Оферти за хапване наблизо

Двустепенно или тристепенно сирийско меню
Пловдив 150 бр. 113 бр. 71 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Ноември до 31 Май 2024г.
Към офертата
1.2кг комбо веган меню с арабски ястия, плюс бонус - голяма минерална вода
Пловдив 16 бр. 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Октомври до 31 Май 2024г.
Към офертата
Хареса с бадем и шамфъстък или домашно приготвен кейк
Пловдив 5 бр. 19 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Октомври до 31 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Наем на зала за детско парти за 2 часа и половина
Пловдив 4 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Декември до 31 Май 2024г.
Към офертата
Първото по рода си българско танцово шоу "НИНА", на 22 Май, Градски Дом на културата "Борис Христов"
Пловдив 12 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
22 Май 2024 (Сряда)
Към офертата
Звездата Светлина Стоянова в "Севилският бръснар" от Росини на 25 Април, в Дом на културата "Борис Христов" - Пловдив
Пловдив 14 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
25 Април 2024 (Четвъртък)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Нощувка в центъра на Пловдив
Пловдив 12 бр. 1 нощувка 30лв/ден 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Ноември до 10 Юни 2024г.
Към офертата
My Guest Rooms
Нощувка в центъра на Пловдив
Пловдив 12 бр. 1 нощувка 168 дни 30лв/ден 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 35.00лв
Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 22 бр. 1 нощувка 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 39 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Септември до 30 Април 2024г.
Към офертата
The Stay Hotel***
Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 22 бр. 1 нощувка 225 дни 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 39 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 50.90лв
Почивка в сърцето на Пловдив: Нощувка със закуска и възможност за ползване на сауна, парна баня или инфрачервена кабина
Пловдив 29 бр. 1-2 нощувки 44лв/ден 7 бр. 1 бр. 66 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Юни до 2 Юни 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Почивка на остров Лефкада! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за круиз

Изумруденият остров Лефкада те очаква през летния сезон! Не пропускай да изживееш нещо вълнуващо и грабни ваучер за Дрийм Тур!

Екскурзия до остров Лефкада: 5 нощувки със закуски, плюс транспорт:

• В периода 8 - 13 Юли - за 459лв на човек;
• В периода 31 Август - 5 Септември - за 459лв на човек.


Офертата включва:
• Транспорт от София и Пловдив с лицензиран автобус за международни превози;
• Магистрални такси;
• 5 нощувки със закуски в хотел Vergina Star в Никиана, остров Лефкада;
• Медицинска застраховка за лица до 65 ненавършени години;
• Екскурзоводско обслужване по време на пътуването.

Офертата не включва:
• Такса "престой" - 0.50 евро на ден на помещение (заплаща се задължително в хотела);
• Вечеря - 24лв на турист на вечер;
• Целодневен корабен круиз по 7-те Йонийски острова - 60лв (с включен обяд на кораба - 2 шишчета, дзадзики, хлебче, напитка);
• Плажен круиз по едни от красивите плажове на остров Лефкада - Порто Кацики, Егремни Бийч, Агио Фили - 40лв;
• Панорамна обиколка на столицата Лефкада с посещение на манастира Панагия Фанеромени, църквата Св. Мина и плажа Катизма - 20лв;
• Екскурзия до град Парга - 40лв;
• Екскурзия до град Парга и круиз до двата малки острова Паксос и Антипаксос - 70лв;
• Традиционна гръцка вечер в заведениe с жива музика - 50лв;
• Медицинска застраховка за лица над 65г - 10лв;
• Разходи от личен характер.

Програма:

1 ден:
Отпътуванe от Пловдив в 00:15ч от паркинга на хотел Тримонциум, от София в 02:15ч от автогара Сердика по маршрут ГКПП Кулата - Янина - остров Лефкада. В ранния следобед пристигане на остров Лефкада в курорта Никиана. Лефкада е четвъртият по големина остров в Йонийско море след Кефалония, Корфу и Закинтос. По възможност настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря (с доплащане). Нощувка.

2 ден:
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане - еднодневен круиз по седемте Йонийски острова.

Отпътуване от Нидри. Не забравяйте да вземете бански, хавлия и фотоапарат, защото ще се потопите в едни от най-красивите плажове на Йонийско море. Круизът започва в 10:00ч.
• Първата спирка е на плажа - "Порто Кацики" (при позволяващи метеорологични условия). Скалите над плажа са като обсипана със зеленина арка. До пясъка стигате по малка козя пътечка. Всяка стъпка е истинско удоволствие и разкрива невероятна гледка. Най- красивият плаж на Йонийско море, спиращият дъха Порто Кацики. Свободно време за плуване.
• Отправяте се към Кефалония и неговите разнообразни природни красоти - най-големият остров в Йонийско море с много промени в ландшафта. Дълги пясъчни плажове, живописни заливи с тюркоазено синя вода, впечатляващи пещери и редки геоложки формации пленяват посетителя. Разглеждане на курорта Фискардо, единственото селище останало недокоснато от земетресенията през 1953г. Кратък престой, за да се отпуснете в един от ресторантите за хранене и достатъчно време за разходка.
• Следващата спирка е остров Итака - Островът на Одисей. Легендата разказва, че Итака е получил името си от първия заселник Итакус, един от синовете на бога на морето Посейдон, но най - вече е известен като родното място на хитроумния Одисей, който след цели 10 години лутане в Средиземно море успява да се пребори с волята на Боговете и да се добере до дома си. Гостоприемният романтичен остров Итака, предлага идеалното място за спокойна почивка и интересни обиколки. Хармонично съчетание на море и планина с магически приказни заливи и плажове.
• След това круизът продължава към малките сателитни островчета Меганиси и Скорпиос. Кратка спирка в залива на остров Меганиси, където се намира невероятна пещера Папаниколис. По времето на втората световна война пещерата е била използвана като скривалище на подводница "Папаниколис". Навлизайки в пещерата, корабът ще спре за да направите едни от най-забележителните снимки, след което ще отпътувате за остров Скорпиос - малък остров, превърнат в малък частен рай от гръцкия корабен магнат Аристотелис Онасис. Тук той се венчава със съпругата си Жаклин Кенеди. На острова има и малък плаж, който носи името на Мария Калас, и който напомня за предишната му бурна връзка с оперната прима. На път към пристанището, поглед към остров Мадури, където се е родил и живял гръцкият поет Аристотелис Валаоритис.

Около 18:00ч връщане в Нидри на остров Лефкада и продължаване с автобуса за хотела. Вечеря (с доплащане). Нощувка.

3 ден:
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до град Парга с възможност за плаж и/или круиз до двата малки острова Антипаксос и Паксос. Градчето Парга е едно от най-загадъчните и магични места в Гърция. Парга е магнетично място, най- вълшебното в Епир и един от най-красивите градове на Гърция. Всяко лято хиляди туристи, привлечени от природните красоти и прекрасни плажове, посещават Парга, която като една благородна деликатна дама, лениво изтегнала се в сянката на старинната крепост, с непринудената си красота очарова своите посетители. По тесните калдъръмени улички, изкачващи се нагоре по хълма, се достига до самата крепост, откъдето се разкрива спираща дъха гледка към залива и островчето Панагия - перлата на Парга, с красивата църква и средновековна крепост от 14 век.

Парга - едно райско кътче, изпълнено с красота и спокойствие, съчетаващо по уникален начин тъмнозеления цвят на пищна средиземноморска растителност със смарагдово синьо прозрачно и топло море. Свободно време в града за разходка,обяд и плаж. Тези от Вас, които желаят да видят двата острова Паксос и Антипаксос, ще отпътуват с туристическо корабче от гр. Парга. След около 1.30 минути ще минат покрай остров Антипаксос. Легендата твърди, че Посейдон е отделил с един удар с тризъбеца си Паксос и Антипаксос от южната част на остров Корфу и ги подарил на любимата си съпруга Амфитрита. По време на круиза се предвиждат спирки за гмуркане и плуване в залива, спиращ дъха с естествената си красота и тюркоазено сини води на Йонийско море. Ако времето позволява, се прави и спирка за плуване при Сините пещери Камара и Ортолито. По време на цялото пътуване очите Ви се докосват до невероятни скални образования и кристално чисти води. Акостиране на остров Паксос и разходка из главния му град Гайос със запазени старинни църкви, вятърни мелници, съоръжения за добив на зехтин и останки от крепостни стени. Връщане в Парга с приятни спомени от прекрасните пейзажи на тези Йонийски острови.

Отпътуване към остров Лефкада и хотела. Вечеря (с доплащане) или по желание и срещу допълнително заплащане традиционна гръцка вечер с програма. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане панорамна обиколка на остров Лефкада с възможност за плаж.
• Разглеждане на главния град на острова, който също се казва Лефкада. Свободно време за кафе и шопинг.
• Отпътуване за манастира Панагия Фанеромени, построен през 1634г. върху останките на древен храм, изграден в чест на богинята Артемида. Манастирът разполага със собствена зоологическа градина, а гледката, която се разкрива към Йонийско крайбрежие, е зашеметяваща.
• Отпътуване за плажа Катизма (при подходящи метеорологични условия - възможност за плаж). Катизма се намира на 14км западно от главния град, в близост до село Агиос Никитас. Дългата плажна ивица е покрита с фин бял пясък, а морето е с невероятен тюркоазен цвят. И като едно истинско парченце от Рая всичко това е заобиколено от внушителни скали. Плажът е оборудван с шезлонги, чадъри и съоръжения за водни спортове, както и различни помещения за настаняване, ресторанти и барове. Както при по-голямата част от плажовете на острова водата на този е съвършена с красив нюанс на синьото. Вълните се впускат в една вечна гонитба помежду си, която увлича погледа на посетителя и го кани да се присъедини към тази веселба. В последните години този красив гръцки плаж печели все по-голяма популярност сред туристите. И въпреки, че не е на първо място в класациите сред останалите плажове в страната, има какво да предложи на своите посетители. Невероятните гледки, които предлага, чистата морска вода и мекият пясък са сред неговите най-силни характеристики, обещаващи незабравими мигове.

Отпътуване за хотела. Вечеря (с доплащане). Нощувка.

5 ден:
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане - плажен круиз до плажовете Порто Кацики Бийч,Егремни Бийч, Агио Фили Бийч. Това са трите най-големи плажа на западната част на остров Лефкада. Известни са с в целия свят - не без основание. Тюркоазените им води, снежнобелият едър пясък и впечатляващите скали създават уникално красиви пейзажи, които трудно могат да бъдат видени другаде. На два от тези плажове (Егремни и Порто Кацики)морето е изключително чисто и дълбоко. Заради мястото им в западната част на острова, тези плажове предлагат невиждани залези. Казват, че при залез скалите на най-красивият гръцки плаж Порто Кацики Бийч (Заливът на козите) се изпълват като чаша с кървавочервена светлина. Стръмна пътека води към малка естествена платформа, от която най-добре се разкрива панорамата.
• Порто Кацики Бийч сякаш е изписан по каталог от нечия романтична фантазия.
• Егремни Бийч е плажът с най-труден достъп, освен достъпа по море. С приближаването ще забележите, че пясъкът не е точно пясък, а малки кремави камъчета. Те са толкова малки и толкова гладки, че отдалече наистина приличат на мек пясък. Силните вълни са често явление на този плаж,а морето става дълбоко изведнъж, затова хората с малки деца трябва да бъдат внимателни.
• Плажът Агио Фили се намира в непосредствена близост до Василики, на 38км от град Лефкада, в южната част на острова. Той е малък, с пясъчен бряг и кристални води и предлага на своите посетители възможността да практикуват различни водни спортове, като уиндсърфинг, подводно гмуркане и морски каяк, в релаксираща и свободна от грижи атмосфера.

