Още оферти от ABV Travels

Ранни записвания за екскурзия до Китен: 5 или 7 нощувки със закуски, обеди и вечери - в хотел Ариана***, плюс транспорт
София 5-7 нощувки София 69лв/ден 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 24 Август 2024г.
Към офертата

Оферти за хапване наблизо

Вино Bonvivant по избор: 1 или 3 бутилки бяло, розе или червено
София 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 13 Юни 2024г.
Към офертата
Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 14 бр. 4 бр. 10 бр. 92 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 88:88:88 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

60 минути игра във виртуална реалност
София 45 бр. 88:88:88 23 бр. 2 бр. 65 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Февруари до 3 Май 2024г.
Към офертата
За незабравим детски празник: 90 минути парти за 10 деца с игри във виртуална реалност
София 8 бр. 3 бр. 1 бр. 43 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Февруари до 14 Юли 2024г.
Към офертата
Арт занимание за двама: изработка на 6 съда на грънчарско колело
София 2 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Март до 24 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 78 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 68 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Луксозна почивка Мексико през Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел 5*, плюс самолетен транспорт от Мадрид

ABV Travels има страхотно предложение за вас! Грабнете ваучер и се насладете на 9 незабравими дни в Мексико - в красивия курорт Ривиера Мая!

Екскурзия до Мексико на 19 - 27 Октомври: 7 нощувки на база All Inclusive, плюс самолетен транспорт от Мадрид - за 1999лв на човек.

Офертата включва:
• Самолетен билет Мадрид - Канкун - Мадрид на Evelop Airlines, с включени летищни такси;
• Трансфер летище - хотел - летище;
• 7 нощувки на база All Inclusive (закуска, обяд и вечеря на бюфет) в Хотел Barcelo Maya Beach Resort***** в Ривиера Мая;
• Представител на туристическата агенция по време на пътуването;
• Медицинска застраховка с асистънс и 10000 евро покритие;
• Допълнителна медицинска застраховка с 3500 евро покритие.

Офертата не включва:
• Местни държавни такси - 60 евро (задължително доплащане);
• Самолетен билет София - Мадрид - София - между 130 и 200 евро;
• 1 нощувка със закуска в Хотел Senator Barajas****, Nuevo Boston****, Axor Feria**** или подобен в Мадрид (преди полета за Мексико);
• Екскурзия до Чичен Ица, с включени трансфер, входна такса, екскурзоводско обслужване и обяд - 79 евро;
• Екскурзия до Коба, с включени трансфер, входна такса, екскурзоводско обслужване, обяд и ползване на хавлиена кърпа - 118 евро;
• Екскурзия до Dolphin Discovery, с включени трансфер, входна такса и обяд - 169 евро;
• Екскурзия Cozumel & Snorkel Gran Turismo - 107 евро;
• Екскурзия Coba Tulum Gran Turismo, с включен обяд - 110 евро;
• Екскурзия Tour Xplor - 144 евро;
• Застраховка "Отмяна на пътуване";
• Разходи от личен характер.

Програма на пътуването:

1 ден
Директен чартърен полет от Летище Мадрид в 16:00ч. Кацане в Канкун в 18:40ч местно време. Посрещане от представител на фирмата партньор на туроператора. Трансфер до хотела. Нощувка.

