Оферти за хапване наблизо

Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 14 бр. 4 бр. 10 бр. 92 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 88:88:88 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата
Ръчно декорирани меденки - великденски яйца със 7 подправки
София 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 30 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Разходка с аудиогид в Музея на ракията в София, плюс дегустация на 3 ракии с фермерски органик мезета
София 32 бр. 2 бр. 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Септември до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Пиесата "Виктория" на 24 Април, в I AM Studio
София 88:88:88 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Април 2024 (Сряда)
Към офертата
Спектакълът "От какво се страхува Вирджиния Улф", със специалното участие на Мартин Димитров и Йордан Ръсин - на 13 Май, в I Am Studio
София 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
13 Май 2024 (Понеделник)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 78 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 68 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Topofertite.com

Ранни записвания! 6-дневена екскурзия до приказния остров Санторини с включени 4 нощувки със закуски, транспорт и посещение на Атина само за 369 лв.

Екскурзия до остров Санторини

Дата : 13.06. - 18.06.2019г. 21.09. - 26.09.2019г.  г 17.10. - 22.10.2019г. 

Санторини е малка група острови на Гърция в Егейско море. Днес Санторини е популярна туристическа дестинация със съчетанието от битов гръцки стил и модерен лукс. Въпреки, че е вулканичен остров, за любителите на плаж и море, Санторини предлага своите уникални плажове: Черният плаж, Червеният плаж и Белият плаж. Черният плаж е най-популярен и лесно достъпен.

Туристическа програма

1 ден : Отпътуване в 06:30 ч. от София, площад  Руски Паметник . Вечерта пристигане в Атина. Нощувка.

2 ден: Закуска. Отпътуване от Пирея за Санторини с ферибот. Настаняване в хотела. Свободно време. По желание вечеря. Нощувка.

3 ден: Закуска. Свободно време за плаж или по желание обиколка на острова (срещу  заплащане) при която ще посетим : Червения плаж – един от най-живописните плажове на острова. Получава огнения си цвят благодарение на богатите на желязо седиментни скали; селището Пиргос – друго забележително селце, разположено във вътрешността на острова,което впечатлява със своите амфитеатрално разположени разкошни стари къщи по склона на планината Пророк Илия, останките от венециански замък, няколко византийски църкви и живописни тесни улички. Отпътуване за градчето Ойя, разположен на най-високата точка на острова. От тук ще може да се полюбувате на къщичките с бели варосани стени, потопени във вулканичната скала и техните сини куполи, издигащи се над красотата  на зашеметяващия червено-кафяв залив Амоди. От градчето се открива великолепна панорамна гледка към вулкана – о-в Тиразия и останалата част от Санторини. Връщане в хотела. По желание вечеря. Нощувка.

4 ден : Закуска. Свободно време за плаж или по желание екскурзия (срещу допълнително заплащане) до вулкана на остров Неа Камени с посещение на остров Палеа Камени, където имате възможност да се изкъпете в горещите минералните бани и остров Тирасия./ За  екскурзията е препоръчително да се носят удобни обувки и слънчеви очила/. Връщане в хотела. По желание вечеря. Нощувка.

5 ден : Закуска. Свободно време или по желание(срещу допълнително заплащане))  до столицата Фира, Фиростефани и Имеровигли - „терасата на Егейско море”. Маршрутът преминава по ръба на величествената вулканична калдера, от където се разкриват спиращи дъха гледки. Столицата Фира е разположена в централната западна част на Санторини. Тя е изградена на височина от 260 м на ръба на една скала със стръмни склонове, завършващи в морето. Ще може да се насладите на тесни улички, пълни с традиционни магазини за сувенири,  ресторанти, барове. При желание, ще имате възможност да дегустирате 4 вида вино в една от най-известните местни винарни. Тук ще опитате и типичното за острова – vinsanto (свято вино). То се произвежда единствено на 2 места в света, на остров Санторини и в региона Кианти в Италия. При желание – организиране на гръцка вечер в таверна, намираща се в живописното селище Пиргос, някогашната столица на Санторини.   Програмата включва салати, предястия, основни ястия на блок маса и неограничено количество алкохол. За настроението ще се погрижат местен санторински танцьор и малък музикален оркестър Отпътуване около 01:00  ч. с ферибот за Пирея. Нощно пътуване на ферибота ( няма  запазени места, сяда се в салоните на кораба). Възможност за доплащане на каюта – четворна 23 евро на човек или двойна 29 евро на човек.

6 ден : Свободно време в центъра на Атина с възможност за разглеждане на Арката на Адриан – триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан, Храма на Зевс, стария Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античния стадион от 4 в. пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри, Президентския дворец; Парламента, площад Синтагма. Разглеждане на Акропола. Отпътуване за България и пристигане в София късно вечерта.

 
Прочети още

Офертата е публикувана на

18.05.2019г. преди 5 години

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 369лв
Към офертата

Дестинации

Италия, Гърция 75

Изтича след

00:00:00 днес

Изхранване

RO - Без изхранване

Предоставена от

ЕКО ТУР КЪМПАНИ ООД

Изминали оферти

4-дневна екскурзия до Перлите на Адриатика - Будва, Котор и Дубровник с бонус туристическа програма в Будва + 3 нощувки със закуски, вечери, транспорт и екскурзоводско обслужване за 194 лв.
Черна гора 32 дни Оферта от Topofertite.com
4-дневна екскурзия до Перлите на Адриатика - Дубровник, Котор бонус Будва и Сараево + 3 нощувки със закуски, транспорт, екскурзоводско обслужване за 209 лв.
Черна гора, Сърбия, Босна и Херцеговина 32 дни Оферта от Topofertite.com
Ранни записвания! 6-дневена екскурзия до приказния о.Санторини + 4 нощувки със закуски, транспорт и посещение на Атина само за 369 лв.
Италия, Гърция 32 дни Оферта от Topofertite.com
Ранни записвания! 10-дневна екскурзия до Холандия за фестивалът на лалето и парада на цветята + 8 нощувки, транспорт, екскурзоводско обсжуване, посещение на парка Кьокенхоф в Амстердам и туристически
Франция, Унгария, Сърбия, Холандия, Люксембург -22 дни Оферта от Topofertite.com
5-дневна екскурзия до Прага, Будапеща, Кутна Хора + 3 нощувки със закуски, възможност за посещение на Дрезден и Майсен, екскурзоводско обслужване, панорамни обиколки и транспорт с автобус за 199 лв.
Германия, Чехия, Унгария, Сърбия 66 дни Оферта от Topofertite.com
4-дневна екскурзия до Загреб и възможност за посещение на Плитвичките езера и Любляна + 2 нощувки със закуски, пешеходна разходка в Загреб, екскурзовод и транспорт за 139 лв.
Хърватия, Словения 66 дни Оферта от Topofertite.com
Потвърдена! Специална промо цена! 4-дневена екскурзия за Свети Валентин до Будапеща + 2 нощувки, транспорт, екскурзоводско обслужване с опция за еднодневна екскурзия до Виена за 129 лв.
Майски празници в Дубровник! 4-дневна екскурзия до Будва, Котор и Дубровник + 3 нощувки със закуски, вечери, транспорт, Турустическа програма в Будва и водачза 209 лв.
Черна гора 34 дни Оферта от Topofertite.com
Парти екскурзия на о.Лефкада! 5-дневна екскурзия + 3 нощувки със закуски, транспорт, водач, пешеходна разходка в столицата на Лефкада и посещение на плажът Агиос Йоаннис с вятърните мелници на цени от
8-ми Март в малкия Париж - Букурещ и замъка на Дракула! 3-дневна екскурзия + 2 нощувки със закуски, транспорт с лицензиран автобус и екскурзоводско обслужване за 89,90 лв.
Румъния -12 дни Оферта от Topofertite.com
3-дневна екскурзия - Пролетна ваканция в Румъния - по следите на граф Дракула + 2 нощувки със закуски, транспорт с лицензиран автобус и екскурзоводско обслужване за 89,90 лв.
Румъния 36 дни Оферта от Topofertite.com
6-дневна екскурзия - Майски празници в Будапеща, Виена, Прага и възможност за Дрезден + 5 нощувки със закуски, обиколка на Будапеща и Виена, транспорт и водач-представител за 299 лв.
Чехия, Прага 36 дни Оферта от Topofertite.com
4-дневна екскурзия до Истанбул с дневен преход + 3 нощувки със закуски , транспорт и екскурзоводско обслужване за 145 лв.
5-дневна екскурзия - Италианска приказка за децата с посещение на Гардаленд с Загреб, Верона, Венеция и Лаго Ди Гарда + 3 нощувки със закуски, транспорт и панорамна и пешеходна обиколка на Загреб за 1
Италия -29 дни Оферта от Topofertite.com
4-дневна екскурзия за Майските празници до Будапеща, Виена и Нови Сад + 2 нощувки със закуски, екскурзоводско обслужване и посещение на Нови Сад за 139 лв.
5-дневна екскурзия до Загреб, Венеция, Виена, Залцбург и Будапеща + 4 нощувки със закуски и водач от агенцията за 319 лв.
5 нощувки в Hotel Belmare 4*, Кушадасъ, Турция на база All Inclusive на цени от 274 лв.
5 нощувки в Hotel Ayma Beach Resort & SPA 4*, Кушадасъ, Турция + закуска и вечеря на цени от 229 лв.
5 нощувки в Hotel Arora 4*, Кушадасъ, Турция на първа линия + изхранване на база All Inclusive за 349 лв.
2-дневена екскурзия - Слънчев уикенд в Кавала на плаж в Амолофи и Неа Ираклица + 1 нощувка със закуска само за 99 лв.