Оферти за хапване наблизо

Какаов крем с 20% лешников тахан
Пловдив 20 бр. 13 бр. 51 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 31 Май 2024г.
Към офертата
Лешников тахан по избор - натурален или със сироп от фурми
Пловдив 107 бр. 42 бр. 29 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
С вкус от Апенините: Хапни на място - скалопина салтимбока, плюс тирамису
Пловдив 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 6 Юни 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Следобед с Жозефин - изработка на БИЖУ, плюс чаша вкусно КАПУЧИНО, брауни без захар и трюфел с белгийски шоколад: на 18 Май в Сладкарница Nutri Mama
Пловдив 1 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
18 Май 2024 (Събота)
Към офертата
Дегустационен комплект за "Дефиле вино и гурме" на 10 - 12 Май: Стъклена брандирана чаша за вино, кожен държач "Свободни ръце" и 12 жетона за дегустация на вино
Пловдив 62 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Май до 12 Май 2024г.
Към офертата
Златните хитове на Райко Кирилов и Йорданка Варджийска - концерт на 14 Май, във Военен клуб - Пловдив
Пловдив 73 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
14 Май 2024 (Вторник)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 22 бр. 1 нощувка 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Септември до 30 Април 2024г.
Към офертата
The Stay Hotel***
Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 22 бр. 1 нощувка 231 дни 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 50.90лв
Нощувка със закуска в центъра на Пловдив
Пловдив 52 бр. 1 нощувка 58лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата
Нощувка в центъра на Пловдив
Пловдив 12 бр. 1 нощувка 30лв/ден 14 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Ноември до 10 Юни 2024г.
Към офертата
My Guest Rooms
Нощувка в центъра на Пловдив
Пловдив 12 бр. 1 нощувка 168 дни 30лв/ден 14 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 35.00лв
Grabo.bg

Екскурзия до САЩ, Канада и Италия през Май 2020г! 9 нощувки, 2 закуски и самолетни билети

Готов ли си за нещо наистина вълнуващо? Грабни ваучер за Riviera Holidays и отскочи пролетта на 2020г до едни от най-забележителните места в Канада и САЩ!

Екскурзия до Милано, Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Торонто, Отава, Квебек, Кеймбридж, Монреал и Бостън на 21 - 31 Май: 9 нощувки с 2 закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт - за 2690лв на човек.

Офертата включва:
● Двупосочен самолетен билет София - Милано - София с включени летищни такси и ръчен багаж до 10кг с размери 55х40х20см;
● Двупосочен самолетен билет Милано - Ню Йорк - Милано с включени летищни такси и ръчен багаж до 8кг с размери 55х40х20см;
● Транспорт с луксозен климатизиран автобус по програмата в САЩ и Канада;
● 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на летище Малпенса, Милано;
● 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на летище Бергамо, Милано;
● 2 нощувки в Ню Йорк;
● 1 нощувка във Вашингтон;
● 1 нощувка в Торонто;
● 1 нощувка в Монреал;
● 1 нощувка в Бостън;
● 1 нощувка в Ниагара Фолс;
● Всички туристически обиколки по програмата в САЩ и Канада;
● Екскурзоводско обслужване на английски език;
● Водач на български език по време на пътуването;
● Медицинска застраховка с асистанс и покритие 30 000 евро.

Офертата не включва:
● Бакшиши за шофьор и екскурзовод в Канада и САЩ - 12$ на ден (задължително доплащане);
● Виза за САЩ - 280лв (задължително доплащане, платими по сметка на посолството на САЩ в Булбанк);
● Чекиран багаж до 20кг за полетите София - Милано - София - 25 евро на посока;
● Чекиран багаж до 20кг за полетите Милано - Ню Йорк - Милано - 40 евро на посока;
● Трансфери летище - хотел - летище в Италия - 35 евро на посока;
● Организирано посещение на Милано през 10 ден - 40 евро;
● Входните такси на някои от посещаваните музеи и обекти;
● Разходка с корабче в подножието на Ниагарския водопад;
● Разходка с корабче до замъка Болд при посещението на регион Хиляда острова - 25 евро;
● Застраховка "Отмяна на пътуване" - около 72лв;
● Разходи от личен характер.

Програма на пътуването:

1 ден
Излитане от Летище София, Т2 в 11:15ч с директен полет до Милано Бергамо. Кацане в 12:25ч. Трансфер с климатизиран минибус до летище Малпенса. Настаняване в хотел в района на летището. Свободно време. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време. Излитане в 13:15ч с директен полет до Ню Йорк на Еър Италия. Пристигане в 16:40ч. Посрещане и трансфер до хотела. Свободно време или по желание и срещу доплащане вечерен тур на Манхатън. Нощувка.