2 ден
Свободно време или, по желание и срещу доплащане, екскурзия до едно от най-големите постижения на великите маи - каменният град Чичен Ица. Ще се докоснете до великолепното строителство на огромния Храм на божеството Кукулкан, наричан Ел Кастийо (Замъкът), Храма на воините, обсерваторията Ел Каракол (Охлювът) и Храма на Ягуарит. През 2007г Чичен Ица е обявен от ЮНЕСКО за едно от Новите седем чудеса на света. Посещението ще завърши с дегустация на вкусните изкушения от кухнята на Юкатан в местен ресторант. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден
Свободно време или, по желание и срещу доплащане, екскурзия до древния град на маите Коба - един от най-големите и влиятелни градове държави в северната част на Юкатанския полуостров. Ще имате възможност да плувате в кристалните сеноте и да се наслаждите на обяд с традиционна храна. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден
Свободно време или, по желание и срещу доплащане, екскурзия до Dolphin Discovery (Cat & Royal Swim VIP). Ще се насладите на директния контакт с делфините, които ще изпълнят маневрата, наречена Foot Push или теглене с гръбна и коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. По-късно ще се насладите на вкусен обяд на шведска маса с интернационална кухня и включени напитки във VIP зона, оборудвана с климатик и панорамен басейн. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ден
Свободно време или, по желание и срещу доплащане, екскурзия Cozumel & Snorkel Gran Turismo. Пристигане с ферибот в Плая дел Кармен и последващо отпътуване към Козумел. Вашият катамаран ви очаква, за да отплавате към митичните рифове на Колумбия и Ел Сиело. След гмуркането с шнорхел над тези светилища, капитанът отваря безплатния бар и се насочва към нашия воден парк Плая Миа, където ще се насладите на ястия на шведска маса, ще се забавлявате с повече от 20 игри и атракции, ще се отпуснете в пясъка, ще се спуснете по водните пързалки и ще се разходите с водно колело или каяк. Насладете се на остров Козумел (Островът на лястовиците), с повече от 2000 години история - най-големият и най-красив обитаван остров в Мексико. Връщане в хотела. Нощувка.

6 ден
Свободно време или, по желание и срещу доплащане, екскурзия Coba Tulum Gran Turismo. Тази пълна експедиция предлага доближаване до културата на маите с посещение на древните градове на славната Предколумбова цивилизация и автентичните общности, където можете да се срещнете със семейства, които все още ценят маянското си наследство. Ще посетите археологическия обект Коба и Нохоч Мул - най-високият храм на полуостров Юкатан, от чийто връх можете да видите лагуни, заобиколени от буйна джунгла. Ще бъдете изумени от внушителния археологически обект Тулум, построен на върха на скала, от който се открива впечатляваща гледка към Карибско море. Слейте се с природата и бъдете част от този прекрасен проект! Преживейте битието на маите и се насладете на обяд на шведска маса! Връщане в хотела. Нощувка.

7 ден
Свободно време или, по желание и срещу доплащане, екскурзия Tour Xplor. Ще започнете приключението си в Xplor All Inclusive - парк в сърцето на джунглата, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще станете част от дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване: да карате 10 километра превозни средства тип амфибия през пещери; да се возите на салове по две вериги с дължина от 570 и 530 метра в кристалните води; да се изумите от древните образувания на сталактити и сталакмити. Полетете над джунглата на 14-те най-високи въжени линии на Ривиера Мая! Освен това Xplor предлага изискан бюфет за всеки вкус. Xplor е приключението, което търсите! Връщане в хотела. Нощувка.

8 ден
Освобождаване на хотела. Трансфер до Летище Канкун. Директен чартърен полет за Мадрид в 20:10ч.

9 ден
Кацане в Мадрид в 10:25ч.

Повече за хотела:
Barcelo Maya Beach Resort***** е невероятен комплекс, разположен на един от най-красивите плажове на Мексиканския Карибски басейн. Плажът се простира по протежение на 2 километра бял пясък, с кристално чиста вода и коралов риф. Насладете се на прекрасните гледки, предлагани от обновените зелени площи, плувен басейн и джакузи, плувен басейн с детска площадка, фитнес зала, търговски център, U-Spa, а за малките - миниклуб и U-Kids Spa. През деня можете да практикувате спорт, тенис, баскетбол,, гмуркане с шнорхел, каяк и уиндсърфинг. А през нощта може да се насладите на оживения нощен живот на хотела - концерти на живо в театър Kukulcán и нощен клуб Jaguar.

Хотелът разполага със супериорни стаи с двойно легло King Size или 2 двойни легла, единичен разтегателен диван (с изключение на свързващите стаи), климатик, вентилатор на тавана, баня със сешоар, чехли и халати за баня, телефон, LCD телевизор със сателитна телевизия, интернет връзка (с такса), минибар, кафе машина, радио часовник, ютия и дъска за гладене, сейф (без заплащане) и балкон или тераса. Максимална заетост - четирима възрастни.

В комплекса има общо 16 ресторанта, от които - 4 интернационални на шведска маса, 8 специализирани ресторанта (мексикански, испански, морски, японски, италиански, гурме, фюжън, японски и италиански) и 4 бар-грила. Също така има 15 бара (включително по 1 мокър бар във всеки от основните басейни и 1 спортен бар 24 часа).

