Хотел Мурсал - Ягодина

Описание

Хотел Мурсал се намира в западната част на Родопите, в най-живописната част на с. Ягодина, на около 1400 м. надморска височина, на 220 км. от София, на 100 км. от Пловдив, на 40 км. от ски лифт Стойките към курорта Пампорово и на 24 км. от SPA градчето Девин.

Разполага с общо 17 помещения за настаняване - стандартна двойна стая, двойна стая лукс, мезонет. Двойните стаи лукс и мезонетите разполагат с двоен разтегателен диван и са подходящи за настаняване на семейства с деца.

Архитектурата на хотел Мурсал е вдъхновена от традиционното родопско строителство, съчетана с удобствата на съвремието - SPA зона, включваща стая за релакс, зона за масажи, сауна, ведро, хидромасажен душ и запазената марка на хотела - парна баня с мурсалски чай. А дървените кошаци, одера, миндерите са вълшебното килимче, носещо ви в свят, изпълнен с хармония, песен, чистота, където човек може да намери себе си.

Освен с красиви пейзажи, хотел Мурсал ще ви посрещне и омае с неустоими аромати и вкусове. В ресторанта на почит е традиционната родопска кухня, приготвяна по бабини рецепти с продукти в по-голямата си част от селските дворове и ливади.
За свободното време може да предприемете: пешеходни и велопреходи, преходи до Ягодинска пещера, Дяволско гърло, Орлово око, Дяволския мост и водопада "Хайдушки дол", резерват "Кастракли", Музей на пеперудата, Пътека на здравето; офроуд с джип до Орлово око; конна езда; скално катерене, екстремни преходи в пещерите Ягодинска и Харамийска дупка; организиране на пейнтбол в естествена среда.

Между селата Тешел и Ягодина, река Буйновска е прокопала скалите в протежение на 10 км. най-дългото ждрело в България. Това е и естествено образувания път до Ягодина. Разположената над хотел Мурсал панорамна площадка "Орлово око", се намира на 1563 м. надморска височина и е единствената по рода си в България. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства