Оферти за хапване наблизо

Вино Bonvivant по избор: 1 или 3 бутилки бяло, розе или червено
София 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 11 Април 2024г.
Към офертата
Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 13 бр. 88:88:88 4 бр. 10 бр. 85 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 15 Април 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

60 минути игра във виртуална реалност
София 42 бр. 23 бр. 2 бр. 57 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Февруари до 3 Май 2024г.
Към офертата
За незабравим детски празник: 90 минути парти за 10 деца с игри във виртуална реалност
София 8 бр. 3 бр. 1 бр. 38 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Февруари до 14 Април 2024г.
Към офертата
Арт занимание за двама: изработка на 3 съда на грънчарско колело
София 1 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Март до 23 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 66 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 60 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 4 бр. 1 нощувка 28лв/ден 14 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

За 22 Септември до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин

Турция става все по-изгодна и търсена дестинация! Посетете Перлата на Ориента още сега, с предложението на ABV Travels!

Екскурзия до Истанбул и Одрин на 19 - 22 Септември: 2 нощувки със закуски, плюс транспорт - за 115лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Хасково с лицензиран туристически автобус или микробус;
• Пътни и магистрални такси;
• 2 нощувки със закуски в хотел 2 или 3* в Истанбул;
• Пешеходен тур на Истанбул с лицензиран екскурзовод на български език;
• Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Истанбул.

Офертата не включва:
• Медицинска застраховка за лица до 65г - 5лв; от 65 до 70г - 10лв; над 70г - 15лв;
• Панорамна автобусна обиколка на Истанбул - 30лв;
• Разходка с кораб по Босфора - 30лв;
• Посещение на водохранилището Йеребатан - 30лв;
• Посещение на църквата "Света София" - 40лв;
• Посещение на двореца "Топ Капъ" - 40лв;
• Промоционален пакет 3 в 1 с посещение на Топ Капъ, Йеребатан и Света София - 90лв;
• Посещение на моловете Emaar, Watergarden и светлинна симфония на град Истанбул - 30лв;
• Посещение на двореца Долма Бахче - 45лв;
• Вечеря в ресторант с шоу програма - 50лв;
• Вечеря на кораб по Босфора с шоу програма и неограничени алкохолни напитки - 90лв;
• Вечеря в рибен ресторант на брега на Златния рог - 50лв;
• Разходка до небостъргача Сапфир с включена прожекция на филм за Истанбул с 3D и 4D ефекти - 40лв;
• Входни такси на посещаваните обекти;
• Застраховка "Отмяна на пътуване";
• Разходи от личен характер.

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от София (Автогара Сердика) в 20:30ч, по маршрут: Ихтиман (Мотел Ихтиман) - Пазарджик (Shell) - Пловдив (OMV) - Хасково - Капитан Андреево - Истанбул. Нощен преход.

2 ден
Рано сутринта - пристигане в Истанбул. Настаняване (при наличие на свободни стаи - веднага, в противен случай - след 14:00ч).

В 08:00ч пешеходна разходка в историческия център на Истанбул с лицензиран екскурзовод на български език (включена в цената): Синята джамия; Хиподрумът с Египетския обелиск; Змиевидната колона; Колоната на Константин; Фонтанът на Вилхелм II; църквата "Света София" (обектите се разглеждат отвън, без да се посещават).

След края на пешеходната разходка свободно време или възможност за допълнителни мероприятия по желание срещу заплащане:

• Посещение на стария султански дворец Топкапъ. Строежът му започва през 1459г, по поръчка на султан Мехмед II Завоевателя, като сградата служи за резиденция на османските султани до построяването на Долмабахче. Дворецът е бил едновременно резиденция на султана, център на държавността и място за забавления и посрещане на важни гости. В една от сградите му под осем купола се помещава Имперската съкровищница, събрала скъпоценностите и даровете, които султаните получавали от цял свят в знак на почит и уважение;

• Посещение на църквата музей "Света София" - вековен монументален паметник и храм на Пресветата мъдрост, построен през VI век от император Юстиниан I и получил преклонението на султан Мехмед II Завоевателя. До построяването на базиликата "Свети Петър" в Рим, куполът на "Света София" е считан за най-големия в света;

• Посещение на Йеребатан - най-голямото и добре запазено покрито водохранилище за питейна вода в Истанбул, напомнящо на дворец, поради което често е наричано "Потъналия дворец";

Забележка: Туристите, които не желаят допълнителни мероприятия имат свободно време или се завръщат в хотела.

