Оферти за хапване наблизо

10 броя здравословни безглутенови протеинови снакса с вкус на паприка
Бургас 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Януари до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Кутия с 24 броя високопротеинови десерти - ванилия или шоколад
Бургас 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 31 Май 2024г.
Към офертата
20 броя протеинови десерти крънчи с вафлени корички, без глутен и без добавена захар, различни видове
Бургас 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Януари до 30 Юни 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Хоби курс по грънчарство за възрастни и деца
Бургас 70 бр. 21 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Юни до 29 Юни 2024г.
Към офертата
Комедията "Докато смъртта ни раздели" - на 30 Март в Културен дом - НХК
Бургас 13 бр. 88:88:88 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Март 2024 (Събота)
Към офертата
Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров в комедията "Отчаяни съпрузи" - на 24 Април, в Културен дом НХК
Бургас 61 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Април 2024 (Сряда)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Почивка в парк Росенец, край Бургас: 7 или 14 нощувки във фамилна вила или VIP къща - за до петима
7-14 нощувки 5 16лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Януари до 30 Април 2024г.
Към офертата
Ранни записвания за почивка в Поморие през Юли и Август: Нощувка за до четирима, плюс външен басейн
Поморие 1 нощувка 2 21лв/ден 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юли до 31 Август 2024г.
Към офертата
Ранни записвания за почивка в Поморие през Юни: Нощувка за до четирима, плюс сезонен басейн
Поморие 10 бр. 1 нощувка 2 23лв/ден 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Предколедна екскурзия до Австрия, Франция и Германия! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт

Холидей Бг Тур ви приканва да планирате едно вълнуващо предколедно пътешествие до най-вълшебните празнични базари из Европа! Грабнете ваучер и се потопете в магията на Австрия, Франция, Германия!

Екскурзия до Австрия, Франция и Германия на 16 - 22 Декември: 5 нощувки със закуски, плюс транспорт - за 599лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от София, Варна, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Сливен и Ямбол с комфортен туристически автобус - минибар, кафе машина, DVD, навигация;
• Пътни, магистрални и гранични такси;
• 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в Залцбург;
• 3 нощувки със закуски в хотел 2/3* в Париж;
• 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в Мюнхен;
• Професионално екскурзоводско обслужване по време на целия маршрут.

Офертата не включва:
• Градска такса - някои от хотелите изискват заплащане на city tax (задължително доплащане);
• Медицинска застраховка - 1 евро на турист на ден;
• Туристическа програма в Залцбург с екскурзовод - 15 евро;
• Туристическа програма в Мюнхен с екскурзовод - 10 евро;
• Туристическа програма в Париж с екскурзовод - 25 евро;
• Входни такси за посещаваните обекти и музеи;
• Разходка с корабче по река Сена - 15 евро;
• Екскурзия до Версай с екскурзовод - 20 евро;
• Посещение на световно известното кабаре Лидо в Париж - 85 евро;
• Разходка с корабче по река Рейн - 15 евро;
• Доплащане за избор на места или предни седалки - 50лв на човек.

Програма:

1 ден:
Отпътуване в 21:45ч на 15 Декември от Варна (Катедралата), в 23:30ч от Бургас (Бензиностанция OMV до Магазин Метро), от района на Сливен и Ямбол (Бензиностанция Shell), от Стара Загора (отбивка срещу с. Загоре) и от района Пловдив и Пазарджик (Автомагистрала Тракия). Отпътуване в 05:00ч от София (Стадион "Васил Левски"). Пристигане в Залцбург. Настаняване. Нощувка.

Пристигане в Залцбург. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден:
Закуска. Туристическа програма в Залцбург (с доплащане) - град на музиката и солта - Капител плац - основният площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа, крепостта Хоензалцбург - една от най-големите запазени досега в Европа; родната къща на Моцарт; дворецът "Мирабел" - разположен на десния бряг на р. Залцах.

С наближаването на зимните празници Залцбург се превръща в истинска коледна приказка. Историческата атмосфера на сгушения в сняг град е очарователен фон за коледните пазари, традиционните пасторални сцени и тържествена музика. Преди близо две столетия край Залцбург е създадена и за първи път изпълнена песента "Тиха нощ, свята нощ". Това се е случило през 1818г в църквата "Свети Никола" в град Оберндорф (на около 17км от Залцбург).

Коледните пазари в града отварят врати още в средата на ноември, като най-старият е основан през далечния петнадесети век. Уханието на печени ябълки, кестени и бадеми, джинджифилови сладкиши и ароматно вино изпълва въздуха, щандовете са претрупани с украшения и подаръци, а хорове и духови оркестри изпълняват празнична музика. Най-големият коледен пазар се намира на площада пред катедралата в центъра на Залцбург, но някои от по-малките са истинска находка - като тези пред замъка Мирабел и в Залцбургския бароков музей, както и благотворителният пазар Щерн.

Свободно време. Отпътуване за Париж. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ден:
Закуска. Панорамна обиколка на Париж с екскурзовод (с доплащане) и разглеждане на: най-внушителния паметник от ІІ-та Империя - операта Гарние; величествената Съдебна палата; Триумфалната арка; моста Александър; Големия и Малкия дворец; Катедралата Мадлената; елегантния пл. Вандом с 44м колона; един от най-големите дворци и световен музей - Лувъра; малката триумфална арка Каросел; световноизвестната Сорбона в Латинския квартал; един от най-забележителните паметници - Пантеона; пл. Трокадеро; Люксембургските градини; Дома на инвалидите с гроба на Наполеон; градината Тюйлери заела мястото на опожарения дворец Тюйлери; Кметството в неоренесансов стил; остров Сите (Люлката на града); огромната каменна симфония и най- великолепната френска готическа катедрала - Нотър Дам с време за посещение. Свободно време в Латинския квартал с възможност за обяд .

Бонус - Посещение на Люксембургските градини и посещение на парфюмерийна фабрика с беседа, произвеждаща над 2/3 от естествените аромати на прочутите френски парфюми.

По желание - възможност за разходка с корабче по река Сена (с доплащане). Корабчето преминава и покрай най-известните забележителности на Париж : Айфеловата Кула музеят Орсе, Нотр Дам , Ботаническата градина, хотел Де'вил, Лувъра и т.н. Преминава се под някои от най-красивите мостове на реката. Изключително удобен начин за разглеждане на забележителностите в близост до Сена. Качване по желание на друг символ на Париж - Айфеловата кула - нощна и невероятно осветена.

Представяме ви най-романтичния коледен базар - коледният базар на Шанз Елизе в Париж. Комбинацията между ръчно изработени подаръци, греяно вино, сладки и гледката към Айфеловата кула, няма как да не ни донесе романтично и коледно настроение. В Париж има много коледни базари, но един от най-пищните и популярни е този на булевард Шан-з-Елизе.Той е организиран от Марсел Кампион - известен парижки режисьор на празнични постановки и панаири.

Коледните базари се зараждат в Германия и Елзас и бързо се разпространяват в цяла Европа през 90-те години. Постепенно се превръщат в традиционно празнично събитие и незабравимо изживяване за своите посетители.

Нощувка.

4 ден:
Закуска. Бонус - посещение на символа на Париж - Монмартър и църквата Сакре Кьор.

Възможност за екскурзия до Версай с екскурзовод (с доплащане) - посещение на музея на френската история - Версайския дворец - отразяващ златния век за Франция на Луи XІV и града на 21 век - Дефанс. Възможност за разглеждане и на градините на двореца.

Вечерта - пешеходна разходка по така наречения "триумфален път", започващ от пл. Конкорд, минаващ по мечтаното от всеки авеню Шан-з-Елизе и завършващ до Триумфалната арка - най-големия паметник от този вид. Организирано посещение на световно известното кабаре Лидо. Нощувка

5 ден:
Закуска. Възможност за посещение на Лувъра (с доплащане) или свободно време в Париж - площад Конкорд.

Бонус - Посещение на Страсбург - столицата на Коледата.

По желание и срещу доплащане - разходка с корабче по река Рейн. Отпътуване за Мюнхен. Настаняване. Нощувка.

6 ден:
Закуска. Екскурзионна програма (с доплащане) - църквата Св. Михаил, Катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалния часовник с танцуващи фигури. Свободно време.

Коледни базари в Мюнхен - магия, вино и канела Аромат на глювайн (традиционното германско греяно вино с подправки), ром и канела, на коледни курабийки, джинджифилови кексове и захаросани ябълки. Ръчно изработени играчки за елха от стъкло, дърво и плат. Формички за бисквити - снежинки, елени, елхи. Любимите коледни песнички, звънчетата на елените на Дядо Коледа. Първият коледен базар в Мюнхен се организира някъде през 14-и век и тогава се нарича Пазара на Свети Николай. Днес столицата на Бавария е може би най-доброто място, което можете да посетите в Германия преди Коледа - тук базарите са много и различни. Целият град се е превърнал в една огромна сцена за коледна магия, а посетителите стават участници в нея. Коледата наближава и ако някой все още не успява да усети празничната атмосфера, най- добре би било да посети коледен базар. Коледните базари в Германия определено заслужават внимание, особено когато човек иска да комбинира пазаруването с предпразнично пътуване. Всички базари, описани в тази статия, са отворени от средата или края на месец ноември някъде до 23-ти декември.

Основният коледен базар в Мюнхен се организира на централния площад Мариенплац, където внушителната сграда на кметството, която е в готически стил, украсява с релефите си нощното небе. В центъра на площада се издига елха, висока 30 метра, която всяка година е дарена от различна община. Самият базар е оживен и колоритен. Из дървените колибки, 1500 на брой, могат да се открият всевъзможни баварски продукти и лакомства. Освен основния коледен базар, се организират и много други. Kripperlmarkt например е на една крачка разстояние от централния площад. Там фокусът пада върху сцената, изобразяваща раждането на младенеца, и се продава всичко за пресъздаването на такава сцена, за което може да се сети човек. Ако това не е достатъчно, за да ви накара да усетите празничното насторенито, тогава времето сигурно ще успее. Бавария се намира в южната част на Германия и обикновено се радва на хубава снежна покривка от средата на ноември до Нова година.

Отпътуване за България.

7 ден:
Пристигане в България надвечер.
Прочети още

Офертата е публикувана на

15.05.2019г. преди 5 години

Преглеждания

21 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 599лв
Към офертата

Тръгване от

София, Варна, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Сливен, Ямбол

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

10 бр.

Престой

5 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

86лв/ден

Валидност на ваучера

от 15 Май до 26 Авг 2019

Предоставена от

Холидей Бг Тур

Изминали оферти

Опознайте Виена и Будапеща! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 26 бр. 2 нощувки 33 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Януари до 10 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Матера, Соренто, Неапол и Рим! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Италия 10 бр. 3 нощувки 30 дни 80лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Януари до 19 Април 2019г.
Към офертата
В Приморско през Май, Юни и Септември! Нощувка на база All Inclusive
Приморско 13 бр. 1 нощувка 33 дни 43лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 24 Май до 15 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Залцбург, Мюнхен и Любляна! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Баварски замъци
Австрия, Германия, Словения 9 бр. 4 нощувки 33 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 19 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Римини, Сан Марино, Флоренция и Рим! 5 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Италия, Сан Марино 13 бр. 5 нощувки 30 дни 83лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Априлска екскурзия до Загреб, Венеция и Рим! 5 нощувки със закуски, плюа самолетен и автобусен транспорт
Италия, Хърватия 7 бр. 5 нощувки 30 дни 83лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Рим, Флоренция, Римини, Сан Марино и Лидо ди Йезоло! 5 нощувки със закуски, самолетен и автобусен транспорт
Италия 3 бр. 5 нощувки 30 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Март до 19 Април 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Last Minute екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Майски празници в Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски и транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 4 бр. 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 22 Април 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Майски празници в Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски и транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 32 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Екскурзия до Залцбург, Мюнхен и Любляна! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Баварските замъци
Австрия, Германия, Словения 4 нощувки 85 дни 64лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Април до 13 Септември 2019г.
Към офертата
През Септември до Италия, Френската Ривиера и Испания! 6 нощувки със закуски, плюс автобусен и самолетен транспорт
Италия, Франция, Испания 2 бр. 6 нощувки 91 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Есенна екскурзия до Испания, Френската Ривиера и Италия! 6 нощувки със закуски, плюс самолетен и автобусен транспорт
Испания, Франция, Италия 2 бр. 6 нощувки 91 дни 100лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Будапеща, Прага и Виена! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Дрезден
Унгария, Чехия, Австрия 34 бр. 4 нощувки 33 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 2 Декември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Австрия, Германия, Франция и Швейцария през Септември! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 1 бр. 7 нощувки 68 дни 76лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 29 Юли 2019г.
Към офертата
Last minute за Рим, Флоренция, Римини, Сан Марино и Лидо ди Йезоло! 5 нощувки със закуски, самолетен и автобусен транспорт
Италия 9 бр. 5 нощувки 8 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 19 Април 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Виена и Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 56 бр. 2 нощувки 30 дни 41лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 20 Май 2019г.
Към офертата
Опознайте Виена и Будапеща! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Пандорф
Унгария, Австрия 6 бр. 2 нощувки 33 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 13 Септември 2019г.
Към офертата
Есенна екскурзия до Залцбург и Мюнхен! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на Баварските замъци
Австрия, Германия 4 бр. 3 нощувки 74 дни 86лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 26 Август 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Австрия, Германия, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария 3 бр. 7 нощувки 7 дни 62лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 24 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 7 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Април до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Холидей Бг Тур
Екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция и Швейцария! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт
Австрия, Германия, Страсбург, Люксембург, Франция, Швейцария 7 нощувки 7 дни 71лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 569лв