Подкрепете Опознай.bg в конкурса "Сайт на годината" за категория "Медиен сайт".

Гласувайте тук

Вилно селище и къмпинг "Рай"- к.к. "Камчия"

Описание

На 28км от морската столица на България – Варна се намира едно райско кътче, рядко съчетание на лонгозни гори, река и море. Тази уникална природа е известна със звучното име "Камчия". Уникалните лонгозни гори в биосферният резерват "Камчия" в съчетание с необятните дюни на едноименната защитена местност превръщат този кът от Черноморското крайбрежие между Варна и Бургас във великолепно място за почивка и спорт. Най-обширната плажна ивица от Българското Черноморие с фин златен пясък, плитко и гладко морско дъно. Свободата и спокойствието, които предлага са основното, което го отличава от плажовете на големите морски курорти.

Вилно селище "Рай" се намира в североизточната част на курортен комплекс "Камчия", разположен в устието на река "Камчия", сред красивата природа на биосферния резерват "Камчия".

Вилно селище "Рай" предлага:
Две двуетажни вили в алпийски стил разположени на 50 метра от морето, както и три едноетажни вили разположени на около 100-200 метра от морето.
На разположение на гостите има: магазини, заведения за хранене,тенис корт и детска площадка, безплатен паркинг, разходка с лодка по морето и реката,морски и речен риболов.

Разрешено е присъствието на домашни любимци.

За повече информация относно бунгалата и цените тук. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства

Изхранване

Няма добавени удобства