Оферти за хапване наблизо

10 броя здравословни безглутенови протеинови снакса с вкус на паприка
Бургас 16 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Януари до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Кутия с 24 броя високопротеинови десерти - ванилия или шоколад
Бургас 14 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 31 Май 2024г.
Към офертата
20 броя протеинови десерти крънчи с вафлени корички, без глутен и без добавена захар, различни видове
Бургас 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Януари до 30 Юни 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Хоби курс по грънчарство за възрастни и деца
Бургас 74 бр. 21 бр. 42 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Юни до 29 Юни 2024г.
Към офертата
Постановката "Филифьонката, която вярваше в бедствия" на 24 Април, в Държавен куклен театър - Бургас
Бургас 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Април 2024 (Сряда)
Към офертата
Постановката за деца "Малката русалка" на 17 Април, в Държавен куклен театър - Бургас
Бургас 9 бр. 88:88:88 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
17 Април 2024 (Сряда)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Почивка в парк Росенец, край Бургас: 7 или 14 нощувки във фамилна вила или VIP къща - за до петима
7-14 нощувки 5 16лв/ден 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Януари до 30 Април 2024г.
Към офертата
Великден и Гергьовден в Поморие: Нощувка със закуска
6 бр. 1 нощувка 35лв/ден 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 7 Май 2024г.
Към офертата
През Юни в Поморие: Нощувка със закуска
1 нощувка 35лв/ден 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Екскурзия до Испания, Португалия и Мароко! 10 нощувки със закуски и една вечеря, плюс самолетен транспорт

Грабни уникалната възможност да посетиш чудния свят на Иберия и Мароко! Напиши своята екзотична приказка с предложението на Save Tours!

Екскурзия до Испания, Португалия и Мароко на 28 Октомври - 7 Ноември: 10 нощувки със закуски и 1 вечеря, плюс самолетен транспорт - за 1260лв на човек.

Офертата включва:
• Самолетни билети София - Мадрид - София и Мадрид - Танжер - Мадрид на Ryanair, с включени летищни такси и малък салонен багаж (40х20х25см);
• Трансфери по програмата;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Мадрид;
• 3 нощувки със закуски в хотел 3* в Лисабон;
• 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3* в Алгарве;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Севиля;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на в района на Тарифа или Кадис;
• 2 нощувки със закуски в хотел 4* в Казабланка;
• 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Танжер;
• Туристическа програма в Мадрид;
• Панорамна обиколка на Лисабон;
• Туристическа програма в Казабланка;
• Туристическа програма в Танжер;
• Водач от туристическата агенция по време на пътуването;
• Медицинска застраховка за лица до 65 ненавършени години.

Офертата не включва:
• Медицинска застраховка за над 65г - 15лв;
• Голям салонен багаж (55х40х20см, до 10кг) - 12 евро в посока;
• Чекиран багаж (до 20кг) - 40 евро в посока;
• Еднодневна екскурзия до Синтра, Ещорил, Кашкайш и Кабу да Рока - 50 евро;
• Еднодневна екскурзия до Обидуш, Назаре, Фатима и Баталя - 50 евро;
• Еднодневна екскурзия до Лагуш - 40 евро;
• Обиколка на Гибралтар с местен транспорт - 30 евро;
• Еднодневна екскурзия до Маракеш - 45 евро;
• Вечери в Лисабон - 45 евро;
• Вечери в Казабланка - 45 евро;
• Входни такси на посещаваните обекти;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - 50лв.

Програма на пътуването:

1 ден
Полет от Летище София в 16:55ч. Пристигане на Летище Мадрид в 19:45ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

