Времето

Днес, 18 апрДъжд и сняг
8°
Утре, 19 апрСлаб дъжд
12°
Събота, 20 апрПредимно облачно
11°
Неделя, 21 апрУмерен дъжд
10°
Понеделник, 22 апрСлаб дъжд
11°
Вторник, 23 апрСлаб дъжд
8°

Оферти за хапване наблизо

Бутикова горяща торта с ваша снимка и вкус по избор
София 1 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Март до 18 Юли 2024г.
Към офертата
Вино Bonvivant по избор: 1 или 3 бутилки бяло, розе или червено
София 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 13 Юни 2024г.
Към офертата
Екзотична кухня за вкъщи: Суши сет с 16, 30, 48 или 103 хапки
София 32 бр. 88:88:88 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Април до 1 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Подари разпускащо и нестандартно преживяване! 30 минути игра за двама в стая Rage Room
София 112 бр. 15 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Октомври до 19 Май 2024г.
Към офертата
За рожден ден на тийнейджър: Ескейп стая "Асансьор на страха" за до 6 участници, плюс ползване на парти зала
София 12 бр. 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Септември до 12 Май 2024г.
Към офертата
Escape игра "Наследството на масоните" за отбор от 2 до 6 човека
София 88 бр. 26 бр. 26 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Юни до 31 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Посрещнете July Morning в Китен: 3 нощувки със закуски за до петима в хотел Фамилия Фантастико, плюс паркинг
София 3 нощувки 2 32лв/ден 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 28 Юни до 1 Юли 2024г.
Към офертата
На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 77 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 66 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Bestprice.bg

Почивка на море в хотел Марина 3*,Китен,разположен на брега на морето!Една нощувка със закуска и вечеря ,ползване на безплатно чадъри и шезлонги на плажа!

Почивка на море в хотел Марина 3*,Китен,разположен на брега на морето!Една нощувка със закуска и вечеря ,ползване на безплатно чадъри и шезлонги на плажа!
Прочети още

Офертата е публикувана на

21.05.2019г. преди 5 години

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 35лв
Към офертата

Дестинации

София 10

Изтича след

00:00:00 днес

Изхранване

HB - Закуска и вечеря

Предоставена от

Ейнджъл Травел- ООД

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Великден в хотел Балканско бижу 4*,Разлог !2,3 или 4 нощувки със закуски и вечери ,ползване на СПА център,отопляем басейн ,паркинг !
На море в к.к Албена!Една нощувка на база AI inclusive , басейни с чадър и шезлонги около басейна плаж с чадър и шезлонги на плажа в хотел Ралица Супериор -стаи гардън!
Почивка на море в хотел Мура ,к.к Албена!Една нощувка на база AI inclusive , басейни с чадър и шезлонги около басейна плаж с чадър и шезлонги на плажа!
Почивка в хотел Нона 3*,Албена!Една нощувка на база AIl inclusive , басейни с чадър и шезлонги около басейна плаж с чадър и шезлонги на плажа !
СУПЕР ПРОМО НА ЦЕНИ ЗА ЕГИПЕТ ОТ 699.00 ЛВ !7 нощувки на база All Inclusive в хотел Hurghada Long Beach Resort 4*,Санолетни билети,Трансфери ,летищни такси,Чадъри и шезлонги на басейна и на плажа на
ЛУКСОЗЕН КРУИЗ по Нил в ЕГИПЕТ, Хургада!7 нощувки на база All Inclusive в хотел Complex Hawaii 5*,3 от които на база пълен пансион – на луксозен круизен кораб 5* Iberotel Crown Emperor 5*LUX,Самолет
Почивки в Тунис 2019 г.!7 нощувки на база на изхранване All inclusive в хотел Samira club 3* ,Самолетни билети,Трансфери,багаж,летищни такси,представител!
Почивка в Корфу 2019!7 нощувки на база All Inclusive в хотел Golden Sands 3* в стандартна стая,Самолетни билети,Трансфери,Чадъри и шезлонги на басейна;Представител на туроператора с български език!
Почивка на море в Гърция!Една нощувка на база All inclusive light в Olympios Zeus 3*, Гърция ,ползване на басейн ,безплатни чадъри за плажа Анимация !
Гърция 3 дни Оферта от Bestprice.bg
ПОЧИВКА В АНТАЛИЯ 2019!7 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел Eftalia Ocean Hotel 5*,Чадъри, шезлонги, кърпи на басейна и плажа на хотела,Самолетни билети,Трансфери,багаж!
Почивка в Хотелски комплекс "Релакс КООП", с.Вонеща вода,Велико търново!Една нощувка със закуска и вечеря,Ползване на закрит/открит басейн,парна,сауна,контрастен душ!
Почивка в AQUASIS DELUXE RESORT & SPA 5* ,Дидим Турция! 7 нощувки на база ULTRA ALL INCLUSIVE,ULTRA ALL INCLUSIVE,Транспорт с комфортен Автобус!
Турция 3 дни Оферта от Bestprice.bg
Ваканция в в луксозния Гранд Хотел Банско 4*!Една нощувки на база All.incl. ,ползване на СПА услуги, джакузи и вътрешен АКВАТОНИЧЕН басейн!
Почивки в Сицилия 2019 г.!7 нощувки със закуски и вечери + вино и вода в хотел Antares 4*, Premium,Самолетен билет,Летищни такси,Чадъри и шезлонги на плажа и на басейна,Представител на туроператора/2-
ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – Кайро и Хургада!7 нощувки на база All Inclusive в хотел AMC ROYAL HOTEL 5*,едната нощувка на база закуска и вечеря в хотел Mercure Cairo Le Sphinx 5*, Кайро,Самолетни билети,Транс
Великден и Майски празници в ХОТЕЛ „ФЕСТА УИНТЪР ПАЛАС“ 5 *К.К. БОРОВЕЦ!3 нощувки, закуска и вечеря ,Тематичен обяд на бюфет, Вътрешен отопляем басейн, сауна, парна баня;Празнична анимация за децата!
ПЪТЕКИТЕ НА АНДАЛУСИЯ И МАГРЕБА ,ИСПАНИЯ И МАРОКО! 9 нощувки със закуски и вечери в Коста Дел Сол ,Тетуан,Танжер,Казабланка,Маракеш ,Самолетен билет,Трансфери,летищни такси,водач!
Лято в Гърция ! 5 нощувки със закуски и вечери ,ползване на басейн с чадър и шезлонг в Simeon Hotel 3*, Халкидики , Ситония, селище Метаморфоси за Двама!
Гърция 3 дни Оферта от Bestprice.bg
Почивка в хотел Малибу 4*,Албена !Една нощувка на база AI inclusive , басейни с чадър и шезлонги около басейна , чадър и шезлонги на плажа!
Великден в ХОТЕЛ „ШАТО МОНТАН „***Троян! 3 или 4 нощувки със закуски и вечери по меню в двойна стая и празничен Великденски обяд ,ползване на паркинг, ,вътрешен басейн,фитнес,сауна!