Оферти за хапване наблизо

Вкусът на Италия! Фамилна пица по избор за вкъщи
Варна 72 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Февруари до 12 Май 2024г.
Към офертата
Салата, паста или кралски скариди, плюс чаша вино и шоколадово суфле
Варна 53 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Декември до 19 Май 2024г.
Към офертата
За всеки повод: Ръчно приготвена класическа погача
Варна 4 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Март до 30 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Криминалната комедия "Светици и перверзници" на 21 Юни, в Драматичен театър "Стоян Бъчваров", Варна
Варна 1 бр. 88:88:88 Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
21 Юни 2024 (Петък)
Към офертата
Балетът "Ромео и Жулиета" на 8 Май, в Държавна опера Варна
Варна 22 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
8 Май 2024 (Сряда)
Към офертата
Спектакълът "Свръхчовек" на 9 Май, в Драматичен театър "Стоян Бъчваров", Варна
Варна 37 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
9 Май 2024 (Четвъртък)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Нощувка в центъра на Варна
Варна 4 бр. 1 нощувка 33лв/ден 23 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 30 Декември 2024г.
Към офертата
Хотел Колор***
Нощувка в центъра на Варна
Варна 4 бр. 1 нощувка 166 дни 33лв/ден 23 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 32.90лв
В центъра на Варна: Нощувка за един или двама
Варна 1 нощувка 38лв/ден 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 30 Април 2024г.
Към офертата
Нощувка в сърцето на Варна
Варна 4 бр. 1 нощувка 30лв/ден 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Март до 30 Декември 2024г.
Към офертата
Хотел Палитра***
Нощувка в сърцето на Варна
Варна 4 бр. 1 нощувка 91 дни 30лв/ден 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 30.00лв
Grabo.bg

В Турция през Октомври! Екскурзия до Анкара, Кападокия и Истанбул с 5 нощувки със закуски и 4 вечери, плюс транспорт

Enjoy Holiday ще те отведе на чудно пътешествие, което съчетава красиви морски гледки с уникални туристически забележителности!

Екскурзия до Анкара, Юргюп, Аванос, Коня, Кападокия, Ескишехир и Истанбул на 18 - 24 Октомври: 5 нощувки със закуски и 4 вечери, плюс транспорт - за 449лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от Варна и Бургас с комфортен туристически автобус;
• 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3 или 4* в Анкара;
• 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3 или 4* в Ескишехир;
• 2 нощувки със закуски и вечери в хотел 3 или 4* в Каймаклъ;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Истанбул;
• Фотопауза при Соленото езеро;
• Посещение на Мол Emaar;
• Представител на туроператора по време на пътуването;
• Пътни и туристически такси.

Офертата не включва:
• Медицинска застраховка за лица до 69 ненавършени години - 7лв; за лица над 69г - 14лв;
• Еднодневна обиколка на забележителностите на Кападокия, с включени транспорт и екскурзоводско обслужване - 15 евро;
• Туристическо и екскурзоводско обслужване в Анкара, Коня, Ескишехир и Истанбул - 10 евро;
• Полет с балон - 195 евро;
• Турска вечер с неограничена консумация на напитки и програма с танци от различни региони на Турция - 25 евро;
• Посещение на ритуал на въртящите се дервиши - 22 евро;
• Нощен круиз по Босфора с вечеря, неограничена консумация на напитки, програма, ориенталски танци, дискотека - 40 евро;
• Пешеходна разходка с разглеждане на квартал Бейоглу, булевард Истиклял, площад Таксим и Музея "Мадам Тюсо" - 15 евро;
• Входни такси на посещаваните обекти;
• Разходи от личен характер.

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване вечерта от Русе/16:30ч./, от Силистра / 17:30ч/, от Варна /19:45ч./, от Бургас /22:00ч./ по маршрут ГКПП М.Търново- Истанбул - Анкара. Нощен преход.

2 ден
Пристигане в столицата Анкара и пешеходна обиколка - Цитаделата, символа на Анкара - най-старата част на града, Музея на анадолските цивилизации - експозициите представят артефакти от времето на палеолита и неолита. Посещение на мавзолея на Ататюрк, където е погребан "Бащата на Турската република". Свободно време. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска. Отпътуване за Юргюп, със спирка по пътя за снимки на "Туз Гьолу" /Соленото езеро/ Юргюп е разположен сред невероятен пейзаж от "вълшебни комини" и скали с невероятни причудливи форми, ваяни хиляди години от природните сили. Известен е с хубавото вино, ръчно изработените килими и с хотели и заведения поместени в скалите. Сред най-забележителните явления на региона са останките на подземни селища, някои от тях достатъчно големи, за могат да се настанят в тях до тридесет хиляди души. Общо четиридесет такива населени места, от села до големи градове, са били открити, но само няколко са отворени за посещение. Най-известните са Деринкую и Каймаклъ /посещение на един от двата града/, които изобретателните обитатели са създали във вулканичен туф, напълно незабележими на 70-80 м под земята - мрежи от улици и тунели, водещи до подземни площади с различни функции, зърнохранилища, конюшни, църкви, кладенци, оръжейни, жилищни помещения, трапезария с изсечена в скалите маса, помещения за кухни и др. Счита се че подземните градове датират от времената на хетите /1900- 1200 пр.н.е./ и са били използвани като убежища по време на нападения. Настаняване в хотел. Вечеря. По желание посещение на традиционно заведение, с неограничена консумация на напитки, плодове, ядки и танци от различни региони на Турция. Нощувка.

4 ден
Рано сутринта, при изгрев слънце, възможност за най - ентусиазираните приключенци да се насладят на възхитителната панорама от полет с балон - една от най- впечатляващите атракциии. /Балонът се издига на височина около 800 м, продължителност около 1 час, всички участници получават сертификати; полетите се осъществява се при възможност и при подходящи метеорологични условия/. Връщане в хотела. Закуска. Еднодневна обиколка из мистичните тайни на Кападокия с местен екскурзовод /допълнително заплащане/ - Крепостта Учхисар, разположена на най - високото възвишение и най-голямото скално образувание, от където се открива удивителна гледка към цялата местност. В скалата се виждат издълбани църкви, както и жилища, много от които днес са дом на гълъби. Посещение на Гьореме - музей под открито небе с богатство от скални църкви, най-старата от които е от 4 век: Църквата с ябълката, Църквата Св. Барбара с мотиви от Иконоборския период, Църквата на Сандала с отпечатъка от стъпалото на Иисус. Гьореме е поклонническо място с уникални пещерни селища, изсечени в скалите домове и цели дворци, под защитата на ЮНЕСКО, както и светини на православието: школата на свети апостол Павел, стенни образи на светци, Библейски сюжети в древни фрески и др. Кратък престой при Долината на камилите. Програмата продължава с Пашабаа и Зелве- природни феномени и музеи на открито - "приказни" скални комини, издигащи се на височина 30 - 40 метра, изсечени в скалите църкви и монашески килии, жилища и дори една джамия, което доказва мирното разбирателство на представителите на различни религии, живели там. Посещение на грънчарско ателие в Аванос - "меката на грънчатсвото", където ще наблюдаваме процеса на ръчна изработка и декорация по запазена технология от древността. Посещение на ритуала дервишите - "Сема". Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Отпътуване за гр.Коня и посещение на музея на ислямския философ Мевляна Джелалeдин Руми от ХІІІ век. Създател на учението и Ордена на въртящите се дервиши - търсещи любов, толерантност и познание, чрез практиката на въртене - изпадайки в подобно на транс състояние. Отпътуване за Ескишехир - градът на турския всепризнат и обичан хитрец Настрадин Ходжа. Името означава "Стар град" и действително има добре съхранена стара част, която впечатлява с автентична атмосфера и интересна архитектура на изключително добре съхранени пъстроцветни стари къщи, кафенета предлагащи ароматно кафе и сладки изкушения. Ескишехир същевременно е и град със съвременен облик, град на университети и паркове, изключиелно цветен, красив и подреден. Едно от най-разкошните бижута на града са мостовете на река Порсук, които вечер се превръщат в цветна феерия. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Отпътуване за Истанбул. Спирка в азиатската част за посещение на EMAAR MALL, в който се намира аквариум с подводна зоологическа градина и 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Следобед пешеходна разходка из античния и средновековен исторически център на Истанбул - площад Султанахмет, където са разположени Хиподрума, Египетския обелиск, Змиевидната колона, Колоната на Константин, Света София и др. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка. По желание:  "Блясъкът на Босфора" - нощен круиз по Босфора с включена вечеря, шоу програма, ориенталски танци, дискотека. Примерно меню - салата асорти, топли предястия, зелена салата, основно ястие,сезонни плодове или турски сладкиш за десерт. Неограничена консумация на безалкохолни и алкохолни напитки местно производство.

7 ден
Закуска. Пешеходна разходка в квартал Бейоглу, булевард Истиклял, Музеят "Мадам Тюсо", площад Таксим до моста Галата и Египетския пазар. Булевард Истиклял /Независимост/ - една от най-известните улици в Истанбул е пешеходна, с много магазини, заведения и красиви сгради в различни ахитектурни стилове - барок, неокласицизъм, ренесанс и т.н. На тази пищна търговска улица се намират и консулствата на много европейски страни. Единственото превозно средство, което минава по нея, е трамваят на Носталгията - ретро трамвай, който се движи по една линия и прави обиколка и на площада. Булевард Истиклял завършва на площад Таксим - сърцето на съвременен Истанбул.Посещение на Музей "Мадам Тюсо". Свободно време из колоритния Египетския пазар - пазарът на подправките. Отпътуване за България. Кратка спирка за пазаруване в Лозенград. Пристигане вечерта в Бургас и Варна.
Прочети още

Офертата е публикувана на

24.07.2019г. преди 5 години

Преглеждания

7 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 449лв
Към офертата

Дестинации

Турция 129

Тръгване от

Варна, Бургас

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

10 бр.

Престой

5 нощувки

Изхранване

HB - Закуска и вечеря

Цена на човек на ден

64лв/ден

Валидност на ваучера

от 24 Юли до 03 Сеп 2019

Предоставена от

Enjoy Holiday

Изминали оферти

Екскурзия до Хърватия през Май или Юли! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Плитвички езера
Хърватия 2 бр. 3 нощувки 27 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Март до 6 Май 2019г.
Към офертата
За Гергьовден на Егейското крайбрежие! Екскурзия до Турция с 2 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Турция 4 бр. 2 нощувки 33 дни 63лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
За 24 Май до Чанаккале и Айвалък! 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 4*, плюс транспорт
Турция 6 бр. 3 нощувки 33 дни 44лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
Великден в Кападокия! Виж Бурса, Коня, Юргюп, Ескишехир и Анкара с 5 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Турция 7 бр. 5 нощувки 31 дни 75лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
През Април до Кавала и Порто Лагос! Нощувка със закуска, плюс транспорт и посещение на село Мезек
Гърция 4 бр. 1 нощувка 25 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Хърватия през Май или Юли! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Плитвички езера
Хърватия 17 бр. 3 нощувки 43 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Април до 1 Юли 2019г.
Към офертата
За 24 Май до Чанаккале и Айвалък! 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 4*, плюс транспорт
Турция 4 бр. 3 нощувки 28 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Април до 22 Май 2019г.
Към офертата
Посети Букурещ и Синая в края на Юни! Нощувка със закуска, плюс транспорт и възможност за Замъка на Дракула
Румъния 2 бр. 1 нощувка 30 дни 48лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 24 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Чанаккале, Одрин и Лозенград! 2 нощувки със закуски и 1 вечеря, плюс транспорт
Турция 2 нощувки 30 дни 63лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 17 Юни 2019г.
Към офертата
През Юли до Кавала и Порто Лагос! Нощувка със закуска, плюс транспорт и посещение на село Мезек
Гърция 14 бр. 1 нощувка 42 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 24 Юни 2019г.
Към офертата
За 22 Септември до Албания и Македония! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Албания, Македония 22 бр. 3 нощувки 39 дни 53лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Кушадасъ! 4 нощувки със закуски и вечери в хотел Белмаре****, плюс транспорт
Турция 28 бр. 4 нощувки 48 дни 42лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 29 Юли 2019г.
Към офертата
В Турция през Октомври! Екскурзия до Анкара, Кападокия и Истанбул с 5 нощувки със закуски и 4 вечери, плюс транспорт
Турция 2 бр. 5 нощувки 74 дни 64лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 29 Юли 2019г.
Към офертата
За 6 Септември в Белград! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Ниш
Сърбия 59 бр. 2 нощувки 82 дни 40лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 6 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Чанаккале и Одрин! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Лозенград
Турция 2 нощувки 31 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Май до 17 Юни 2019г.
Към офертата
Виж Любляна, Верона, Венеция и Падуа! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на пещерата Постойна
Словения, Италия, Сърбия 15 бр. 5 нощувки 44 дни 66лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Май до 15 Юли 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия из Централна Европа! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Словения, Австрия, Чехия, Словакия 5 нощувки 30 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Май до 15 Юли 2019г.
Към офертата
Enjoy Holiday
Лятна екскурзия из Централна Европа! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Словения, Австрия, Чехия, Словакия 5 нощувки 30 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 435лв
Екскурзия до Хърватия през Юли! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Плитвички езера
Хърватия 3 нощувки 3 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Май до 1 Юли 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за Кушадасъ! 5 нощувки на база All Inclusive в Ladonia Hotels Adakule*****
Турция 8 бр. 5 нощувки 30 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Май до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Морска почивка през Октомври в Мармарис! 5 нощувки на база All Inclusive в хотел Poseidon****
Турция 5 нощувки 30 дни 65лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Май до 29 Юли 2019г.
Към офертата