Оферти за хапване наблизо

С вкус от Апенините: Хапни на място - скалопина салтимбока, плюс тирамису
Пловдив 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 14 Май 2024г.
Към офертата
Хапване за вкъщи или на място! Автентична италианска пица по избор, плюс панакота
Пловдив 2 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 14 Май 2024г.
Към офертата
Сирийска баклава с гхи по автентична рецепта, поръсена с шам фъстък
Пловдив 2 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Февруари до 15 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Концерт на Плевенска филхармония и Хилда Казасян "Да обичаш Гершуин" - на 21 Юни в Лятно Кино Орфей
Пловдив 48 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
21 Юни 2024 (Петък)
Към офертата
Наем на зала за детско парти за 2 часа и половина
Пловдив 2 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Декември до 31 Май 2024г.
Към офертата
Марияна Попова и Веселин Плачков в авторския спектакъл "Виновни" на 10 Април, в Дом на културата "Борис Христов" - със специалното участие на група No More Many More
Пловдив 81 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
10 Април 2024 (Сряда)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Почивка в сърцето на Пловдив: Нощувка със закуска и възможност за ползване на сауна, парна баня или инфрачервена кабина
Пловдив 26 бр. 1-2 нощувки 44лв/ден 7 бр. 1 бр. 60 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Юни до 2 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 18 бр. 1 нощувка 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 34 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Септември до 30 Април 2024г.
Към офертата
The Stay Hotel***
Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 18 бр. 1 нощувка 225 дни 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 34 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 50.90лв
Почивка в сърцето на Пловдив: Нощувка за двама в двойна стая или апартамент
Пловдив 5 бр. 1 нощувка 88:88:88 2 55лв/ден 5 бр. 2 бр. 65 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 31 Март 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

През Октомври в Дубай! 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт и възможност за посещение на Абу Даби

Потопете се в магията на Обединените арабски емирства! Ана Травел ви канят на незабравимо пътешествие до екзотичния Дубай с средата на Октомври!

Екскурзия до Дубай на 15 - 19 Октомври: 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт:

• С настаняване в хотел Ibis Al Barsha 3* - за 719лв на човек;
• С настаняване в хотел Rose Park 4* - за 852лв на човек.


Офертата включва:
• Двупосочен самолетен билет София - Дубай - София;
• Летищни такси;
• Ръчен багаж (40х30х20см);
• 4 нощувки със закуски в избрания хотел в Дубай;
• Трансфер летище - хотел - летище;
• Полудневна панорамна обиколка "Модерен Дубай" с включено посещение на "Рамката";
• Водач от туроператора по време на цялото пътуване;
• Обслужване на място от лицензирани екскурзоводи на български език.

Офертата не включва:
• Туристическа такса в Дубай - 10 дирхама на ден на помещение за хотел 3* (заплаща се задължително и лично от туриста при напускане на хотела);
• Депозит в хотела - 100 долара на стая (за целия престой) при чекиране във хотела, който се възстановява при напускането на хотела;
• Чекиран багаж (двупосочно, 23кг) - 170 - 210лв (заявен в момента на резервация), 182 - 222лв (доплащане след направена резервация);
• Чекиран багаж (двупосочно, 32кг) - 210 - 250лв (заявен в момента на резервация), 222 - 262лв (доплащане след направена резервация);
• Екскурзии срещу допълнително заплащане;
• Кетъринг по време на полета - 10 евро на човек в посока;
• Медицинска застраховка с асистанс за лица до 65 ненавършени години - 10лв, за лица над 65г - 20лв;
• Разходи от личен характер.

Програма:

Ден 1
Излитане от летище София с директен полет в 14:00 часа. Кацане на летище Дубай в 20:00 часа и трансфер до хотелa. Настаняване. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Панорамна екскурзия на емирството на български език и посещение на най-новата забележителност на града "Рамката" (включена в цената). Екскурзията ще ви даде възможност в рамките на няколко часа да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Пътувайки по булеварда с небостъргачите Шейх Заид Роуд ще минем покрай Емирейтс мол, в който се намира закритата ски писта, Dubai Media City и Dubai Internet City с офисите на водещи световни медийни и софтуерни компании.

Ще продължим към хотел Атлантис, пътувайки по "стъблото" на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina. Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето. По време на обиколката ще посетим една от най-новите забележителности на Дубай - "Рамката" ( Frame Dubai), която бе открита официално на 1 Януари 2018г в красивия парк Zabeel. Проектът разказва историята на миналото, настоящето и бъдещето на Дубай. Двете 150-метрови стъклени кули са свързани с 93-метров частично прозрачен мост, където посетителите могат да се насладят на забележителна 360-градусова панорама на града. Северът показва
забележителностите на стария Дубай - Дейра и Бур Дубай, а на юг се ще видите модерните търговски центрове и популярните небостъргачи.

Опознавателната обиколка ще завърши около обяд, но за онези които искат да се насладят на невероятния мегаполис "от птичи поглед" предлагаме възможността да посетите Бурж Кхалифа и Дубай Мол, с включен еднопосочен трансфер - заявява се и се заплаща преди тръгване - 55 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията).

Посещение на най-високата сграда в света, която е в рекордите на Гинес общо по 6 параграфа - светкавично бърз асансьор ще ви отведе за 124 секунди до наблюдателната площадка "At The Top", която се намира на 124-ти етаж на кулата и предлага невероятна, почти 360-градусова панорама към града. Посещението на кулата можете да съчетаете с разходка из най-големия мол в Дубай и Близкия изток - Дубай мол, в който се намира още един обект, включен в рекордите на Гинес - огромният аквариум. (Продължителност около 4 часа).

Привечер по желание може да останете в Дубай МОЛ, където след 18:00ч на всеки 30 минути започва и представлението на Танцуващите фонтани - впечатляващо звуково-светлинно шоу под звуците на известни международни и арабски хитове.

ИЛИ

Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина - (60 евро за възрастен; деца до 12г - 40 евро) Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Ще останете впечатлени от пищно осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множеството 5-звездни хотели с интересна архитектура и Палмата Джумейра. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки.

Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж или по желание (с доплащане) - екскурзия до Абу Даби - столицата на Обединените арабски емирства и най-голямото от тях (60 евро за възрастен и 50 евро за дете до 12г). Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток, а също и "най-зеленият град" в региона с обилната си зеленина и красиви паркове и градини. По време на екскурзията ще видите най-забележителните сгради, архитектурата на които е доста по- различна от тези в Дубай. Ще бъдете очаровани от Бялата джамия "Шейх Зайед" - най-голямата в ОАЕ и една от най-големите в света с капацитет 40 000 души (фото-стоп отвън и влизане в джамията при възможност), както и от впечатляващия хотел с вид на замък Emirates Palace, който по лукс и разкош конкурира Бурж ал Араб 7* в Дубай (фотостоп отвън). Ще посетите Heritage village - комплекс, в който можете да видите различни арабски занаяти, модел за напоителна система, използвана в миналото и да си купите сувенири.

След свободното време за обяд, ще видите също така пистата за Формула 1 (панорамно от автобуса) и ще посетите магазина за сувенири на Ferrari World, разположен до входа. Черешката на тортата в нашия тур до столицата е най-новия музей в Абy Даби - Лyвъpа, който е пъpвия клон на cветовноизвестния мyзей извън Фpанция. Модернистичният музей, чиято архитектура е вдъхновена от арабските медини (квартали), обхваща 55 постройки с идеята за "универсален музей" белите му стени улавят отражението на водата на Персийския залив.
Бризът, долитащ от залива, охлажда тъмните коридори. Слънцето "наднична" през уникалните 7850 метални звезди в музейния купол със 180-метров диаметър и тегло 7500 тона, създавайки усещането за "дъжд от светлина". За разлика от други музеи, където подредбата е хронологична, стилова или направена съгласно друг обединяващ критерии, то лувъра в Абу Даби обединява универсални теми и междукултурни влияния - от праисторически времена до наши дни. Общо 620 е броят на изложените творби, 300 произведения на изкуството са предоставени на филиала в Абу Даби от 13 музея във Франция. Сред тях е и автопортрет на Ван Гог. Сред 28-те творби, заети от близкоизточни институции, е двуглава скулптура на над 8000 години, предоставена от Йордания. Неолитната статуя - една от най-ранните известни в човешката история, е сред първите творби, които ще видите. Връщане в Дубай. Нощувка.

Забележка: По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените. Туроператорът не носи отговорност, ако някой от туристите не бъде допуснат в джамията, поради неспазване на изискванията за облеклото.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг, развлечения или някоя от допълнителните екскурзии по желание:

ВИП Дубай с яхта - 65 евро (2 часа на яхтата), при минимум 10 човека Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура. Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.

Следобяд имате възможност да изживеете нещо уникално, романтично и приключенско - сафари с джипове в пустинята (заплаща се допълнително - 60 евро за възрастен и 45 евро за дете до 12г) Много смях и забавления ви очакват докато се возите с луксозен джип 4х4, спускайки се и изкачвайки се по стръмните дюни. Ще спрем за фото-пауза, за да си направите снимки сред неподправената красота на арабската пустиня и да съхраните гледката на великолепния залез. След това ще се отправим към бедуинския лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле. Вечерята ще бъде барбекю, а безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит. Кръшна танцьорка ще завърши това
необикновено пътешествие с истински арабски танц. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Освобождаване на хотела.

Свободно време за плаж и развлечения или допълнителна екскурзия: Градините на Дубай (възможно посещението за датите на заминаване след 01.11.2018) - 40 евро за възрастен и 30 евро за дете до 12г с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2,5 часа (обща продължителност на екскурзията около 4 часа). Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн. цветя.

След обяд трансфер до летището. Полет за България в 20:35 часа. Кацане на летище София в 00:55 часа с незабравими спомени от Дубай и Обединените арабски емирства.
Прочети още

Офертата е публикувана на

14.05.2019г. преди 5 години

Преглеждания

61 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 719лв
Към офертата

Дестинации

ОАЕ 21

Тръгване от

София

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

14 бр.

Престой

4 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

144лв/ден

Валидност на ваучера

от 14 Май до 13 Сеп 2019

Предоставена от

Ана Травел

Изминали оферти

В Хърватия и Италия! Екскурзия до Загреб, Болоня и Флоренция с 3 нощувки, закуски, транспорт и възможност за Пиза и Сиена
Хърватия, Италия 25 бр. 3 нощувки 41 дни 65лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Февруари до 3 Май 2019г.
Към офертата
Еднодневна екскурзия до Крива Паланка, Македония, през Март, Юни или Август
Македония 6 бр. 55 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Март до 10 Август 2019г.
Към офертата
Майски праници на остров Корфу! 4 нощувки със закуски и вечери в хотел Paleo Art Nouveau****, плюс транспорт
Гърция 20 бр. 4 нощувки 38 дни 68лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Март до 28 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Загреб, Верона и Венеция! 3 нощувки със закуски, транспорт и възможност за Милано и езерото Гарда
Хърватия, Италия 4 бр. 3 нощувки 51 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Март до 20 Май 2019г.
Към офертата
Априлски и Майски празници в Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Виена
Унгария 21 бр. 2 нощувки 30 дни 47лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Март до 29 Април 2019г.
Към офертата
Еднодневна шопинг екскурзия до Одрин през Април и Май
Турция 49 бр. 49 дни 22лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Април до 22 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Атина и остров Санторини за Великден! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 1 бр. 4 нощувки 7 дни 83лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Април до 23 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до остров Тасос! 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Rachoni Bay Resort***, плюс транспорт и посещение на Кавала
Гърция 12 бр. 3 нощувки 29 дни 64лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Април до 17 Май 2019г.
Към офертата
Пролетна екскурзия до Солун, Паралия Катерини и Метеора! 2 нощувки със закуски и транспорт
Гърция 4 бр. 2 нощувки 13 дни 54лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Април до 30 Април 2019г.
Към офертата
До Синая и Букурещ в началото на Юни! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Румъния 4 бр. 2 нощувки 25 дни 52лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 3 Юни 2019г.
Към офертата
За 24 Май в Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Виена
Унгария 11 бр. 2 нощувки 10 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 21 Май 2019г.
Към офертата
През Октомври в Дубай! 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт и възможност за посещение на Абу Даби
ОАЕ 14 бр. 4 нощувки 80 дни 144лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Май до 13 Септември 2019г.
Към офертата
Last minute eкскурзия до остров Закинтос! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Гърция 2 бр. 4 нощувки 10 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Май до 27 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до остров Тасос! 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Rachoni Bay Resort***, плюс транспорт и посещение на Кавала
Гърция 2 бр. 3 нощувки 10 дни 66лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Май до 29 Май 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Будапеща! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Виена
Унгария 1 бр. 2 нощувки 15 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 24 Май до 10 Юни 2019г.
Към офертата
През Юни до Солун, Паралия Катерини и Метеора! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 11 бр. 2 нощувки 13 дни 54лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Юни до 19 Юни 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Александруполис
Гърция 173 бр. 45 дни 27лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Юни до 26 Юли 2019г.
Към офертата
Лятна екскурзия до остров Закинтос! 7 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Гърция 8 бр. 7 нощувки 20 дни 81лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Юни до 1 Юли 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт
Гърция 10 бр. 4 нощувки 62 дни 92лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Юни до 14 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Загреб, Верона и Венеция! 3 нощувки със закуски, транспорт и възможност за Милано и езерото Гарда
Хърватия, Италия 2 бр. 3 нощувки 67 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Юли до 9 Септември 2019г.
Към офертата