Отпътуване за Нидри и Никиана. Вечеря (с доплащане). Нощувка.

6 ден:
Закуска. Отпътуване за България. Почивки на всеки 2-3ч.
Пристигане в София и Пловдив вечерта.

Повече за хотела:
Vergina Star се намира в курорта Никиана, на 250 метра от морето. Хотелът разполага с плувен басейн с площ от 100 квадратни метра и предлага климатизирани стаи с балкон и изглед към Йонийско море. Сутрин хотелът предлага разнообразна закуска на шведска маса. Има също бар, където гостите могат да поръчат освежаващи напитки или кафе. Осигурен е безплатен WiFi достъп. Настаняване: Стаите са светли и просторни. В тях има климатик, телефон, хладилник, сейф и телевизор. Всяка стая е с непретенциозно обзавеждане и разполага със самостоятелна баня със сешоар. Рецепцията на хотела работи от сутрин до вечер.

На пет километра се намира курортът Нидри. Град Лефкада е на десет километра. Предлага се безплатен паркинг.
Прочети още

Офертата е публикувана на

08.05.2019г. преди 5 години

Преглеждания

7 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 459лв
Към офертата

Дестинации

Гърция 140

Тръгване от

София, Пловдив

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

5 бр.

Престой

5 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

77лв/ден

Валидност на ваучера

от 08 Май до 15 Авг 2019

Предоставена от

Дрийм Тур

Изминали оферти

Екскурзия до Лефкада през Май, Юни или Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 5 бр. 3 нощувки 33 дни 54лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 28 Януари до 30 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 19 бр. 2 нощувки 50 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Февруари до 20 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун, Метеора и Паралия Катерини през Юни! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 2 нощувки 33 дни 56лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 31 Май 2019г.
Към офертата
Майски празници в Истанбул, Одрин и Чорлу! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на новия аквариум
Турция 47 бр. 2 нощувки 61 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 20 Май 2019г.
Към офертата
Last minute за Великден на остров Лефкада! 3 нощувки със закуски в Хотел Avra Beach**, плюс транспорт
Гърция 4 бр. 3 нощувки 17 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Април до 22 Април 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за круиз
Гърция 5 бр. 5 нощувки 55 дни 77лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 15 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Лефкада през Май, Юни или Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 31 бр. 3 нощувки 89 дни 46лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 30 Август 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада през Юни! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 8 бр. 5 нощувки 33 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 10 Юни 2019г.
Към офертата
За 24 Май до Синая и Букурещ! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Румъния 3 бр. 2 нощувки 10 дни 46лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 17 Май 2019г.
Към офертата
През Юни в Паралия Катерини! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 5 нощувки 23 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 3 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Юни! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 20 бр. 2 нощувки 44 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 21 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул, Одрин и Чорлу! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на новия аквариум
Турция 36 бр. 2 нощувки 90 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 30 Август 2019г.
Към офертата
Уикенд екскурзия до Русе и Букурещ! Нощувка със закуска, плюс транспорт
Румъния 1 нощувка 88 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 30 Август 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада през Септември! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 13 бр. 5 нощувки 90 дни 65лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Май до 23 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 8 бр. 2 нощувки 9 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Май до 20 Май 2019г.
Към офертата
Приказно пътешествие до о. Лефкада през Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 13 бр. 3 нощувки 90 дни 52лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Май до 15 Август 2019г.
Към офертата
Почивка на Мраморно море в Турция! 3 нощувки със закуски и вечери в Хотел Grand goldotel 3+* в Кумбургаз, плюс транспорт
Турция 6 бр. 3 нощувки 62 дни 65лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Май до 22 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Септември! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 3 бр. 2 нощувки 24 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 5 Септември 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Паралия Катерини и Солун! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 4 бр. 5 нощувки 9 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 9 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Септември! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 45 бр. 2 нощувки 63 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 24 Юни до 5 Септември 2019г.
Към офертата