В 16:30ч посещение на Mall Viaport Venezia (по желание срещу доплащане) - уникален по рода си търговски център, който ще ви пренесе директно във Венеция. Самият мол е заобиколен от канал с гондоли, красиви паркове, детски забавления и много изкушения. Усетете духа на площад "Сан Марко" и пазарувайте в магазините с намаления на световно известните марки.

В 20:00ч, по желание срещу доплащане, вечеря по меню в атрактивния Ресторант Gar Müzikhol с шоу програма. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден
Закуска. В 08:30ч - панорамна обиколка на Истанбул с посещение на реновираната българска желязна църква "Свети Стефан" (по желание и срещу заплащане). След това по един от мостовете над Златния рог ще се отправите към площад Таксим - съвременният център на Истанбул. Кратка разходка по булевард Истиклял с прочутия старинен трамвай "Носталгия". Обиколката продължава покрай новия султански дворец Долмабахче и парка Йълдъз с преминаване на Азиатския бряг по един от въжените мостове над Босфора. Кратка фото пауза при двореца Берлербей. Връщане в Европа.

Свободно време или, по желание и срещу доплащане, възможност за допълнителни мероприятия:

• Разходка с корабче по Босфора - вълнуващо преживяване между два континента, което дава възможност да се разгледат от друг ракурс дворците и историческите паметници по двата бряга на красивия Босфор, както и популярните истанбулски вили "ялъ";

• Посещение на новия султански дворец Долмабахче - едно от най-впечатляващите творения на прочутата арменска фамилия архитекти Балян. Разполага се със своите изящество и пищност по протежение на Босфора. Дворецът се явява резиденция на последния османски султан и първия президент на новата република - Мустафа Кемал Ататюрк.

18:00ч Нощна обиколка на Истанбул с посещение на мол Watergarden и мол Emaar (срещу допълнително доплащане ) - Watergarden е мястото, където може да се наблюдава светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположена на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за най-големият басейн в Европа. След посещението на мол Watergarden продължаваме към най-новият Мол Емаар в Истанбул. В Мол Емаар можете да посетите най-новия аквариум с подводна зоологическа градина, ще имате възможност да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводния стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, царството на крокодилите, островът на пингвините, горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Възможност за шопинг в магазините на някои от световно известните марки.

В 19:00ч вечеря в рибен ресторант на Златния рог (по желание и срещу заплащане) Рибният ресторант се намира в близост до моста Галата, най-старият мост в Истанбул. От там се разкрива великолепна гледка към Босфора и Златния рог. Ще имате възможност да се насладите на една романтична и спокойна вечеря, наслаждавайки се на гледката към Босфора и автентичния пейзаж. Менюто в ресторанта включва: ордьовър, салата, топли предястия, основното ястие е риба по ваш избор - ципура или лаврак. Напитките са по 2 на човек (безалкохолни, вино, бира или традиционното турско питие ракъ).

В 19:30ч програма "Нощен Босфор" (по желание и срещу заплащане) - вечеря на кораб по Босфора с развлекателна програма. Круизът включва вечеря и шоу програма с местни фолклорни танци от различни региони в Турция, ориенталски танци, музикална програма с DJ. Менюто включва: сезонна салата, различни видове студени предястия (мезета); Три вида основно ястие: Печено пилешко месо, Кюфтета на скара; Риба; Десерт - сезонни плодове. Включените алкохолни напитки - бира, турска ракия, водка, вино, безалкохолни напитки са местно производство и са без лимит.

Нощувка.

4 ден
Закуска. Освобождаване на хотела.

В 09:30ч бонус - посещение на Мол Forum Istanbul - с включен трансфер. Посещение на Sea Life аквариума (срещу доплащане) - Аквариумът се простира на площ от 8000 м2 и е с 1000 м2 повече от следващият по големина аквариум в Евопра, намиращ се в Барселона. Благодарение на специалните тунели, които са част от съоръжението, посетителите се радват на уникална панорама и усещането, че плуват сред рибите. Тук се намира един от най-дългите подземни водни тунели в света - 80м

Или

В 10:00ч "Очарованието на истанбулския Манхатън" (по желание и срещу заплащане) - програмата включва посещение на небостъргача Сапфир -най-високата сграда в Турция, която в годината на завършването ѝ се нарежда на четвърто място по височина в Европа, докато към днешна дата вече е едва на 19 място. В небостъргача се помещават мол с магазини на известни марки; заведения и ресторанти; офиси; апартаменти за живеене на по-горните етажи; СПА и Уелнес център, но най-забележителното е 360-градусовата гледка, която предлага терасата на последния етаж, разположена на 238м височина и намиращия се на същия етаж 4D симулатор на полет с хеликоптер над Истанбул - изживяване, което наистина си заслужава.

Около 12ч отпътуване за Одрин. Кратък престой в града с възможност за посещение на прочутата джамия Селимие - дело на известния архитект на османската империя Синан и символ на съвършените пропорции; възможност за шопинг в "одринската Капълъ Чаршъ" и борсата за перилни препарати. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
Прочети още

Офертата е публикувана на

11.09.2019г. преди 5 години

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 115лв
Към офертата

Дестинации

Турция 161

Тръгване от

София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

2 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

29лв/ден

Валидност на ваучера

от 12 Сеп до 18 Сеп 2019

Предоставена от

ABV Travels

Изминали оферти

Екскурзия до Букурещ и Синая! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Румъния 11 бр. 2 нощувки 30 дни 33лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 15 Май 2019г.
Към офертата
SPA уикенд в Букурещ! 2 нощувки, плюс транспорт и посещение на Therme Bucharest
Румъния 2 бр. 2 нощувки 20 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 15 Май 2019г.
Към офертата
Под небето на Тоскана! Екскурзия до Загреб, Болоня, Пиза, Сиена и Флоренция - с 4 нощувки, закуски и транспорт
Хърватия, Италия 3 бр. 4 нощувки 30 дни 73лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 10 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Чорлу и Одрин
Турция 114 бр. 2 нощувки 20 дни 32лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 23 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Чорлу и Одрин
Турция 55 бр. 3 нощувки 30 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Април до 7 Август 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 3 бр. 3 нощувки 4 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Юли до 9 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 17 бр. 2 нощувки 14 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Юли до 21 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 106 бр. 2 нощувки 35 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 22 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Кападокия, Анкара, Бурса и Кония! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 7 бр. 4 нощувки 30 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 23 Октомври 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Август! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 48 бр. 3 нощувки 34 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 13 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако и Словения! 9 нощувки със закуски и транспорт
Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако, Словения 2 бр. 9 нощувки 12 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Юли до 23 Юли 2019г.
Към офертата
ABV Travels
Екскурзия до Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако и Словения! 9 нощувки със закуски и транспорт
Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако, Словения 9 нощувки 12 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Екскурзия до Будапеща по време на Формула 1! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Унгария 2 нощувки 9 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 25 Юли 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка Мексико през Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел 5*, плюс самолетен транспорт от Мадрид
Мексико 7 нощувки 35 дни 225лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 4 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин и Mall Forum Istanbul
Турция 45 бр. 3 нощувки 47 дни 31лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Август до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Под небето на Тоскана! Екскурзия до Загреб, Болоня, Пиза, Сиена и Флоренция - с 4 нощувки, закуски и транспорт
Хърватия, Италия 10 бр. 4 нощувки 31 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Август до 2 Септември 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Неа Перамос и Амолофи Бийч на 25 Август
Гърция 4 бр. 3 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Август до 21 Август 2019г.
Към офертата
11 дни из Европа! Виж Франция, Италия, Австрия, Германия и Швейцария - 8 нощувки със закуски, плюс транспорт
Франция, Италия, Австрия, Германия, Швейцария 8 нощувки 3 дни 69лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Август до 19 Август 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Неа Перамос и Амолофи Бийч на 25 Август
Гърция 22 бр. 13 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Август до 21 Август 2019г.
Към офертата
11 дни из Европа! Виж Франция, Италия, Австрия, Германия и Швейцария - 8 нощувки със закуски, плюс транспорт
Франция, Италия, Австрия, Германия, Швейцария 1 бр. 8 нощувки 30 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Август до 9 Септември 2019г.
Към офертата
За 6 Септември в Черна гора! 3 нощувки със закуски и вечери в Будва, плюс транспорт
Черна гора 3 нощувки 14 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Август до 30 Август 2019г.
Към офертата