3 ден
Туристическа програма в Ню Йорк срещу доплащане. На пръв поглед пътуването из целия Ню Йорк изглежда като мисия невъзможна, но въпреки това, ние ще направим обиколката на града специално за да посетите максимално много забележителности и да научите повече за уникалната история, култура и дух на Ню Йорк. Програмата през този ден включва обиколка на Манхатън и посещение на новата сграда на Световния търговски център, като от високо ще имате възможност да видите други основни забележителности на Манхатън като Емпайър Стейт Билдинг и Сентръл парк. По желание може да се качите на разходка с корабче по р. Хъдсън и да видите Ню Йорк под напълно различен ъгъл, както и да си направите снимки на фона на Статуята на Свободата и Бруклинският мос. Обиколката продължава към Уол Стрийт, където ще може да се разходите. Посещение на църквата Св. Троица, Нюйоркската фондова борса с култовата статуя Разяреният бик и Таймс скуеър. По желание посещение на музея на изкуствата Метрополитън. Това е най-големият музей на изкуствата в САЩ с колекции от повече от 2 милиона произведения на изкуството. В края на обиколката с автобуса ще преминем през 5-то Авеню и Рокфелер център. Нощувка.

4 ден
Рано сутринта отпътуване за Филаделфия, която е известна като "родното място" на американската демокрация. Ще посетим Националния исторически парк на независимостта и Залата за независимост, където са подписани Декларацията за независимост и конституцията на САЩ. Ще видите още камбаната Либърти Бел, Статуята на Джордж Вашингтон, Конгресната зала и други интересни забележителности. Свободно време за обяд.

След обяд ще се отправим към столицата Вашингтон и ще посетите мемориала на Линкълн, паметника на Вашингтон, Капитолия, мемориала на ветераните от Виетнам, Националния музей на авиацията и космоса. Фотопауза пред "Белия дом" - резиденция на американските президенти. Настаняване в хотел. Нощувка.

5 ден
Рано сутринта ще се отправим към Ниагарския водопад, като по път ще посетим Музея на стъклото, посветен на историята, науката и изкуството зад производството на стъкло. Неговата колекция съдържа повече от 45 000 обекта. Ще наблюдавате още и как се обработва стъкло на живо в шоуто Горещо стъкло, което се извършва от професионални майстори. В ранния следобед ще пристигнем и до прочутия Ниагарски водопад, разположен на едноименната река, вливаща се в езерото Онтарио. Ще бъдете изумени от оглушителния рев от падането на водната маса. Повече от 168 000 кубически метра вода на минута. По желание разходка с корабче до подножието на водопада. След това по желание може да гледате и IMAX филм за Ниагара, който в хронологичен ред за период от 12 000 години назад в миналото изследва човешките взаимодействия с водопада. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

6 ден
На сутринта ще преминем границата с Канада през Рейнбоу бридж и ще видим водопадите от канадска страна. По желание изкачване на кулата Скайлон тауър. Продължаваме към Торонто - главен град на провинция Онтарио и най-голям град и финансов център на Канада. Първата ни спирка ще е кулата CN тауър - най-високата свободностояща структура в Канада, местния парламент на провинция Онтарио, сградата на кметството, замъкът Каза Лома - единственият изцяло запазен замък в Северна Америка. По желание круиз из езерото Онтарио. Привечер ще посетим историческия китайски квартал - той е един от най-големите китайски квартали в Северна Америка и разположен в центъра на Торонто. Тук ще имате възможност за вечеря. Свободно време. Нощувка.

7 ден
Рано сутринта заминаване към невероятно красивия регион, наречен Хиляда острова, тъй като тук има около 1800 острова разположени на река Св. Лорънс между Ню Йорк и Онтарио. Местността е известна дестинация за почивка повече от 150 години с разнообразни възможности за почивка с много магазини, музеи, ресторанти и други. По желание круиз до някои от островите и Bold Casle. След круиза продължаваме по магистрала 401 по протежението на река Св Лорънс и ще стигнем до столицата и политическият център на Канада - град Отава. Ще посетим сградите на Парламента, Националния военен паметник и Кулата на мира с височина 295 фута. След Отава продължаваме към Монреал, известен като "Париж на Северна Америка" - френскоговорящ и втори по големина град в Канада. Ще посетим известната олимпийска кула и стадион, превърнали се в символ на града, Стария град и базиликата Нотр Дам. Нощувка.

8 ден
В 7:00ч отпътуваме към друг град с френски привкус - Квебек. Всичко в този град, като уличните знаци, кафенетата, сградите, облеклото на хората и атмосферата, ще разкажат за богатия си френски произход. Разхождайки се по калдаръмените улички, ще се насладите на бутици, художествени галерии и ресторанти. Ще се почувствате крачка назад в миналото до първите дни на Нова Франция. Квебек е единственият укрепен град в Северна Америка на север от Мексико с близо 4.6км стени. Заминаване за Бостън, като на границата със САЩ ще имаме малко свободно време на безмитните магазини. Пристигане в Бостън привечер. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

9 ден
На сутринта първо ще посетим Кеймбридж и Университета Харвард. Там ще посетите най-стария квартал и ще може да се снимате със статуята на Трите лъжи - Харвардската статуя. Ще имате още възможност да се разходите из територията на Масачузетския технологичен институт (МИТ). Програмата продължава в Бостън: Старата катедрала Св. Троица, Сградата Ханкок, Бостън Атинаум, Парк Лебедово езеро и изглед към Златния купол на Държавната къща. По възможност, ако има достатъчно време, разходка с корабче. Свободно време. Отпътуване в посока Ню Йорк към летище Кенеди за директен полет до Европа в 20:30ч.

