Оферти за хапване наблизо

10 броя здравословни безглутенови протеинови снакса с вкус на паприка
Бургас 18 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Януари до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Кутия с 24 броя високопротеинови десерти - ванилия или шоколад
Бургас 16 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 31 Май 2024г.
Към офертата
20 броя протеинови десерти крънчи с вафлени корички, без глутен и без добавена захар, различни видове
Бургас 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Януари до 30 Юни 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Хоби курс по грънчарство за възрастни и деца
Бургас 80 бр. 21 бр. 42 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Юни до 29 Юни 2024г.
Към офертата
Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров в комедията "Отчаяни съпрузи" - на 24 Април, в Културен дом НХК
Бургас 125 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Април 2024 (Сряда)
Към офертата
Комедийният Stand-Up спектакъл "Извънредно неудобно" на 17 Май, в Културен дом НХК
Бургас 59 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
17 Май 2024 (Петък)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Почивка в парк Росенец, край Бургас: 7 или 14 нощувки във фамилна вила или VIP къща - за до петима
7-14 нощувки 5 16лв/ден 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Януари до 30 Април 2024г.
Към офертата
Великден и Гергьовден в Поморие: Нощувка със закуска
10 бр. 1 нощувка 35лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 7 Май 2024г.
Към офертата
През Юни в Поморие: Нощувка със закуска
1 нощувка 35лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

До Залцбург, Мюнхен, Люксембург, Париж, Берн, Цюрих и Милано! 8 нощувки със закуски, плюс автобусен и самолетен транспорт

Посети Града на музиката и солта, както и още впечатляващи места в Европа, които ще са прекрасен спомен в жадната за пътешествия душа. Отправи се към незабравимо пътуване с много хубави емоции - с Холидей Бг Тур!

Екскурзия до Залцбург, Мюнхен, Люксембург, Париж, Берн, Люцерн, Цюрих и Милано: 8 нощувки със закуски, плюс автобусен и самолетен транспорт:

• От 12 до 20 Април - за 869лв на човек;
• От 1 до 9 Май - за 869лв на човек;
• От 10 до 18 Юли - за 869лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от София, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик с комфортен туристически автобус (минибар, кафе машина, DVD, навигация);
• Пътни, магистрални и гранични такси;
• Самолетен билет Милано - София с включени летищни такси и ръчен багаж (1 чанта, сак или раница);
• 1 нощувка със закуска в хотел 2 или 3* в Залцбург;
• 1 нощувка със закуска в хотел 2 или 3* в Мюнхен;
• 3 нощувки със закуски в хотел 2 или 3* в Париж;
• 2 нощувки със закуски в хотел 2 или 3* в района на Швейцария (на френска територия);
• 1 нощувка със закуска в хотел 2 или 3* в Милано;
• Пешеходна разходка по така наречения "триумфален път" в Париж;
• Професионално екскурзоводско обслужване по време на целия маршрут.

Офертата не включва:
• Градска такса - 18 евро (задължително доплащане);
• Туристическа програма в Залцбург с екскурзовод - 15 евро;
• Туристическа програма в Мюнхен с екскурзовод - 10 евро;
• Туристическа програма в Люксембург с екскурзовод - 10 евро;
• Туристическа програма в Париж с екскурзовод - 25 евро;
• Разходка с корабче по река Сена - 15 евро;
• Целодневна екскурзия до Версай с екскурзовод - 20 евро;
• Целодневна екскурзия до Женевско езеро с посещение на Женева, Веве, Монтрьо и Лозана - 35 евро;
• Туристическа обиколка в Берн, Люцерн и Цюрих - 35 евро;
• Медицинска застраховка - 1 евро на ден.

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от 05:00 ч София - ст. Васил Левски. Отпътуване от Варна - Катедралата, Бургас - ОМВ до Метро, Тръгване от района на Сливен и Ямбол - Бензиностанция Шел/Макдоналдс, Стара Загора /отбивка срещу с. Загоре, район Пловдив - Пазарджик - (от магистралата), бензиностанция Еко/Макдоналдс. Пристигане в Залцбург. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден
Закуска. По желание и с доплащане, туристическа програма в Залцбург - град на музиката и солта - Капител плац - основният площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа, крепостта Хоензалцбург - една от най- големите запазени досега в Европа; родната къща на Моцарт; дворецът Мирабел, разположен на десния бряг на р. Залцах. Свободно време.

Отпътуване за Мюнхен. По желание и с доплащане, екскурзионна програма - църквата Св. Михаил, Катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалният часовник с танцуващи фигури. Обиколката продължава - площад Макс Йозеф, Резиденцията на баварските крале, Театинеркирхе. Свободно време. Нощувка.

3 ден
Закуска. Отпътуване за Страсбург (бонус). Отпътуване за Люксембург, наречен още "Гибралтар на Севера" - един от финансовите центрове на Европа. По желание и с доплащане, разходка около 1.5 часа, по време на която от Площада на Конституцията ще се насладите на чудесната панорама на долината Петрюс. Ще се разходите от пл. на Армията до най-красивата тераса в Европа върху скалата Бок и Казаметите (подземен лабиринт). Ще видите още двореца на Великия херцог, Катедралата, пл. Гийом с паметника на херцогиня Шарлота.

Отпътуване за Париж. Настаняване в хотел. Нощувка.

4 ден
Закуска. По желание и с доплащане, панорамна обиколка на Париж с екскурзовод и разглеждане на: най-внушителния паметник от ІІ-та Империя - операта Гарние; величествената Съдебна палата; Триумфалната арка; моста Александър; Големия и Малкия дворец; Катедралата Мадлената; елегантния пл. Вандом с 44м колона; един от най-големите дворци и световен музей - Лувъра; малката триумфална арка Каросел; световноизвестната Сорбона в Латинския квартал; един от най-забележителните паметници - Пантеона; пл. Трокадеро; Люксембургските градини; Дома на инвалидите с гроба на Наполеон; градината Тюйлери заела мястото на опожарения дворец Тюйлери; Кметството в неоренесансов стил; остров Сите (Люлката на града); огромната каменна симфония и най- великолепната френска готическа катедрала - Нотър Дам с време за посещение; Свободно време в Латинския квартал с възможност за обяд. Бонус - посещение на Люксембургските градини.

По желание и с доплащане, възможност за разходка с корабче по река Сена. Корабчето преминава и покрай най-известните забележителности на Париж: Айфеловата Кула, музея Орсе, Нотр Дам, Ботаническата градина, хотел Де'вил, Лувъра и т.н.

Преминава се под някои от най-красивите мостове на реката. Изключително удобен начин за разглеждане на забележителностите в близост до Сена. Качване по желание и с доплащане на друг символ на Париж - Айфеловата кула - нощна и невероятно осветена. Нощувка.

5 ден
Закуска. Бонус - посещение на символа на Париж - Монмартър и църквата Сакре Кьор. Възможност за екскурзия до Версай с екскурзовод, по желание и с доплащане - посещение на музея на френската история - Версайския дворец, отразяващ златния век за Франция на Луи XІV и града на 21 век - Дефанс. Възможност за разглеждане и на градините на двореца. Вечерта пешеходна разходка по така наречения "триумфален път", започващ от пл. Конкорд, минаващ по мечтаното от всеки авеню Шан-з-Елизе и завършващ до Триумфалната арка - най-големият паметник от този вид. Организирано посещение, по желание и с доплащане, на световноизвестното кабаре Лидо. Нощувка.

6 ден
Закуска. Възможност за посещение на Лувъра или на Дисниленд, по желание и с доплащане - вълшебно приключение в страната на чудесата или свободно време в Париж. Отпътуване за Швейцария. Нощувка (на Френска територия).

7 ден
Закуска. Екскурзия Швейцарска Ривиера - обиколка на цялото Женевско езеро, по желание и с доплащане. Разходка в международния град Женева, удобно разположен покрай Женевското езеро. Разглеждане на цветния часовник и прочутия Париж и Швейцария Женевски фонтан, сградите на ООН и Червения кръст, стария град със статуята на Русо, катедралата "Св. Петър". Отпътуване за Веве. Разглеждане на Веве със статуята на Чарли Чаплин. Отпътуване за Монтрьо.

Пристигане в Монтрьо - със статуята на Фреди Меркюри. Посещение на Лозана - разходка по крайбрежния булевард на квартала "Уши", където сe намира Олимпийският музей, живописно разположен на брега на Женевското езеро. Посещение на Готическата катедрала, Синагогата, сградата на кметството, както и замъка Сен-Мер. Нощувка (на Френска територия).

8 ден
Закуска. Сутринта отпътуване за Берн - малък столичен град с непринудена атмосфера, получил името си от мечката, която е била първият трофей на Берхолтод V. Пристигане в Берн. Разходка около 2 часа, по желание и с доплащане, с разглеждане на Парламента, 6-километровата улица с фонтаните, Часовниковата кула.

Продължаване за Люцерн. Пристигане в Люцерн - очарователен град с живописен стар център с рисувани къщи. Разходка около 2.30 часа с разглеждане на покрития дървен мост, Монумента на лъва, Панормата. Екскурзионна програма в Цюрих, по желание и с доплащане - градът с 1030 фонтана, културен и интелектуален център с атмосфера на богатство и естетика. Разходка и разглеждане на Църквата "Свети Петър" с 8м часовник, Женската Катедрала, Катедралата Грьосмюнстер, Кейовете. Посещение на магазин за шоколади. Отпътуване за Милано. Настаняване в хотел. Нощувка.

9 ден
Закуска. Отпътуване за България.
Прочети още

Офертата е публикувана на

28.09.2019г. преди 5 години

Преглеждания

15 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 869лв
Към офертата

Тръгване от

София, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

8 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

97лв/ден

Валидност на ваучера

от 28 Сеп до 10 Дек 2019

Предоставена от

Холидей Бг Тур

Изминали оферти

Опознайте Виена и Будапеща! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 26 бр. 2 нощувки 33 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Януари до 10 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Матера, Соренто, Неапол и Рим! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Италия 10 бр. 3 нощувки 30 дни 80лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Януари до 19 Април 2019г.
Към офертата
В Приморско през Май, Юни и Септември! Нощувка на база All Inclusive
Приморско 13 бр. 1 нощувка 33 дни 43лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 24 Май до 15 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Залцбург, Мюнхен и Любляна! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Баварски замъци
Австрия, Германия, Словения 9 бр. 4 нощувки 33 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 19 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Римини, Сан Марино, Флоренция и Рим! 5 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Италия, Сан Марино 13 бр. 5 нощувки 30 дни 83лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Априлска екскурзия до Загреб, Венеция и Рим! 5 нощувки със закуски, плюа самолетен и автобусен транспорт
Италия, Хърватия 7 бр. 5 нощувки 30 дни 83лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Рим, Флоренция, Римини, Сан Марино и Лидо ди Йезоло! 5 нощувки със закуски, самолетен и автобусен транспорт
Италия 3 бр. 5 нощувки 30 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Last Minute екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Майски празници в Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски и транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 4 бр. 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Майски празници в Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски и транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Екскурзия до Залцбург, Мюнхен и Любляна! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Баварските замъци
Австрия, Германия, Словения 4 нощувки 85 дни 64лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Април до 13 Септември 2019г.
Към офертата
През Септември до Италия, Френската Ривиера и Испания! 6 нощувки със закуски, плюс автобусен и самолетен транспорт
Италия, Франция, Испания 2 бр. 6 нощувки 91 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Есенна екскурзия до Испания, Френската Ривиера и Италия! 6 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Испания, Франция, Италия 2 бр. 6 нощувки 91 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Будапеща, Прага и Виена! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Дрезден
Унгария, Чехия, Австрия 34 бр. 4 нощувки 33 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 2 Декември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Австрия, Германия, Франция и Швейцария през Септември! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 1 бр. 7 нощувки 68 дни 76лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Last minute за Рим, Флоренция, Римини, Сан Марино и Лидо ди Йезоло! 5 нощувки със закуски, самолетен и автобусен транспорт
Италия 9 бр. 5 нощувки 8 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 19 Април 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Виена и Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 56 бр. 2 нощувки 30 дни 41лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 20 Май 2019г.
Към офертата
Опознайте Виена и Будапеща! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 6 бр. 2 нощувки 33 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 13 Септември 2019г.
Към офертата
Есенна екскурзия до Залцбург и Мюнхен! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на Баварските замъци
Австрия, Германия 4 бр. 3 нощувки 74 дни 86лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 26 Август 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 3 бр. 7 нощувки 7 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 24 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 7 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 7 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 569лв