2 ден
Закуска. Tуристическа програма в Мадрид: площад Пласа Майор; площад Дел Сол; площад Испания с Паметника на Сервантес; Кралският дворец; Градините на Сабатини. Отпътуване за Лисабон. Настаняване. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, еднодневна екскурзия до Синтра, Ещорил, Кашкайш и Кабу да Рока. Синтра се счита за една от най-добрите туристически дестинации на Португалия - с много замъци, аристократични дворци, паметници и очарователно красива природа. Възможност за посещение на двореца Кинта да Регалейра - комплекс под егидата на UNESCO с 5-етажен дворец, прекрасен парк с езера, пещери, извори и фонтани, отдавна предпочитано място от португалските крале и английските благородници. Ещорил е тропическа градина, разположена на брега на морето, а Кашкайш - типично рибарско селце, превърнало се в красив морски курорт, на брега на който се намира Устата на ада - впечатляваща скалиста пропаст, в която се губят морските води. Тези градове са приютили много благороднически семейства от европейските страни по време на Втората световна война, чиито имения са запазени и до днес. Следва Кабу да Рока - най-западната точка на Европа. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, еднодневна екскурзия до Обидуш, Назаре, Фатима и Баталя - ден, през който ще посетите едни от най-известните исторически места в Португалия. Ще забравите настоящето и ще се върнете назад във времето в село Обидуш, заобиколено от крепостни стени, зад които се намират традиционни бели къщи и малки търговски улици, които водят към замъка. Следва впечатляващият манастир в Баталя - великолепен паметник на националната архитектура под егидата на UNESCO и един от най-големите готически шедьоври в Европа, построен през 1388г в чест на клетвата, дадена от крал Жуау І пред Светата Дева, че ще построи величествен манастир, ако победи кастилците в Битката при Алжубароте. Отпътуване за Назаре, който в миналото е бил малко рибарско село, а в днешни дни е известен не само с риболова, но и с хубавите си плажове, прекрасната кухня и уникалните местни народни носии. Посещение на Фатима - известна дестинация за поклонници от цял свят. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ден
Закуска. Туристическа програма в Лисабон: Океанариумът; площад Росио; старият и живописен квартал Алфама; кулата Белем; църквата на манастира Жеронимос с гроба на Вашку да Гама; Музеят на каляските. Отпътуване за Алгарве. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, еднодневна екскурзия до Лагуш и нос Свети Винсент. Между 1576 и 1756г Лагуш е бил основен град на Алгарве. Отвъд стените ще посетите Главния площад, където се е намирал пазарът за роби - първият такъв в Европа. Посещение на Червените скали, където морските пещери са скрити от всеки поглед и създават контраст с кристалнозелената вода. Отпътуване за Сагреш - най-югозападната точка на Европа, разположена директно на брега на морето. Посещение на нос Свети Винсент - свещено място, където "свършва земята и започва морето". Следобед - отпътуване за района на Севиля. Настаняване. Нощувка.

7 ден
Закуска. Преди обед - пешеходна разходка в Севиля - романтичното сърце на Испания, домът на Кармен и Дон Жуан и столицата на Андалусия, разположена в плодородна равнина на левия бряг на река Гуадалкивир. Разглеждане на площад Испания, Катедралата - най-голямата готическа катедрала в света, носеща белезите на христянската и мюсюлманската култури, парка Мария Луиза и други. Следобед - отпътуване за Гибралтар - британска отвъдморска територия, разделена на седем големи жилищни зони. Въпреки малката си площ, полуостровът все пак успява да приюти животински и растителни видове, които са характерни само за тази част на планетата. Най-известните сред тях са берберските макаци. Местните жители се шегуват, че когато последната маймуна в Гибралтар изчезне, той ще престане да бъде британски. Настаняване в хотел в района на Тарифа или Кадис. Нощувка.

8 ден
Закуска. Отпътуване за Мароко с ферибот Тарифа - Танжер. Посрещане на групата. Отпътуване за Казабланка с кратка спирка в Рабат. Настаняване. Нощувка.

9 ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, еднодневна екскурзия до Маракеш - една от най-престижните императорски столици в Мароко. Името, чието значение си остава загадка, векове наред е използвано като нарицателно за цялата страна. Оазис, създаден от човешка ръка, за да носи духовна наслада, Маракеш си е спечелил прозвището "Градът, който радва сърцето". Панорамна обиколка: градините Менара; минарето Котубия от XII век - шедьовър на ислямската архитектура; красивият дворец Баия; Еврейският квартал; Медината с най-старата и автентична аптека, където се предлага известното мароканско арганово масло; площа Джамал Ел Фна; Градините на Жак Мажорел. Свободно време. Връщане в Казабланка. Нощувка.

10 ден
Закуска. Програма в Казабланка - вторият по големина град в Африка след Кайро и икономическа столица на кралство Мароко, основан от португалците през 1575г на мястото на разрушеното от тях берберско селище Анфа. Разглеждане на Площада на Обединените нации, квартал Aнфа, туристическия комплекс Корниш и джамията "Хасан II" (отвън). Грандиозният храм е построен на брега на океана и прилича на огромен бял кораб на фона на водата и небето. Следобед - кратка спирка при пещерата Херакъл. Според легендата, там древногръцкият герой Херкулес си е почивал, след като извършил 12-те си изпитания. Отпътуване за Танжер. Настаняване. Нощувка.

11 ден
Закуска. Предиобед - програма в Танжер - вратата между Африка и Европа, космополитен град и значимо пристанище. Градът е разпложен в залив с изглед към Гибралтарския проток и испанското южно крайбрежие. Свободно време. Трансфер до летището. Полет за Мадрид в 14:20ч. Полет за София в 20:20ч.
Прочети още

Офертата е публикувана на

20.09.2019г. преди 5 години

Преглеждания

5 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 1260лв
Към офертата

Тръгване от

София

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

3 бр.

Престой

10 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

126лв/ден

Валидност на ваучера

от 20 Сеп до 14 Окт 2019

Предоставена от

Save Tours

Изминали оферти

Екскурзия до Испания, Франция и Италия през Октомври! 5 нощувки със закуски и 2 вечери, плюс самолетен транспорт
Испания, Франция, Италия 4 бр. 5 нощувки 48 дни 117лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 22 Юли 2019г.
Към офертата
През Октомври до Коста Брава! 7 нощувки със закуски и вечери в Калея, плюс самолетен транспорт и панорамна обиколка на Барселона
Испания 25 бр. 7 нощувки 48 дни 87лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 22 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Стокхолм, Хелзинки, Санкт Петербург, Вилнюс, Краков, Будапеща! 8 нощувки, 7 закуски, 5 вечери и самолетен билет
Швеция, Финландия, Русия, Литва, Полша, Унгария 14 бр. 8 нощувки 48 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Февруари до 27 Май 2019г.
Към офертата
През пролетта до Стокхолм, Хелзинки, Санкт Петербург, Нарва и Талин! 7 нощувки с 5 закуски и 3 вечери, плюс самолетен билет
Швеция, Финландия, Русия, Естония 7 нощувки 47 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Февруари до 7 Май 2019г.
Към офертата
През Май до Рим, Флоренция и Милано! 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт и възможност за Пиза и Ватикана
Италия 2 бр. 4 нощувки 33 дни 150лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Акаба, Аман, Витлеем и Йерусалим! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт,
Йордания, Израел 5 бр. 5 нощувки 54 дни 167лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 27 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Белгия, Франция, Швейцария и Италия! 6 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт
Белгия, Франция, Швейцария, Италия 4 бр. 6 нощувки 33 дни 114лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Март до 27 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Италия, Швейцария, Франция и Белгия през Юли! 5 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт
Италия, Швейцария, Франция, Белгия 5 нощувки 33 дни 150лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Март до 27 Май 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия до Женева, Веве, Монтрьо и Милано! 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт
Италия, Швейцария 1 бр. 4 нощувки 33 дни 113лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Март до 27 Май 2019г.
Към офертата
Пътешествие до Швеция, Финландия, Русия и Естония! 7 нощувки с 5 закуски и 3 вечери, плюс самолетен транспорт
Швеция, Финландия, Русия, Естония 30 бр. 7 нощувки 48 дни 112лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Март до 27 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Стокхолм и Хелзинки! 3 нощувки и 1 закуска, плюс самолетен билет и круиз
Швеция, Финландия 1 бр. 3 нощувки 48 дни 150лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Март до 27 Май 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за Мадрид, Казабланка, Танджер, Рабат и пещерата Херакъл! 5 нощувки със закуски, плюс самолетен билет
Испания, Мароко 5 бр. 5 нощувки 54 дни 133лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Март до 27 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Йордания през Ноември! 3 нощувки със закуски и вечери в Акаба, плюс самолетен билет
Йордания 4 бр. 3 нощувки 52 дни 139лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 3 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Рим и Соренто през Май! 5 нощувки със закуски, плюс самолетен билет и възможност за Неапол и остров Капри
Италия 8 бр. 5 нощувки 46 дни 117лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 7 Май 2019г.
Към офертата
За Великден в Мармарис и Кушадасъ! 4 нощувки на база All Inclusive и 1 нощувка със закуска и вечеря, плюс транспорт
Турция 11 бр. 5 нощувки 31 дни 56лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Кушадасъ, Ефес, Къщата на Дева Мария, Памуккале и Измир! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Турция 65 бр. 3 нощувки 46 дни 47лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 7 Май 2019г.
Към офертата
Посети Русия, Естония и Швеция! 8 нощувки, 7 закуски и 7 вечери, плюс самолетен билет и круиз
Русия, Естония, Швеция 4 бр. 8 нощувки 94 дни 172лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 24 Юни 2019г.
Към офертата
Август до Скадинавия! Виж Осло, Копенхаген, Берген, Стокхолм и Хелзинки със 7 нощувки, 5 закуски и 1 вечеря, плюс самолетен билет
Дания, Норвегия, Швеция, Финландия 14 бр. 7 нощувки 52 дни 124лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 27 Май 2019г.
Към офертата
До Брюксел, Мюнхен, Линц, Виена и Будапеща, с възможност за баварските замъци! 5 нощувки със закуски и самолетен транспорт
Белгия, Германия, Австрия, Унгария 5 нощувки 31 дни 111лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Март до 20 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел през Май! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Израел 6 бр. 3 нощувки 33 дни 166лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Март до 29 Април 2019г.
Към офертата