10 ден
Кацане на летище Милано Малпенса в 10:50ч. Трансфер и настаняване в хотел 3* в близост до летище Милано Бергамо. Следобед, по желание и срещу доплащане, разходка до центъра на Милано. Свободно време. Нощувка.

11 ден
Закуска. Излитане за София с директен полет на Райън Еър 09:10ч. Кацане в София Т2, в 12:15ч.
Прочети още

Офертата е публикувана на

19.09.2019г. преди 5 години

Преглеждания

22 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 2690лв
Към офертата

Тръгване от

София

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

3 бр.

Престой

9 нощувки

Изхранване

RO - Без изхранване

Цена на човек на ден

245лв/ден

Валидност на ваучера

от 19 Сеп до 20 Мар 2020

Предоставена от

Riviera Holidays

Изминали оферти

Лятна екскурзия до Милано! 2 нощувки със закуски, плюс самолетен билет и възможност за посещение на Бергамо
Италия 2 бр. 2 нощувки 50 дни 116лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Февруари до 1 Август 2019г.
Към офертата
Почивка на острова на сирените - Тасос! 3 нощувки на база All Inclusive в хотел Rachoni Bay Resort 3*, плюс транспорт
Гърция 1 бр. 3 нощувки 27 дни 84лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 2 Май 2019г.
Към офертата
Юли до Линц, Щутгарт, Франкфурт, Кьолн, Бремен и Хамбург! 8 нощувки със закуски, плюс автобусен и самолетен транспорт
Австрия, Германия, Унгария 3 бр. 8 нощувки 49 дни 111лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 27 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Анкара, Кападокия, Коня, Бурса и Истанбул! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Турция 5 нощувки 58 дни 81лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 25 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Рим през Септември! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет и възможност за посещение на Тиволи
Италия 12 бр. 3 нощувки 61 дни 121лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 16 Август 2019г.
Към офертата
През Юни до Рим и Неапол! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт
Италия 2 бр. 3 нощувки 50 дни 135лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Февруари до 10 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Рим през Юли или Август! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт
Италия 94 бр. 3 нощувки 89 дни 97лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Март до 25 Юли 2019г.
Към офертата
В Кушадасъ през Май, Юни или Юли! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел La Santa Maria****
Турция 5 бр. 7 нощувки 48 дни 38лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 6 Юни 2019г.
Към офертата
В Кушадасъ през Май или Юни! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Flora Suits***+
Турция 4 бр. 7 нощувки 31 дни 38лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 22 Май 2019г.
Към офертата
Посети Кипър през Май! 4 нощувки със закуски в Пафос, плюс самолетен транспорт
Кипър 4 нощувки 29 дни 84лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 13 Май 2019г.
Към офертата
Опознай Лондон! 3 нощувки със самолетен транспорт и възможност за посещение на графства Кент, Лийдс и Рочестър
Великобритания 6 бр. 3 нощувки 20 дни 125лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 3 Май 2019г.
Към офертата
През Ноември или Декември в Йордания! 3 нощувки със закуски в Акаба, плюс самолетен билет и възможност за Петра
Йордания 16 бр. 3 нощувки 80 дни 134лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 1 Ноември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Май! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 2 бр. 3 нощувки 39 дни 44лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 22 Май 2019г.
Към офертата
В края на Май до Солун и Паралия Катерини! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Гърция 3 нощувки 20 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 10 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Милано, Генуа, Марсилия и Барселона! 4 нощувки със закуски, 2 обяда и 2 вечери, плюс самолетен транспорт и круиз
Италия, Испания, Франция 6 бр. 4 нощувки 70 дни 185лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Април до 28 Август 2019г.
Към офертата
Почивка на острова на сирените - Тасос! 3 нощувки на база All Inclusive в хотел Rachoni Bay Resor***, плюс транспорт
Гърция 3 нощувки 14 дни 84лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Април до 2 Май 2019г.
Към офертата
Лятно пътешествие до Рим! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет
Италия 6 бр. 3 нощувки 3 дни 99лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Април до 28 Май 2019г.
Към офертата
Посети Тайланд! 7 нощувки със закуски в Хотел Phuket Island View**** на остров Пукет, плюс самолетен билет
Тайланд 7 нощувки 76 дни 210лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Април до 27 Септември 2019г.
Към офертата
Докосни се до Малдивите, Шри Ланка и Индия! 12 нощувки със закуски, плюс 7 обяда и вечери, самолетен транспорт и круиз
Малдиви, Шри Ланка, Индия 2 бр. 12 нощувки 88 дни 280лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Април до 3 Октомври 2019г.
Към офертата
За 22 Септември в Кушадасъ! 5 нощувки със закуски и вечери в хотел Ayma Beach Resort & Spa****
Турция 3 бр. 5 нощувки 66 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Април до 22 Август 2019г.
Към офертата