Комплекс Каталина - Цигов чарк

Описание

Комплекс Каталина e рай за ценителите на българската природна красота, за любителите на романтични преживявания и всички пътешественици, жадни да се потопят в прелестите на Западните Родопи.

Насладете се на чистия като кристал планински въздух и невероятната гледка, която се открива, когато обърнете поглед към язовир Батак. За тези, които искат да се откъснат от напрежението и стреса на големия град, хотелски комплекс Каталина e идеалното място за отдих. Веднъж посетили Родопите, ще останете омагьосани от неповторимото очарование на този район - зелени гори и съхранен патриархален дух и традиции.

Комплексът предлага на своите гости организирано изкачване на връх Сюткя с планински водач, посещение на пещера Снежанка - гр. Пещера, пещера Лепеница - гр. Ракитово и крепостта Цепина - с. Дорково.

Kомплекс Каталина разполага с пет еднофамилни къщи, тип мезонет и две новопостроени хотелски части. Всяка къща има добре оборудвана кухня, просторен хол с цифрова телевизия, спалня, баня и санитарен възел. Всяка къща има собствена тераса с градинска мебел. Към къщите има общо барбекю. Те предлагат удобство и усещане за домашен уют.

Комплекс Каталина разполага с ресторант, чийто капацитет е 80 места и лятна градина. Комплексът разполага с басейн за възрастни и детски басейн, които са отопляеми, работещи през летния сезон. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства