте специалното празнично предложение на ABV Travels и разгледайте Перлата на Ориента - Истанбул!

Екскурзия до Истанбул на 28 Декември - 1 Януари: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт - за 279лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Хасково по маршрута, с лицензиран туристически автобус или микробус;
• Всички пътни, магистрални и гранични такси;
• 4 нощувки със закускаи в хотел 2/3* в Истанбул;
• Класически пешеходен тур на Истанбул в старата историческа част на града с лицензиран екскурзовод на български език;
• Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Истанбул.

Офертата не включва:
• Медицинска застраховка с асистънс за лица до 65 ненавършени години - 6лв; за лица над 65г - 10лв;
• Новогодишна вечеря:
- На яхта на Босфора - 160лв за възрастен, 120лв за дете до 12 ненавършени години;
- В изискан рибен ресторант - 180лв за възрастен; 160лв за дете до 12 ненавършени години;
- В атрактивен ресторант Gar Music Hall - 125лв за възрастен; 80лв за дете до 12 ненавършени години;
• Входни такси за музеите;
• Допълнителни услуги и програми по желание;
• Разходи от личен характер;
• Застраховка "Отмяна на пътуване".

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от София - Автогара Сердика (бивш Трафик Маркет) по маршрут София - Пазарджик - Пловдив - Хасково - Капитан Андреево - Истанбул. Дневен преход.

Около обяд пристигане в Одрин - древната османска столица. Разглеждане на град Одрин и възможност за посещение на джамията Селимие. Свободно време. Възможност за обяд. Отпътуване за Истанбул.

Пристигане в Истанбул в късните следобедни часове. Настаняване в хотела. Свободно време.
19:00ч - Вечеря в рибен ресторант на Златния рог (по желание срещу заплащане).
20:00ч - Вечеря в атрактивен ресторант Gar Music Hall с шоу програма (по желание; срещу заплащане). Ще имате възможност да се насладите на богата традиционна програма от турския фолклор, ориенталски танци, кючекини и шоу програма.
Нощувка.

2 ден
08:00ч Пешеходна разходка в историческия център на Истанбул с лицензиран екскурзовод на български език: Синята джамия; Хиподрума с Египетския обелиск; Змиевидната колона; колоната на Константин; фонтана на Вилхелм II; църквата Света София (обектите се разглеждат отвън без да се посещават). След края на пешеходната разходка свободно време или възможност за допълнителни мероприятия по желание срещу заплащане:
• Посещение на водохранилището Йеребатан с лицензиран екскурзовод на български език - най-голямото и добре запазено покрито водохранилище за питейна вода в Истанбул, напомнящо на дворец, поради което често е наричано "Потъналия дворец".

• Посещение на църквата-музей Света София с лицензиран екскурзовод на български език - вековен монументален паметник и храм на Пресветата Мъдрост, построен през 6-ти век от император Юстиниан I и получил преклонението на султан Мехмед II Завоевателя. До построяването на базиликата "Св. Петър" в Рим, куполът на Света София е считан за най-големия в света.

• Посещение на стария султански дворец Топ Капъ с лицензиран екскурзовод на български език - строежът на двореца започва през 1459г по поръчка на султан Мехмед II Завоевателя, като сградата служи за резиденция на османските султани до построяването на двореца Долмабахче. Дворецът е бил едновременно резиденция на султана, център на държавността и място за забавления и посрещане на важно гости. В една от сградите му, под осем купола се помещава Имперската Съкровищница, събрала скъпоценностите и даровете, които султаните получавали от цял свят в знак на почит и уважение.

Туристите, които не желаят допълнителни мероприятия, имат свободно време или се завръщат в хотела.

• Посещение на новия султански дворец Долмабахче с лицензиран екскурзовод на български език (по желание срещу заплащане) - едно от най-впечатляващите творения на прочутата арменска фамилия архитекти Балян, новият султански дворец се разполага в своето изящество и пищност по протежение на Босфора. Дворецът се явява резиденция на последния османски султан и първия президент на новата република - Мустафа Кемал Ататюрк.

Нощувка.

3 ден
Закуска.
08:30ч - Панорамна обиколка на Истанбул с автобус и лицензиран екскурзовод на български език (по желание срещу заплащане): посещение на реновираната българска желязна църква "Свети Стефан", по един от мостовете над Златния рог се отправяме към площад Таксим - съвременния център на Истанбул, кратка разходка по булевард Истиклял с прочутия старинен трамвай "Носталгия", Галатската кула, и католическата катедрала Св. Антоан. Обиколката продължава покрай новия султански дворец Долмабахче сарай; парка Йълдъз; преминаване на Азиатския бряг по един от въжените мостове над Босфора с кратка фото-пауза при двореца Берлербей. Връщане в Европа, отново по моста над Босфора.

След края на панорамната обиколка - свободно време или възможност за допълнителни мероприятия по желание срещу заплащане:
• Разходка с корабче по Босфора с лицензиран екскурзовод на български език (по желание срещу заплащане) - вълнуваща разходка между два континента, която дава възможност да се разгледат от друг ракурс дворците и историческите паметници по двата бряга на красивия Босфор, както и популярните истанбулски вили "Ялъ".

• 16:30 Посещение на Mall Viaport Venezia (по желание срещу доплащане) - уникален по рода си търговски център, който ще ви пренесе директно във Венеция Самият мол е заобиколен от канал с гондоли, красиви паркове, детски забавления и много изкушения. Усетете духа на площад "Сан Марко" и пазарувайте в магазините с намаления на световно известните марки.

Нощувка.

4 ден
Закуска.
08:30ч Очарованието на "Истанбулският Манхатън" (по желание срещу заплащане) - програмата включва посещение на небостъргача "Сапфир" - най-високата сграда в Турция, която в годината на завършването ѝ се нарежда на четвърто място по височина в Европа, докато към днешна дата вече е едва на 19 място. В небостъргача се помещават МОЛ с магазини на известни марки; заведения и ресторанти; офиси; апартаменти за живеене на по-горните етажи; СПА и Уелнес център, но най-забележителното е 360 градусовата гледка, която предлага терасата на последния етаж, разположена на 238м височина и намиращия се на същия етаж 4D симулатор на полет с хеликоптер над Истанбул - изживяване, което наистина си заслужава.

11:30ч Автобусна обиколка на Истанбул в азиатската част Аташехир с посещение на МОЛ Watergarden и МОЛ EMMAR (срещу допълнително доплащане) - МОЛ Watergarden е мястото, където може да се наблюдава светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към най-новия Мол Емаар в Истанбул. В Мол Емаар можете да посетите най-новия аквариум с подводна зоологическа градина, ще имате възможност да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводния стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, царството на крокодилите, острова на пингвините, горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Възможност за шопинг в магазините на някои от световно известните марки.

Подготовка за Новогодишната нощ.
Възможност за избор на Новогодишна гала вечеря:

• На яхта по Босфора - едно незабравимо изживяване между два континента! Потопете се в разкоша на Ориента и си подарете една незабравима новогодишна нощ на яхта, плаваща по Босфора, очакват ви много песни, танци и богата програма.

• В изискан рибен ресторант под един от най - известните мостове в Истанбул - Галата с зашеметяваща гледка към водите на Босфора, Златния Рог и Мраморно море.
• В атрактивен ресторант Gar Music Hall - ако искате да бъдете свидетели на едно разтърсващо и незабравимо шоу, то определено този атрактивен ресторант е за вас! Шоу програма с национални танци от различни райони на Турция и забавна програма, 3 ориенталски шоу програми, DJ шоу, 4 фолклорни групи, от които:2 фолклорни танца от Анадола - Кавказки танци - Традиционен танц "Aşuk İle Maşuk".

ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА!

5 ден
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела до 11:00ч. Отпътуване за България в 11:30ч и попътно посещение със свободно време в търговски център Aqua Florya, който е един от най - новите атракционни центрове на Истанбул. Aqua Florya Mall има съвсем нова концепция, която ще промени възприятието за обикновения мол за пазаруване. Освен множеството магазини, които биха задоволили и най-капризния вкус, ще намерите заведения предлагащи ястия от най-различни световни кухни, приятен пейзаж, градини, 11 кина, детски развлекателни центрове и изложбени и културни площи. С гледка към морето, тераси, голям паркинг и алеи за разходки. На територията на комплекса се намира и един от най - новите аквариуми в Истанбул.

Отпътуване за България.
Прочети още

Офертата е публикувана на

15.10.2019г. преди 5 години

Преглеждания

6 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 279лв
Към офертата

Дестинации

Турция 149

Тръгване от

София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

4 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

56лв/ден

Валидност на ваучера

от 15 Окт до 20 Дек 2019

Предоставена от

ABV Travels

Изминали оферти

Екскурзия до Букурещ и Синая! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Румъния 11 бр. 2 нощувки 30 дни 33лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 15 Май 2019г.
Към офертата
SPA уикенд в Букурещ! 2 нощувки, плюс транспорт и посещение на Therme Bucharest
Румъния 2 бр. 2 нощувки 20 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 15 Май 2019г.
Към офертата
Под небето на Тоскана! Екскурзия до Загреб, Болоня, Пиза, Сиена и Флоренция - с 4 нощувки, закуски и транспорт
Хърватия, Италия 3 бр. 4 нощувки 30 дни 73лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 10 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Чорлу и Одрин
Турция 114 бр. 2 нощувки 20 дни 32лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 23 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Чорлу и Одрин
Турция 55 бр. 3 нощувки 30 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Април до 7 Август 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 3 бр. 3 нощувки 4 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Юли до 9 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 17 бр. 2 нощувки 14 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Юли до 21 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 106 бр. 2 нощувки 35 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 22 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Кападокия, Анкара, Бурса и Кония! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 7 бр. 4 нощувки 30 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 23 Октомври 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Август! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 48 бр. 3 нощувки 34 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 13 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако и Словения! 9 нощувки със закуски и транспорт
Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако, Словения 2 бр. 9 нощувки 12 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Юли до 23 Юли 2019г.
Към офертата
ABV Travels
Екскурзия до Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако и Словения! 9 нощувки със закуски и транспорт
Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако, Словения 9 нощувки 12 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Екскурзия до Будапеща по време на Формула 1! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Унгария 2 нощувки 9 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 25 Юли 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка Мексико през Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел 5*, плюс самолетен транспорт от Мадрид
Мексико 7 нощувки 35 дни 225лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 4 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин и Mall Forum Istanbul
Турция 45 бр. 3 нощувки 47 дни 31лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Август до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Под небето на Тоскана! Екскурзия до Загреб, Болоня, Пиза, Сиена и Флоренция - с 4 нощувки, закуски и транспорт
Хърватия, Италия 10 бр. 4 нощувки 31 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Август до 2 Септември 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Неа Перамос и Амолофи Бийч на 25 Август
Гърция 4 бр. 3 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Август до 21 Август 2019г.
Към офертата
11 дни из Европа! Виж Франция, Италия, Австрия, Германия и Швейцария - 8 нощувки със закуски, плюс транспорт
Франция, Италия, Австрия, Германия, Швейцария 8 нощувки 3 дни 69лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Август до 19 Август 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Неа Перамос и Амолофи Бийч на 25 Август
Гърция 22 бр. 13 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Август до 21 Август 2019г.
Към офертата
11 дни из Европа! Виж Франция, Италия, Австрия, Германия и Швейцария - 8 нощувки със закуски, плюс транспорт
Франция, Италия, Австрия, Германия, Швейцария 1 бр. 8 нощувки 30 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Август до 9 Септември 2019г.
Към офертата
За 6 Септември в Черна гора! 3 нощувки със закуски и вечери в Будва, плюс транспорт
Черна гора 3 нощувки 14 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Август до 30 Август 2019г.
Към офертата