All Inclusive програмата включва закуска, обяд и вечеря в бюфет ресторантите, вечеря в а-ла-карт ресторант (с предварителна резервация и ограничено според дните на престой), безплатен достъп до нощния клуб, с включени местни напитки (за лица над 18 години), местни напитки - със и без алкохол, шезлонги и хавлии за басейн и плаж, клас по гмуркане в басейна (веднъж седмично), всички немоторизирани спортове и фитнес зала със сауна, джакузи и парна баня.
Прочети още

Офертата е публикувана на

12.09.2019г. преди 5 години

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 1999лв
Към офертата

Дестинации

Мексико 1

Тръгване от

Мадрид

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

1 бр.

Престой

7 нощувки

Изхранване

AI - All Inclusive

Цена на човек на ден

222лв/ден

Валидност на ваучера

от 12 Сеп до 09 Окт 2019

Предоставена от

ABV Travels

Изминали оферти

Екскурзия до Букурещ и Синая! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Румъния 11 бр. 2 нощувки 30 дни 33лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 15 Май 2019г.
Към офертата
SPA уикенд в Букурещ! 2 нощувки, плюс транспорт и посещение на Therme Bucharest
Румъния 2 бр. 2 нощувки 20 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 15 Май 2019г.
Към офертата
Под небето на Тоскана! Екскурзия до Загреб, Болоня, Пиза, Сиена и Флоренция - с 4 нощувки, закуски и транспорт
Хърватия, Италия 3 бр. 4 нощувки 30 дни 73лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 10 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Чорлу и Одрин
Турция 114 бр. 2 нощувки 20 дни 32лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 23 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Чорлу и Одрин
Турция 55 бр. 3 нощувки 30 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Април до 7 Август 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 3 бр. 3 нощувки 4 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Юли до 9 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 17 бр. 2 нощувки 14 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Юли до 21 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 106 бр. 2 нощувки 35 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 22 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Кападокия, Анкара, Бурса и Кония! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 7 бр. 4 нощувки 30 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 23 Октомври 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Август! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 48 бр. 3 нощувки 34 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 13 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако и Словения! 9 нощувки със закуски и транспорт
Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако, Словения 2 бр. 9 нощувки 12 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Юли до 23 Юли 2019г.
Към офертата
ABV Travels
Екскурзия до Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако и Словения! 9 нощувки със закуски и транспорт
Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако, Словения 9 нощувки 12 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Екскурзия до Будапеща по време на Формула 1! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Унгария 2 нощувки 9 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 25 Юли 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка Мексико през Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел 5*, плюс самолетен транспорт от Мадрид
Мексико 7 нощувки 35 дни 225лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 4 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин и Mall Forum Istanbul
Турция 45 бр. 3 нощувки 47 дни 31лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Август до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Под небето на Тоскана! Екскурзия до Загреб, Болоня, Пиза, Сиена и Флоренция - с 4 нощувки, закуски и транспорт
Хърватия, Италия 10 бр. 4 нощувки 31 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Август до 2 Септември 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Неа Перамос и Амолофи Бийч на 25 Август
Гърция 4 бр. 3 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Август до 21 Август 2019г.
Към офертата
11 дни из Европа! Виж Франция, Италия, Австрия, Германия и Швейцария - 8 нощувки със закуски, плюс транспорт
Франция, Италия, Австрия, Германия, Швейцария 8 нощувки 3 дни 69лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Август до 19 Август 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Неа Перамос и Амолофи Бийч на 25 Август
Гърция 22 бр. 13 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Август до 21 Август 2019г.
Към офертата
11 дни из Европа! Виж Франция, Италия, Австрия, Германия и Швейцария - 8 нощувки със закуски, плюс транспорт
Франция, Италия, Австрия, Германия, Швейцария 1 бр. 8 нощувки 30 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Август до 9 Септември 2019г.
Към офертата
За 6 Септември в Черна гора! 3 нощувки със закуски и вечери в Будва, плюс транспорт
Черна гора 3 нощувки 14 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Август до 30 Август 2019г.
Към офертата