Хотел Интелкооп - Пловдив

Описание

Хотел "Интелкооп" ще Ви посрещне с гостоприемство в града под тепетата - Пловдив. В него е събрана хилядолетна история, а гостите ще останат очаровани от богата архитектура и история и множеството забележителности. Намира в един от най-тихите и спокойни квартали на гр. Пловдив - „Кючук Париж", в южна посока от централна гара и автогара „Родопи". Комплексът е собственост на Централен кооперативен съюз и се стопанисва от „Интелект КООП" ЕООД, гр. Пловдив. Той е специализиран в областта на конгресния туризъм и професионалната подготовка на кадри. На своите гости хотел „Интелкооп" предоставя комплексни услуги - хотелиерство, ресторантьорство, обучение.

Със своите 70 стаи, хотелът приема целогодишно посетители от различни направления – бизнес, културен туризъм, ученически отдих, лични и семейни поводи. Вежливият персонал, професионалното обслужване, вкусната традиционна кухня са само част от услугите, предлагани на гостите. На разположение са множество допълнителни услуги като безплатен сейф, магазин за сувенири, пране, химическо чистене и др.

Хотелският комплекс включва:
Хотел „Интелкооп"
Ресторант „КООП"
Учебен център - лицензиран в НАПОО за професионална подготовка на кадри и предоставящ зали за различни мероприятия.
На разположение на гостите на хотела са: лоби бар, ресторант с бар, паркинг, магазин за сувенири, багажно помещение. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства