Оферти за хапване наблизо

Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 14 бр. 4 бр. 10 бр. 92 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 88:88:88 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата
Ръчно декорирани меденки - великденски яйца със 7 подправки
София 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 30 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

1 или 4 посещения на "Любов и благослов" - арт и НЛП терапия, психология и практика
София 1 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 31 Декември 2024г.
Към офертата
Арт терапия: творческо писане
София 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 30 Юли 2024г.
Към офертата
2 часа арт занимание за деца и възрастни: плъстене на вълна
София 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 30 Юли 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 78 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 68 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Есенна екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин

Потопи се в пъстрата магия на Истанбул! Грабни ваучер за Юбим и си подари една есенна екскурзия до Перлата на Ориента!

Екскурзия до Истанбул на 30 Октомври - 3 Ноември: 3 нощувки със закуски, плюс транспорт - за 179лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от София с лицензиран автобус 1 или 3*;
• 3 нощувки със закуски в хотел 3* в Истанбул;
• Пътни такси;
• Водач от туристическата агенция по време на пътуването;
• Посещение на фирмен магазин за захарни изделия и фирмен магазин за кожени дрехи и аксесоари;
• Посещение на Одрин.

Офертата не включва:
• Медицинска застраховка на ЗК Уника с покритие 2000 евро - 4лв за лица от 65 до 70 ненавършени години, 8лв за лица от 70 до 75 ненавършени години, 10лв за лица от 75 до 79 ненавършени години (лица над 79г не се застраховат);
• Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод - 15 евро;
• Посещение на църквата "Света София" с местен екскурзовод, с включена входна такса - 20 евро;
• Вечерна автобусна разходка с посещение на Виа Порт Венеция и площад Таксим - 12 евро;
• Посещение на Миниатюрк, с включени трансфер и входна такса - 15 евро;
• Вечерна автобусна разходка с посещение на Мол Емаар с Акваруима и Watergarden - 17 евро, входната такса за аквариума - 50 турски лири;
• Разходка с корабче по Босфора - 17 eвро;
• Разглеждане на султанския дворец Долмабахче с екскурзовод на български език, с включени трансфер и входна такса - 25 евро;
• Посещение на небостъргача Сапфир, с влючен билет за 4D симулацията на полет с хеликоптер и панорамната площадка - 22 евро;
• Куверт за местно атракционно заведение Гар Мюзик Хол - 29 eвро;
• Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство - 40 евро;
• Входни такси за посещаваните обекти;
• Застраховка "Отмяна на пътуване".

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от София в 18:00ч от Автогара Сердика. Нощен преход.

2 ден
Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотела (ако има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14:00ч). Кратка почивка. По желание (срещу доплащане) панорамна обиколка с автобус на Истанбул: историческият център на града - Синята джамия (само отвън), площад Хиподрума с трите обелиска, византийската базилика "Св. София" (само отвън), преминаване по моста над Златния рог, преминаване в азиатската част на града по въжения мост над пролива Босфор - чудо на строителната техника, фото пауза край Босфора. Обиколката продължава с посещение на българската желязна църква "Свети Стефан", намираща се на брега за залива Златен рог. Връщане в хотела.

Свободно време или по желание (срещу доплащане) посещение с местен екскурзовод на византийската базилика Св. София - построена от Константин Велики през 4 век и реконструирана от Юстиниан през 6 век. Връщане в хотела. Свободно време. По желание вечерна автобусна разходка (срещу допълнително заплащане): по време на тази обиколка ще посетим един от най-новите търговски центрове на Истанбул - Виа Порт Венеция, където ще може да се разходите с гондола по Канале гранде, да се снимате с кулата Сан Марко и да пазарувате в магазините с намаления на световно известните и местни марки.След това обиколката ни, ще продължи към сърцето на гр. Истанбул, а именно площад Таксим. Там, ще имаме свободно време да се разходим по пешеходния булевард Истиклял и да се потопим в нощният живот на Истанбул. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден
Закуска. По желание (срещу доплащане) посещение на Миниатюрк - музей на открито с макети на най-известните забележителности в Турция. Свободно време. След обяд по желание (срещу доплащане) посещение на небостъргача Сапфир- най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването й в края на 2009г, сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34хил.кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE - 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела.

По желание (срещу доплащане) вечеря в ресторант с турска шоу-програма (куверта включва програма, вечеря и 2 напитки по избор), или вечеря на кораб по Босфора )куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки). Нощувка.

4 ден
Закуска. По желание (срещу доплащане) разходка с корабче по Босфора - новият султански дворец Долмабахче, Чираан Палас - бивша султанска резиденция, превърната в един от най- скъпите хотели в света, кварталът Ортакьой - любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости Румели Хисар и Анадолу Хисар, летният султански дворец Бейлербеи, Кулата на девицата и други.

По желание (срещу доплащане) посещение на султанския дворец Долмабахче с екскурзовод на български език. Свободно време или по желание по избор (срещу допълнително заплащане) - отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част на града, където, ще посетим най-новият Мол в Истанбул - EMAAR. В този нов аквариум с подводна зоологическа градина, ще може да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади.

Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като HUGO BOSS, GUESS, GUCCI, HERMES, LC WAIKIKI, VICTORIA'S SECRET, ZARA, KEMAL TANCA, HOTIC, ALTINBAS и др. Свободно време за шопинг и продължаване към Мол Watergarden Istanbul - където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива.

По желание (срещу доплащане) вечеря на кораб по Босфора (куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки). Нощувка.

5 ден
Закуска. Около 09:00ч отпътуване за град Одрин. На излизане от Истанбул се посещава фирмен магазин за захарни изделия и за кожени дрехи и аксесоари. Престой в града за кратка почивка и разглеждане на българската църква "Св. Св. Константин и Елена" и най-големият шедьовър на архитекта Синан - джамия Селимие. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София автогара Сердика.
Прочети още

Офертата е публикувана на

26.09.2019г. преди 5 години

Преглеждания

1 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 179лв
Към офертата

Дестинации

Турция 129

Тръгване от

София

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

13 бр.

Престой

3 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

45лв/ден

Валидност на ваучера

от 26 Сеп до 25 Окт 2019

Предоставена от

Юбим

Изминали оферти

През Май или Септември до Анкара, Кападокия и Истанбул! 4 нощувки със закуски и 3 вечери, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 32 бр. 4 нощувки 43 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Март до 30 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 276 бр. 2 нощувки 41 дни 28лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Март до 23 Май 2019г.
Към офертата
До Истанбул за Фестивала на лалето! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 256 бр. 2 нощувки 24 дни 28лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 28 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Истанбул за Великден! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт, от Юбим
Турция 43 бр. 4 нощувки 12 дни 41лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Април до 23 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 64 бр. 2 нощувки 15 дни 28лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 23 Май 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 258 бр. 2 нощувки 41 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 1 Август 2019г.
Към офертата
През Май или Септември до Анкара, Кападокия и Истанбул! 4 нощувки със закуски и 3 вечери, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 163 бр. 4 нощувки 89 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Май до 30 Август 2019г.
Към офертата
За 1 Юни до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт, трансфер увеселителния парк Vialand и посещение на Одрин
Турция 19 бр. 2 нощувки 17 дни 41лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Май до 28 Май 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 3 бр. 3 нощувки 11 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 28 Май 2019г.
Към офертата
Почивка в Албания през Септември или Октомври! 5 нощувки със закуски в хотел Apollon**** в Саранда
Албания 54 бр. 5 нощувки 89 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Юни до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Мол Emaar, Мол Watergarden и Одрин
Турция 72 бр. 2 нощувки 51 дни 33лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юни до 9 Август 2019г.
Към офертата
Есенна екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 2 бр. 3 нощувки 86 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юни до 15 Октомври 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Септември! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 29 бр. 2 нощувки 72 дни 28лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юни до 30 Август 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 62 бр. 2 нощувки 42 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юни до 1 Август 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка край Анталия през Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Land Paradise Beach*****
Турция 62 бр. 7 нощувки 89 дни 65лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Юни до 20 Септември 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка в Анталия! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Concordia Celes*****, край Алания
Турция 61 бр. 7 нощувки 89 дни 56лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Юни до 20 Септември 2019г.
Към офертата
Почивка край Алания през Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Kemalhan****
Турция 36 бр. 7 нощувки 72 дни 46лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Юли до 13 Септември 2019г.
Към офертата
Морска почивка край Алания през Октомври! 7 нощувки на база Аll Inclusive в Хотел Stella Beach Resort*****
Турция 24 бр. 7 нощувки 72 дни 68лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Юли до 14 Септември 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Истанбул! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 131 бр. 2 нощувки 62 дни 28лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Юли до 17 Септември 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и бонус - посещение на Одрин
Турция 53 бр. 3 нощувки 75 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Юли до 17 Септември 2019г.
Към офертата